Presa Canario ή Dogo Canario

Master

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
315
1
[video=youtube;JJMTWyYmNyA]http://www.youtube.com/watch?v=JJMTWyYmNyA[/video]
Μια ματια σε εκθεση στην Ισπανια.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
γινεται μια προσπαθεια στα νοτια για κλαμπ.απο οτι βλεπω το βιντεακι ,αρχικα, εχει πρωταγωνιστη τον αντιπαλο μου στην εκθεση,τον μπεστια. :)

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
1)Ενα εργασιακο τυπικο presa με το αφεντικο του!

2)Ο ιδιος ο Curto δουλευοντας καποιο απο τα σκυλια του!

3)Presa VS Αγριοχοιρος

4)Μερικες φωτο απο DogoCanario που κυκλοφορουν απο διαφορα εκτροφεια!

Antonis_a

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2011
200
0
γινεται μια προσπαθεια στα νοτια για κλαμπ.απο οτι βλεπω το βιντεακι ,αρχικα, εχει πρωταγωνιστη τον αντιπαλο μου στην εκθεση,τον μπεστια. :)
Νότια εννοείς Κρήτη?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
κ αυτοι μεσα στο θεμα ειναι....

σε συνεχεια λοιπον απο αλλο νημα που μιλουσαν για τα ντογκο κ για να μην τους το χαλασουμε,φιλε master,για να μην μπουμε σε αντιπαραθεσεις,ποιος ξερει τι ,κ ξερω γω ,κ ξερω κτλ κτλ...αν δεν εισαι διπλα στην ζυγαρια φιλε μου,να μην πιστευεις κανεναν.αντε κ το εγραψε ο εκτροφεας,το ειδες?το ζυγισες?επισης ,οπως ειδες,σου μιλουσα για τον μπεστια,οχι τον πουμα.εξαιρετικα σκυλια κ τα δυο με τον μπεστια ,απο οτι εχω καταλαβει,να αρχιζει να ειναι διπλα διπλα με τον πουμα ,στα ματια του εκτροφεα του.δεν σου ειπα λοιπον οτι δεν ξερεις κατι,σε ειδα οτι λαχανιασες να το λες.

Master

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
315
1
κ αυτοι μεσα στο θεμα ειναι....

σε συνεχεια λοιπον απο αλλο νημα που μιλουσαν για τα ντογκο κ για να μην τους το χαλασουμε,φιλε master,για να μην μπουμε σε αντιπαραθεσεις,ποιος ξερει τι ,κ ξερω γω ,κ ξερω κτλ κτλ...αν δεν εισαι διπλα στην ζυγαρια φιλε μου,να μην πιστευεις κανεναν.αντε κ το εγραψε ο εκτροφεας,το ειδες?το ζυγισες?επισης ,οπως ειδες,σου μιλουσα για τον μπεστια,οχι τον πουμα.εξαιρετικα σκυλια κ τα δυο με τον μπεστια ,απο οτι εχω καταλαβει,να αρχιζει να ειναι διπλα διπλα με τον πουμα ,στα ματια του εκτροφεα του.δεν σου ειπα λοιπον οτι δεν ξερεις κατι,σε ειδα οτι λαχανιασες να το λες.
Ξερω εγω,ξερεις εσυ, εγω μιλουσα για τον Πουμα.
Και δεν με ενδιαφερει να ειμαι διπλα σε καμια ζυγαρια οταν ο ιδιος ο εκτροφεας δινει πληροφοριες για τον σκυλο του διοτι απλα στην προκειμενη περιπτωση εκτειθεται σε γνωστες της φυλης.....
Οταν γνωριζεις απο Πρεσα Καναριο μονο δεν σε κολακευει να γραφεις οτι εχει 73 κιλα σκυλι απλα ειναι τα πραγματα....
Τωρα πιο ειναι εξαιρετικο σκυλι και ποιο δεν ειναι αυτο ειναι αλλη κουβεντα.....

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
Ξέρεις όμως τι γίνεται;μπορεί για κάθε αλλαγή των κιλών του σκύλου, να αλλάζει τις πληροφορίες;το σκυλι αυτο, απο όσο μπορώ να ξέρω, παίζει τουλάχιστον 5 κιλά κάτω, που πάλι είναι πολυ βαρύ( για μένα).Κατα τα αλλα, συμφωνώ όσο δε παει μαζι σου!

georger

New Member
28 Μαρτίου 2012
2
0
IMG_20120327_164457.jpgIMG_20120327_164424.jpgΓεια σας χθες επισκέφτηκα ενα γνωστό μου για να δω τον πατέρα του σκύλου που περιμένω ονόματι Δαυίδ , η μάνα είναι κανε κορσο,Ο Δαυίδ όμως δεν μου φέρνει σε κανε κορσο και ας εχει καταγωγή από ιταλια έχει χαρακτηριστικά άλλα δεν με πείθει μου φέρνει σε πρεσα καναριο μπορεί να μου πει κάποιος την γνώμη του τι να κάνω να περιμένω να δω τα κουτάβια ?

georger

New Member
28 Μαρτίου 2012
2
0
biggbilly δεν θέλω να σε προσβάλω αλλα this is greece you know ! (έχουν) δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα απο τα χαρτιά αφού ξέρεις.Το θέμα είναι εδώ στην φωτογραφία ! τι βλέπεις ?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
εγω βλεπω κορσο.θα ελεγα καμια σχεση με καναριο,αλλα ισως φανει υπερβολικο.δεν ειναι καναριο ,οχι.παρολα αυτα,αν εχεις αμφιβολιες για τα χαρτια του σκυλου,καλο ειναι να παρεις απο αλλου.πανε παρε απο εξω,που εκει δεν εχουν πλαστα χαρτια.να δω ποσο γουστοζος εισαι,που θα δωσεις κανα 2000 απο το εξωτερικο.μαθαμε μονο να λεμε οτι εδω ειναι ελλαδα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Τι σε κανει να πιστευεις Λαυρεντη οτι το σκυλι που θα παρει θα εχει χαρτια ? Εδω αναρωτιεται αν ο καλυτερος τροπος ειναι να περιμενει να δει τα κουταβια για να διαπιστωσει αν θα βγουν cane corso:cool:

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Αν δεν μπορει να καταλαβει απο τους γονεις , θα μπορεσει να καταλαβει απο τα κουταβια τι φυλη ειναι και αν ειναι τυπικα δειγματα?(σκεφτομουν φωναχτα)

Georger και εδω και εξω γινονται πολλα.Το θεμα ειναι να ψαχτεις παραπανω και τουλαχιστον να ξερεις πως μοιαζει ενας σκυλος.

Κατα τα αλλα συμφωνω με τους προλαλησαντες.

Καλη αναζητηση