καλησπερα!αν και καθυστερμενα να σου πω κ εγω μερικα πραγματα αν σε ενδιαφερει ακομα...εχω μια μικρουλα pom 7 ετων.. φυσικα παιζει μεγαλο ρολο το περιβάλλον που ζει ο σκυλος,δλδ εγω ζω μονη μου με τα 2 σκυλια μου, η γιασμιν ετσι την λεω ειναι πολλη τρυφερη κ χαδιαρα, ειναι κανονικος συναγερμός βεβαια σε αγνωστους θορυβους, συνηθως γινεται πιο νευρικη οταν παιδακια παιζουν αγαρμπα κ φωναζουν γι αυτο δεν την πολυαφηνω..τα παει καλα με τα αλλα σκυλια ειναι πολυ κοινωνικη κ δεν αγριευει καθολου παραμονο με της λιχουδιες της, αλλα κ αυτο ελέγχεται.. θελει να ειναι το επικεντρο αν κ πολυ μικροσωμα δεν περνουν απαρατήρητα..το επιδιώκουν..μαθαινουν ευκολα εντολες κ κολπα τους αρεσει να παιζουν κ δεν ηρεμουν ποτε..με ακολουθει παντου συνεχως κ την ωρα που κοιμαται τα αυτακια πανε περα δωθε σε καθε ηχο.. θελει πειθαρχία πολλοι επειδη το σκυλακι ειναι τοσο μικρο (2800 kg το δικο μου) το υποτιμούν κ το κακομαθαινουν κ ετσι αρχιζουν τα προβληματα! ειναι υπερήφανα σκυλια κοινωνικα θαρραλέα αν κ μικρα κ πολυ εξυπνα κ αστεια! μαδανε πολυ κ θελουν τακτικο βουρτσισμα.προβληματα υγειας δεν εχουν ιδιαιτερα κ δεν μυριζουν..επισης εχουν μεγαλο προσδόκιμο ζωης 14 χρονια, δεν ειναι καταλληλα για οικογενεια με πολυ μικρα παιδια γτ μπορει ευκολα να τραυματιστουν..αυτα...