PUG

drake4

Member
14 Φεβρουαρίου 2014
9
0
Είμαι σε αναζήτηση για ένα κουτάβι παγκ. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με τα ελληνικά εκτροφεία αλλά δεν τα καταφέρνω. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο εκτροφείο του εξωτερικου? Θα ήθελα να μου πείτε οσοι είστε ιδιοκτήτες παγκ από που τα έχετε αγοράσει!
Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Είμαι σε αναζήτηση για ένα κουτάβι παγκ. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με τα ελληνικά εκτροφεία αλλά δεν τα καταφέρνω. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο εκτροφείο του εξωτερικου? Θα ήθελα να μου πείτε οσοι είστε ιδιοκτήτες παγκ από που τα έχετε αγοράσει!
Ευχαριστω εκ των προτερων :)
Καλησπέρα !
Πήρες τηλέφωνο στα ελληνικά εκτροφεία και δεν σήκωσαν τηλέφωνο ούτε σε ένα; Εγώ που μιλάω σε καθημερινή φάση με τον εκτροφέα παγκ πως το κατάφερα; Για πες μου σε πια εκτροφεία πήρες τηλέφωνο;

drake4

Member
14 Φεβρουαρίου 2014
9
0
Καλησπέρα !
Πήρες τηλέφωνο στα ελληνικά εκτροφεία και δεν σήκωσαν τηλέφωνο ούτε σε ένα; Εγώ που μιλάω σε καθημερινή φάση με τον εκτροφέα παγκ πως το κατάφερα; Για πες μου σε πια εκτροφεία πήρες τηλέφωνο;
Βασικα προσπαθησα να επικοινωνησω με μειλ. Εσυ με ποιο εκτροφειο επικοινωνεις?

drake4

Member
14 Φεβρουαρίου 2014
9
0
Το πρώτο έχει κουτάβια αυτή τη στιγμή αλλα αυτά θα πουληθούν μόνο στο εξωτερικό.
Το δεύτερο δεν έχει κουτάβια παγκ ακόμη.
Μηπως ξερεις αν το 2ο θα εχει γεννα γυρω στον απριλιο γιατι θα ηταν καλο να παρω στο σπιτι μου το κουταβι γυρω στον ιουνιο ωστε να μπορω να του αφιερωσω ολο μου τον χρονο?

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Μηπως ξερεις αν το 2ο θα εχει γεννα γυρω στον απριλιο γιατι θα ηταν καλο να παρω στο σπιτι μου το κουταβι γυρω στον ιουνιο ωστε να μπορω να του αφιερωσω ολο μου τον χρονο?
Αυτά δεν τα ξέρω, πάρε αύριο τηλέφωνο και θα σου πουν οι ίδιοι.
Από τιμές στα εκτροφικά παγκ ελπίζω ξέρεις η όχι;

drake4

Member
14 Φεβρουαρίου 2014
9
0
Στο περίπου από 1200-1500 € ξεκινάνε στο πρώτο, στο δευτερο δεν μπορώ να ξέρω.
Μαλιστα,λες να εχω προβλημα αν παρω το κουταβι το καλοκαιρι? γιατι ξερω οτι τα παγκ δεν την παλευουν με την ζεστη

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Μαλιστα,λες να εχω προβλημα αν παρω το κουταβι το καλοκαιρι? γιατι ξερω οτι τα παγκ δεν την παλευουν με την ζεστη
Όπως όλα τα σκυλιά τα παγκ θέλουν προσοχή το καλοκαίρι, άλλα δεν θα έλεγα ότι έχουν και πρόβλημα με τη ζέστη.

