Ωπα. Για πες μου ακριβώς τι εννοείς. Διότι εμάς παθαίνει κάτι όταν κοιμάται και ξυπνάει πολύ τρομαγμένος. Παράλληλα, δεν μπορεί να κουνηθεί, είναι οριζοντιωμένος και ζορίζεται αρκετά για να περπατήσει, μέχρι να τον χαϊδέψω, οπότε και συνέρχεται.PUG2 said:εμας στους εφιαλτες τιναζεται για πολυ ωρα ολοκληρος!!!!μολις τον χαιδεψουμε ηρεμει!!!
Ρε τι προβλήματα έχουν αυτά τα ζώα!!! Αυτό πάλι δεν το έχω ξανακούσει...aloutos said:Εμάς πολύ συχνά στον ύπνο της πετάγεται και προσπαθεί να ξεκολλήσει τη γλώσσα της από το στόμα της γιατί φαίνεται στεγνώνει το σάλιο και είναι σαν να πνίγεται! :?
καλα αυτο το κανει κι εμας γιατι συνεχεια κοιμαται ανασκελα και με το κεφαλι κρεμασμενο!!aloutos said:Εμάς πολύ συχνά στον ύπνο της πετάγεται και προσπαθεί να ξεκολλήσει τη γλώσσα της από το στόμα της γιατί φαίνεται στεγνώνει το σάλιο και είναι σαν να πνίγεται! :?
τωρα για αυτο που λες δεν ξερω τι να σου πω δεν εχω και πολλες γνωσεις αλλα και εναν φιλο που ρωτησα που εχει εναν αρσενικο 2χρονων δεν του το εχει κανει ποτε ουτε αυτο που κανει ο δικος σου ουτε αυτο που κανει ο δικος μου.stavros33 said:Ξυπνά πολύ τρομαγμένος, δηλαδή αν δεις τα ματάκια του εκείνη την ώρα θα πάθεις πλάκα. Παράλληλα, ανοίγει τα πόδια του και δεν μπορεί να σηκωθεί, ενώ προσπαθεί. Αυτό διαρκεί 1-2 λεπτά ώσπου τον χαϊδεύω και ηρεμεί. Αλλά μετά είναι πάρα πολύ τρομαγμένος.