pressa canario η cane corso

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
εχω έναν τέτοιον άντρα στο σπιτι.
Θεωρω οτι περισσοτερο σχέση έχει με την "εκρηκτικότητα" του σκύλου ,παρά με την μυική του δύναμη. Αν σε σκύλο βγει το prey drive του, και δεν έχεις το νού σου, μπορεί να συμβεί το οτιδηποτε. Εμένα με έχει ρίξει κάτω σκυλί 12 κιλών, είμαι γυναίκα 63 κιλών, και με καλή μυική δύναμη( αληθεια λέω!:p)Η κακιά στιγμή μια χαρά σε φέρνει προ εκπλήξεων...

xristakis

Well-Known Member
27 Μαϊου 2012
47
1
Σαλαμίνα
καλως σας βρηκα..παιδια συγνωμη για τα κεφαλαια..ετσι ειχα συνηθισει να γραφω..συγνωμη..με τον αδερφο μου ακομα δεν το εχω συζητησει...ειπα να ψαξω πρωτα μερικες πληροφοριες γενικα..ειδα οτ κανε cane crosο εκπαιδευονται πιο ευκολα..οσο για την ανεση, τον χρονο κ την ορεξη..την διαθετω..μονο οταν θα ειμαι στη δουλεια δεν θα ειμαι με το σκυλο..μετα ολος ο χρονος θα ειναι του σκυλου..θελω να ειναι ο σκυλος σχεδον συνεχεια μαζι μου..να πηγαινω καπου που να τον εχω μαζι μου..ειναι η παρεα μου, ο φιλος μου..
Με αυτά που γράφεις εδώ, πιστεύω ότι θα σου πήγαινε πολύ ένα doberman θυληκό.Πιο εύκολο ζώο κ κάλυτερος φίλος σύντροφος.βέβαια δεν έχει τα κυβικά ενός κανε ή πρεσα αλλά την δουλειά την κάνει.