• Like
Reactions: d-friend

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Καλως όρισες ! η Φωτεινη μαλλον αστειευεται οταν λεει οτι δεν εχουν ιδιαίτερο προβλημα με τη ζεστη. Εχουν τεραστιο προβλημα με τη ζεστη και εαν δεν εχεις κλιματισμό στο σπίτι σου ούτε να το σκεφτεις να παρεις pug και ειδικά αν ζήσεις στο νότο. Επίσης οι τιμές μου φαίνονται ιδιαιτέρως αρμυρές . Ψαξτο καλα, κανε διαπραγματευσεις και μην κρέμεσαι σε κανέναν εκτροφέα αποκλειστικά, με υπομονη θα μπορέσεις να βρεις αξιολογο κουταβι χωρις να χρειαστεί να ξεπουπουλιαστείς για να το αγοράσεις.

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Δεν αμφισβητησα την εγκυρότητα των τιμών και δεν αμφιβάλλω οτι για να το λες τόσο θα τα δίνουν. Σχολίασα οτι το ποσό ειναι υπερογκο.
Σχετικά με την αντοχη στη ζέστη, εάν δεν κάνεις πλάκα τότε πέφτεις πολύ έξω.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Δεν αμφισβητησα την εγκυρότητα των τιμών και δεν αμφιβάλλω οτι για να το λες τόσο θα τα δίνουν. Σχολίασα οτι το ποσό ειναι υπερογκο.
.
Στο εξωτερικό οι τιμές είναι πιο υψηλές και ο κάθε εκτροφέας πουλάει τα κουτάβια του όσο θέλει έτσι δεν είναι;

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Βεβαίως, ετσι είναι. Ο εκτροφέας διαθέτει τα κουτάβια του στην τιμή που επιθυμεί , κι εμείς ομως με τη σειρά μας μπορούμε να κρίνουμε αυτη την τιμή. Το 2007, δηλαδή προ κρίσης, ενδιαφερθηκε φίλος για pug και απευθυνθηκαμε στους τότε δυο βασικους εκτροφείς , Βόρεια και Νότια Ελλάδα. Η τιμη για όλα τα διαθέσιμα κουτάβια ήταν 1000 ευρώ ακριβως. Το 2014 ,δηλ εν μέσω κρισάρας αν λες οτι ξεκινάνε απο 1200-1500 αντιλαμβάνεσαι τον παραλογισμό..

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Βεβαίως, ετσι είναι. Ο εκτροφέας διαθέτει τα κουτάβια του στην τιμή που επιθυμεί , κι εμείς ομως με τη σειρά μας μπορούμε να κρίνουμε αυτη την τιμή. Το 2007, δηλαδή προ κρίσης, ενδιαφερθηκε φίλος για pug και απευθυνθηκαμε στους τότε δυο βασικους εκτροφείς , Βόρεια και Νότια Ελλάδα. Η τιμη για όλα τα διαθέσιμα κουτάβια ήταν 1000 ευρώ ακριβως. Το 2014 ,δηλ εν μέσω κρισάρας αν λες οτι ξεκινάνε απο 1200-1500 αντιλαμβάνεσαι τον παραλογισμό..
Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκριση, κάθε εκτροφείο διαφέρει, άλλη ποιότητα σκύλων, σπάνια αίματα κλπ. Με την κρήση η τιμή δεν έχει καμία σχέση, όποιος θέλει αγοράσει με την τιμή που λέει ο εκτροφέας, όποιος όχι ψάχνει αλλού, απλά τα πράγματα.

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Μετά λύπης μου θα διαφωνήσω και πάλι, ως προς τη σχεση τιμης-κρίσης. Εχει μεγάλη σχέση. Παρακολουθώ τα τελευταια 10 χρόνια την πορεία αρκετων εκτροφείων με φυλες που αγαπώ ή με ενδιαφέρουν και στην πλειοψηφία τους έχουν προσγείωσει (και πολυ καλά έκαναν) τις τιμές τα τελευταια 3-4 χρόνια. Νομος προσφοράς και ζήτησης, απλό. Τις τιμες που αναγράφεις μπορώ να τις δεχτώ, ως ας πουμε φυσιολογικές μόνο στην περίπτωση που οι γραμμές αίματος είναι απο πρωταθλητές και ο σκύλος προορίζεται για έκθεση ή αναπαραγωγή.

• Like
Reactions: Hiraeth