oscar said:του δικου σου σκυλου ...του περασε μονο του ...αλλα της εδωσες τηλ κτηνιατρου να κατεβει απο Λαρισα στον Πειραια?
Θα μου πεις τι το θες και μετά θα το σκεφτώ...oscar said:
βασικα εχω.μπορεις να μου στειλεις με πμ το τηλεφωνο του γιατρου.
φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με το εξής: όταν περιγράφουμε ένα πρόβλημα υγείας, ανταλάσσουμε καταρχήν εμπειρίες για τα συμπτώματα (π.χ. το είχε και ο δικός μου, αυτά ήταν τα συμπτώματα, αποδείχτηκε ότι ήταν το τάδε κλπ.) και φυσικά παραπέμπουμε σε "σχετικό" κτηνίατρο μετά εάν το έχει ανάγκη ο συν-φορουμίτης...oscar said:το περιεργο ειναι οτι δεν το εκανες Public.
Όλοι είναι ενδιαφερόμενοι εδώ μέσα... :wink: αυτό που έχει το σκυλί σου σήμερα μπορεί να τύχει στο δικό μου αύριο κ.ο.κ. Αυτό που ενοούσα είναι ότι σε "public" συζητάμε το πρόβλημα και ανταλάσσουμε εμπειρίες. Ενοείται ότι τους κτηνίατρους τους στέλνουμε με pm...stavros33 said:Δηλαδή πόσο παράξενο μπορεί να είναι για κάποιον, εάν δεν ανταλλαξουμε απόψεις με τον ενδιαφερόμενο και απλά του κάνω pm το τηλέφωνο του γιατρού επειδή δεν μπορώ για ευνόητους λόγους να το κάνω public? Εκτός και αν αυτός που το θεωρεί παράξενο, έχει κάποιο πρόβλημα νοημοσύνης και δεν μπορεί να καταλάβει...
καλα,αρχισε το αναποδο τιμονι,μην σκισεις κανα καλσον...stavros33 said:Πραγματικά δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά του και έχω πάρει ανάποδες...
Εγχειρήσεις επιπόλαια δεν κάνουμε αλλά και το "έτσι είναι τα μπουλντόγκ και τα παγκ - ροχαλίζουν συνέχεια και κάνουν συνέχεια θορύβους" δεν πρέπει να μας καθυσηχάζει. Δεν το λέω για να τρομάξει κανείς αλλά μερικά έχουν "μείνει" από καρδιά και ιδιοκτήτες και κτηνίατροι ακόμη ψάχνουν από τι ...πήγαν. Καλό είναι να το "τσεκάρει" κανείς και να μην επαναπαύεται στο "έτσι είναι αυτά τα σκυλιά".Faye said:ΔΕΝ κανουμε εγχειρησεις με λειζερ στα σκυλια μας επειδη ροχαλιζουν, η κανουν θορυβο, ( ειδικα οταν εξιταρονται ).
Σίγουρα πρέπει να το δει "γνώστης" γιατρός - η Λειψία είναι η ιδανική λύση - αλλά αν υπήρχε λύση κοντύτερα...?Faye said:Πρεπει να εχουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ αναπνευστικο προβλημα για να φτασουμε εκει, και εγω θα προβληματιζομουν πολυ για το που θα εκανα μια τετοια επεμβαση. (Μαλλον στη Λυψια). ).
Thanx! Θα το προσπαθήσω την επόμενη φορά - δεν το κάνει συχνά - η συχνότητα έχει μειωθεί στο μισό τουλάχιστο μετά την εγχείριση στο αναπνευστικό του που βελτίωσε πολύ την κατάσταση. Απ' ότι έχω διαβάσει το πρόβλημα είναι πιο συχνό και πιο έντονο σε σκυλιά με αναπνευστικό πρόβλημα.Faye said:Vrmode την επομενη φορα που θα συμβη το ιδιο στο σκυλο σου ανοιξε του το στομα και προσπαθησε να τραβηξης τη γλωσα του προς τα εξω.
Χαχαχα, έχεις πολύ γέλιο ρε φίλε... Και για να έχουμε καλό ερώτημα, θα μου κόψεις πρώτα το δεξί, ή το αριστερό; Για να ξέρω δηλαδή...galazio said:καλα,αρχισε το αναποδο τιμονι,μην σκισεις κανα καλσον...stavros33 said:Πραγματικά δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά του και έχω πάρει ανάποδες...
και δε μου λες,για να μην μεινω και με την απορια,το παρακατω που εγραψες δηλωνει τον δικο σου δεικτη νοημοσυνης?
"Εκτός και αν αυτός που το θεωρεί παράξενο, έχει κάποιο πρόβλημα νοημοσύνης και δεν μπορεί να καταλάβει..."
:? απο ποτε τα προβληματα αυτα ειναι "οπλα" για να πεταξουμε την εξυπναδα μας?αμα δεν ξερεις να παιζεις,μακρια τα χερακια απο τετοιου ειδους οπλα,γιατι θα στα κοψω :wink: