Ααααααααααα οκ άκυρο τότε. Ευχαριστώ για την επισήμανσηη 30κιλη ειναι μικρα τσουβαλια 5kg x 6 τεμαχια. H platinum εχει τσουβαλια των 1,5kg και των 5kg
Ααααααααααα οκ άκυρο τότε. Ευχαριστώ για την επισήμανσηη 30κιλη ειναι μικρα τσουβαλια 5kg x 6 τεμαχια. H platinum εχει τσουβαλια των 1,5kg και των 5kg
Στο φαι τις αφηνει ανετα να του κλεψουν.... Το γκρεμλιν δε γρυλιζει ποτε, ουτε αγριευει. Ο μικρος γατος κανει διαολιες και κλεβει καθε φορα 2-3 κροκετουλες. Εδω εχει παρει ηδη τη πρωτη και παει για τη δευτερη.18% υγρασια εναντι 8% , αυτο απο μονο του φτανει (συν η παρασκευη στους 95 βαθμους της κροκετας ). Σε λιγο θα κανουν ντου να του φανε το φαι , αληθεια τοσο καλος ειναι με τις γατες? Η δικια μου διαολιζεται ... και οχι μονο με τις γατες και με μια γυναιακα που τις ταιζει...
Δεν κυκλοφορει γενικως , τωρα γιατι το γραφει ιδεα δεν εχωρε παιδια ενας κωδικος μοσχαρι με πατατα που γραφει πανω στη μεζουρα δεν κυκλοφορει εδω στην ελλαδα?
Βγαινω λιγο οφ τοπικ τωρα αλλα επειδη ειμαι ασχετη, η υγρη τροφη προσφερει κατι εξτρα διατροφικα η ειναι καθαρα για την ευχαριστηση των μικρων μας φιλων μιας που τους αρεσει πιο πολυ?Αν δοκιμασεις και υγρη τροφη εκει να δεις (μη το παρακανεις ομως διοτι μετα θα θελει υγρη) , ειδικα η συνταγη με σκετο κοτοπουλο μυριζει σαν zwan.... , θελω να το φαω εγω