Βρε Αμαλία από που κατάλαβες ότι είναι θυληκό το Rot?? Έχω φάει σκάλωμα. Κοιτάω και ξανακοιτάω τη φωτογραφία αλλά εις μάτην....H θηλυκια η Rot πισω τον κοιτάει σίγουρα με βλεμα απορίας " τι κανει αυτος ο κλόουν" Τόσο γνώριμο
Δε χρειαζεται να κοιταξεις τη φωτογραφια.. δε μπορει να ειναι αρσενικος και ο Καπο να κανει καραγκιοζιλικια τετοια! Μονο αν ειναι κουταβος που δεν φαινεται... αρα θηλυκοΒρε Αμαλία από που κατάλαβες ότι είναι θυληκό το Rot?? Έχω φάει σκάλωμα. Κοιτάω και ξανακοιτάω τη φωτογραφία αλλά εις μάτην....
Θα μου πεις άλλα τα μάτια του λαγού.....
Χαχαχαχαχ!Αμαλία ομολογώ ότι δε μου πέρασε από το μυαλό!!!Δε χρειαζεται να κοιταξεις τη φωτογραφια.. δε μπορει να ειναι αρσενικος και ο Καπο να κανει καραγκιοζιλικια τετοια! Μονο αν ειναι κουταβος που δεν φαινεται... αρα θηλυκο
Σε μερικούς μηνες Νίκο θα σου περνάει σιγουρα...Χαχαχαχαχ!Αμαλία ομολογώ ότι δε μου πέρασε από το μυαλό!!!
Όταν μιλάει η εμπειρία....και τα σκυλιά δεμένα!Σε μερικούς μηνες Νίκο θα σου περνάει σιγουρα...
Σιγά καλε.. και γω τώρα μαθαινω! Πάντα κοριτσάκια ειχαΌταν μιλάει η εμπειρία....και τα σκυλιά δεμένα!
Χρόνια πολλά Capone !!
Να ζήσεις να σε χαίρονται και να τους χαίρεσε!
Και έτσι πως θα κουβαλάς τις μπύρες, στείλε και εδώ καμία
*dimitris73 ωραία τα λες!!