Αυτό τώρα γιατί το πες και ζούσα σε μια κατάσταση αφελούς σιγουριάς;;;;Να παρηγοριέμαι δηλαδή που του πήρε πέντε χρόνια να αποφασίσει να αχρηστεύσει τον καναπέ μας,ε?
''Αποκριάτικο'' γλέντι...Χιονια στα καμπαναρια!
Βάσω, εδώ τα έκανε φτερά και πούπουλα!Όταν το σκυλί τα κάνει στάχτη και μπούρμπερη είναι καλό δείγμα.
Σιγά τα ωά. Θα περίμενα καλύτερες επιδόσεις.Βάσω, εδώ τα έκανε φτερά και πούπουλα!
Ναί, αλλά δεν ήταν ΑπόκριεςΣιγά τα ωά. Θα περίμενα καλύτερες επιδόσεις.
Αυτά τα έχουμε για πρωινό.Τρεις φορές σε μια βδομάδα άλλαξα καλώδιο κεραίας - το καλό, το ανθεκτικό, το χοντρό με το χαλκό. Δύο τουλάχιστο φορές βρήκα την φουσκωτή πισίνα μέσα στο σαλόνι μαζί με τα νερά.
Δόξα τω Θεώ... καλά σας λέω ότι τα δικά μου ΔΕΝ είναι "ζημιάρικα"... αν εξαιρέσεις τους δύο καναπέδες!Σιγά τα ωά. Θα περίμενα καλύτερες επιδόσεις.
Αυτά τα έχουμε για πρωινό.Τρεις φορές σε μια βδομάδα άλλαξα καλώδιο κεραίας - το καλό, το ανθεκτικό, το χοντρό με το χαλκό. Δύο τουλάχιστο φορές βρήκα την φουσκωτή πισίνα μέσα στο σαλόνι μαζί με τα νερά.
Ο δερμάτινος ζει ακόμα;Δόξα τω Θεώ... καλά σας λέω ότι τα δικά μου ΔΕΝ είναι "ζημιάρικα"... αν εξαιρέσεις τους δύο καναπέδες!
Ο δικός μου όχι.Ο δερμάτινος ζει ακόμα;
Δεν θέλανε να μείνεις με την περιέργεια.Ο δικός μου όχι.
Αλλά είδα τι είχε μέσα.
Λαυρεντη να φερω κ τα δικα μου αμα ειναι ολα μαζι γκρεμιζουν οικοδομηΟυτε τα δικα μου ειναι ζημιαρικα!απο ποτε ζημια η διακοσμηση?