Το ορατό κομμάτι είναι εύκολα διαχωρισιμο, έχει νομίζω πολύ (περισσότερο από άλλα) κ μες στο κρέας.
Άρα (ακαδημαϊκή ερώτηση όσον αφορά το λίπος), γιατί αρνί και όχι χοιρινό;
Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ απορία μου αυτή γιατί όχι μόνο το βλέπω ότι είναι πολύ λιπαρό το αρνί αλλά το προτείνουν κ σαν πρωτεΐνη (κ σε μαγειρευτό κ σε ξηρά) ΑΚΡΙΒΩΣ για ευαίσθητα γαστρεντερικά - συμπεριλαμβανομένων αυτών που δεν μεταβολίζουν καλά το λίπος.
Λες στο αρνί το λίπος να ναι μόνο το ορατό, άρα διαχωρισιμο, ενώ στο χοιρινό όχι;
Θα ρωτούσα τη διατροφολόγο αλλά έχω μόνο μισή ώρα ραντεβού κ τόοοσα πολλά άλλα να συζητήσω.