PUG

drake4

Member
14 Φεβρουαρίου 2014
9
0
Μετά λύπης μου θα διαφωνήσω και πάλι, ως προς τη σχεση τιμης-κρίσης. Εχει μεγάλη σχέση. Παρακολουθώ τα τελευταια 10 χρόνια την πορεία αρκετων εκτροφείων με φυλες που αγαπώ ή με ενδιαφέρουν και στην πλειοψηφία τους έχουν προσγείωσει (και πολυ καλά έκαναν) τις τιμές τα τελευταια 3-4 χρόνια. Νομος προσφοράς και ζήτησης, απλό. Τις τιμες που αναγράφεις μπορώ να τις δεχτώ, ως ας πουμε φυσιολογικές μόνο στην περίπτωση που οι γραμμές αίματος είναι απο πρωταθλητές και ο σκύλος προορίζεται για έκθεση ή αναπαραγωγή.
Ζω στην Ξανθη δηλαδη αρκετα Βορεια και υπαρχει και κλιματισμος. Η τιμη μου φανηκε και εμενα λιγο τσιμπιμενη περιμενα γυρω στα 800-1000.

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Ζω στην Ξανθη δηλαδη αρκετα Βορεια και υπαρχει και κλιματισμος. Η τιμη μου φανηκε και εμενα λιγο τσιμπιμενη περιμενα γυρω στα 800-1000.
το οτι εισαι Ξανθη ειναι +, το οτι εχεις κλιματισμο ειναι 2+. ψαξε και με υπομονη πιστευω θα βρεις θαυμασιο κουταβι στην τιμη που γραφεις η οποια ειναι και η φυσιο-λογικη.

Τα σπανια αιματα πια ακριβως ειναι? Αναφερεσε στα αιματα που εχει φερει απο Αμερικη?
Αν εδωσα την εντυπωση οτι μιλω για συγκεκριμενο εκτροφειο να με συμπαθας. Μιλω γενικα, και προφανως δε μιλω για πρωταθλητες Ελλαδας :)

kavasilo

Well-Known Member
12 Απριλίου 2012
143
23
giokobullmastiffs.com
Δεν αναφερωμαι σε σενα φιλε Ghostdoc :D...

Τωρα και για τους πρωταθλητες που λες εγω ξερω εκτροφειο με πρωταθλητες που πουλανε στην τιμι που λες....

drake4

Member
14 Φεβρουαρίου 2014
9
0
το οτι εισαι Ξανθη ειναι +, το οτι εχεις κλιματισμο ειναι 2+. ψαξε και με υπομονη πιστευω θα βρεις θαυμασιο κουταβι στην τιμη που γραφεις η οποια ειναι και η φυσιο-λογικη.
Σε ευχαριστω παρα πολυ :)