Pug lover

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καπνιστό χοιρινό ταΐζεις το κουτάβι? :shock:

Έλεος αγαπητέ φίλε! Ζήτησες γνώμες και έλαβες απαντήσεις και συμβουλές και παρόλα αυτά εξακολουθείς και κάνεις τα δικά σου!
Αφού μας έχεις προκαταβολικά «γειώσει» και πιστεύεις ότι κάνεις το σωστό γιατί ζητάς την γνώμη μας? :-?

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
Αγαπητη Rottie

οταν ζουσα στην Ελλαδα, ο καθε πικραμενος που ειχε παρει Μολοσσο απο πετ σοπ με επαιρνε τηλεφωνο για να του δωσω οδηγιες και να του λυσω τα προβληματα του...Οπως καταλαβαινεις, αυτο ακριβως συμβαινει και εδω..."υποκαθιστουμε" την ελλειψη εκτροφεα. Και η πιττα ακερια και ο σκυλος χορτατος...Και αναρωτιεμαι τελικα ποιος ο λογος να μας ακουσουν και μην παρουν κουταβι απο μεταπωλητη, οταν βρισκουν πληροφοριες απο αλλους (εμας στην συγκεκριμενη...αυτο εδω το φορουμ)... και ας μην τις ακουνε???! :(:mad:

Last edited:

kws25mi

Member
5 Οκτωβρίου 2008
18
0
Καλησπερα σε ολους
καταρχας να σας πω οτι το να συμβουλευεις προυποθετει κ υπομονη...δεν εχω δει την καταληξη που μπορει να εχει αυτο που μ λετε,δεν εχω εμπειρια,κ προσπαθω να ακολουθω αυτα σε βαθμο που να μην νιωθω οτι υποφερει το σκυλακι...στην προκειμενη απο πεινα,μ προτεινατε κατι..δεν σημαινει οτι πρεπει να μ την λετε επειδη το προσπαθησα κ δεν εγινε...μην εχετε αυτο το υφος..<<κανε οτι σ λεμε,κ αν οχι τοτε τι μας απασχολεις>> , κ εκφρασεις του στιλ..<ελεος>,<ρε φιλε> κτλ δεν νομιζω οτι ειναι σψστες οταν δινουμε γνωση σε καποιον....την λαμβανει λαθος...
Τελοσπαντων,εγω ποτε δεν ενιωσα οτι κανω το σωστο,κ για αυτο ρωταω κ λεω τι κανω κ ποια αποτελεσματα εχει...Συγγνωμη που σε μερικους δεν αρεσει αλλα δεν εχω μεγαλωσει 3-4 σκυλια...

Σας ευχαριστω κ παλι ολους κ εδω τελειωνουν τα post μου
η υπομονη ειναι αρετη,ακομα κ οταν η ασχετοσυνη ειναι μεγαλητερη απο αυτην...

@ denis...
γιαουρτι ειναι ηδη πολτος...
η κροκετα με νερο μαλακωσε κ την ελιωσα
τα ανακατεψα μετα ολα μαζι

Last edited:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αυτός που δίνει συμβουλές χρειάζεται να έχει υπομονή.
Αυτός που ζητάει συμβουλές τι χρειάζεται να έχει αν όχι στοιχειώδη σεβασμό σε αυτόν που μπήκε στον κόπο να τον συμβουλέψει?

Ρώτησες ότι δεν γνώριζες και έλαβες απαντήσεις, συμβουλές, παραινέσεις, ορμήνιες.
Στην συνέχεια έγραψες στα παλαιότερα των υποδημάτων σου τις συμβουλές που εσύ ζήτησες και συνέχισες να ταλαιπωρείς το ζωάκι με αυτοσχεδιασμούς.
Δικαίως λοιπόν αναρωτιέμαι τι νόημα είχε η όλη συζήτηση... :?

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Γιατι τωρα του την ειπαμε του ανθρωπου? Ευγενεστατος ηταν και προθυμος. Εν καταλαβαινω διαλογο κανουμε στο φορουμ δε δινουμε εντολες. Αλλιως να γραφαμε αρθρα και τερμα. :(:(
Κωσ25μι μιλα με κτηνιατρο και πες μας νεα. Ελπιζω να πιασει κατι. εγω προσωπικα ευχαριστηση μου να με πρηξεις.Ολο και καποια ακρη θα βρεθει :)