Κατά την Barfo-βίβλο, το γάλα που μπορούν να μεταβολίσουν οι σκύλοι είναι το κατσικίσιο.στην κροκετα η σκετο?τι γαλα?επισης δοκιμαστε σπιρουλινα.
Κατά την Barfo-βίβλο, το γάλα που μπορούν να μεταβολίσουν οι σκύλοι είναι το κατσικίσιο.στην κροκετα η σκετο?τι γαλα?επισης δοκιμαστε σπιρουλινα.
Τρώει καλά ο Capo........!ευχαριστω!αυτο το διαστημα εχω σαν βαση την εκτροφικη συσκευασια της cibau.απο εκει κ μετα ψωνιζω σαρδελες,πλαταρια,κιμαδες κ διαφορα κρεατα κ τρωει,συν αυγα,μακαρονια κτλ.δεν του εχω κατι σταθερο.
Αυτό, τι βοηθάει και σε τι ποσότητα;επισης δοκιμαστε σπιρουλινα.
Και ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα με το κατσικίσιο γάλα.Δοκιμαστε και γαλα με αυγα , δινω στα δικα μου και εχω δει διαφορα .
Σε ενα ποτηρι γαλα ανακατευω δυο αυγα 2 φορες την εβδομαδα.
Καλό ακούγεται.Ίσως το δοκιμάσουμε.Σπιρουλινα ειχα παραγγειλει τον περασμενο χειμωνα και εδινα στα σκυλια!
Ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη της αν ειναι καλης ποιοτητας αλλα αξιζει τον κοπο!Αν θυμαμαι καλα ειχα παρει καπου 40-50 euro το κιλο!
Επειδη ειναι φυτικο-βιολογικο διατροφικο συμπληρωμα δεν υπαρχει αμεσος κινδυνος υπερδοσολογιας!Αλλα καλο ειναι να μην το παρακανεις!Εχει μεγαλο ποσοστο πρωτεινης (περιπου 50-70%) και επισης εχει πολυ καλη και μεγαλη πεπτικοτητα!
Εχει ομως ενα μεγαλο μειονεκτημα......ετσι και πεσει πανω σου,εγινες ολοκληρος πρασινος!Σαν τον Hulk!!!!!