Ρουφαμε και τα λεμε, λεμε. Ρουφαμε και τα λεμε..., απλώς να ...κρατάω τα μπαλόνια ...ξέρει η mareco!
Σιγά μην δεν ήθελε. Λίγο σπρώξιμο χρειαζόταν μόνοΚ επειδή post με pics απ'το puppies park χωρίς πισίνα,είναι ένα ξενέρωτο post(και αφού εμείς δεν μπήκαμε),τράβηξα το σκύλαρο ενός άλλου συμφορουμίτη που ήθελε δεν ήθελε (!) τις έκανε τις βουτιές του!
Να μας πεις ποιά μέρα θα πας, να έρθουμε να τραβάμε φωτό...Δεν μου λέτε... η πισίνα ξεκινάει ρηχά και μετά βαθαίνει υποθέτω, σωστά; Μπορεί να μπει και ο ιδιοκτήτης μέσα μέχρι ενός σημείου μέσα για να παροτρύνει το σκύλο? Δεν είπα να κάνω μακροβούτια, απλώς να ...κρατάω τα μπαλόνια ...ξέρει η mareco!
Του ψαροντουφεκά θα βάλω.Να μας πεις ποιά μέρα θα πας, να έρθουμε να τραβάμε φωτό...
Εχω δει κι αν έχω δει, κουλές αμφιέσεις κυρίως δεσποινίδων, στο πάρκο. Να δω κι εσένα με το μπικίνι στην πισίνα, να πετάς μπαλόνια και θα έχω κλείσει ως πελάτης...
Γι'αυτό και αποφασίστηκε ομόφωνα, να μην το αφήσουν να ξαναβγεί από εκεί...Φαίνεται τόσο καλό και ήρεμο όσο απολαμβάνει το μπανάκι του...
Working as intended :grin:Σαν ιπποπόταμος είναι αυτό το σκυλί ...συγγνώμη κιόλας!
Φαντάζομαι ότι στην πισίνα είναι στο στοιχείο του...Working as intended :grin: