Μολις ξαναδιαβασα τι εγραψα 50 ορθογραφικα σε 3 γραμμες. οταν γραφω γρηγορα (και οχι μονο) σπαω κοκκαλα
Και εγω λεω να της δωσεις Puppy μεχρι τους 6-7 μηνες τουλαχιστον που θα αναπτυσσεται γρήγορα. Το γκρεμλιν που ειναι ιδιων κυβικων με τη μπελ , τωρα αρχισε να ριχνει το ρυθμο αναπτυξης. Επισης ειναι και λιγο μεγαλουτσικη οπως ειδες η κροκετα του ενηλικα. Εχε υποψιν σου οτι συμφωνα με το διατροφικο πινακακι οι ποσοτητες βγαινουν λιγο μεγαλυτερες απο τη τροφη που δίνεις τωρα για τη Μπελ . (τελικο βαρος 25-30 ποσοτητα 300-360 , ενω η ακανα σου εβγαινε 250-300 αν θυμαμαι καλα). Για το μαξ βγαινει το ιδιο .Το γκρεμλιν φυσικα παλι ειναι ασυμφορο και θελει μαλλον παραπανω.Μετά από σκέψη κ δοκιμή κ(από τον puppy κωδικό ) κ ενώ στην αρχή δεν ενθουσιάστηκα . Αποφάσισα να αλλάξω την acana ... Σίγουρα αρέσει στα τέρατα περισσότερο η platinum ...
@Asmodeus μια που έχεις εμπειρία ... Να δώσω αρνί ή ιβηρικό ;; Επίσης εσυ θα έδινες κ στα δυο το ίδιο ; (Μπελ 4 μηνών - Μαξ 11 μηνών ) .
Και εγω λεω να της δωσεις Puppy μεχρι τους 6-7 μηνες τουλαχιστον που θα αναπτυσσεται γρήγορα. Το γκρεμλιν που ειναι ιδιων κυβικων με τη μπελ , τωρα αρχισε να ριχνει το ρυθμο αναπτυξης. Επισης ειναι και λιγο μεγαλουτσικη οπως ειδες η κροκετα του ενηλικα. Εχε υποψιν σου οτι συμφωνα με το διατροφικο πινακακι οι ποσοτητες βγαινουν λιγο μεγαλυτερες απο τη τροφη που δίνεις τωρα για τη Μπελ . (τελικο βαρος 25-30 ποσοτητα 300-360 , ενω η ακανα σου εβγαινε 250-300 αν θυμαμαι καλα). Για το μαξ βγαινει το ιδιο .Το γκρεμλιν φυσικα παλι ειναι ασυμφορο και θελει μαλλον παραπανω.
View attachment 63201
Γενικα εμας καλα μας εκατσε προς το παρον , βεβαια τη προηγουμενη εβδομαδα καναμε αλλαγη , απο χτες τρωει αμιγως ιβηρικο, θα σου πω σε λιγες μερες εντυπωσεις που θα εχω και πιο ολοκληρωμενη αποψη γιατι ειναι πολυ νωρις ακομα.
Για τα δοντια προβληματιστηκα μονο μηπως δεν ειναι τοσο καλη επειδη ειναι πιο μαλακη. Πηρα και το τζελ αλλα λεω να περιμενω να παει 12 μηνων.
Η ουσία μετράει !!Μολις ξαναδιαβασα τι εγραψα 50 ορθογραφικα σε 3 γραμμες. οταν γραφω γρηγορα (και οχι μονο) σπαω κοκκαλα
Δε ξερω μηπως της βγαινει φτηνοτερα επειδη μπορει να παρει 30κιλα τα οποια βγαινουν σε καλυτερη τιμη, εφοσον εχει 2 σκυλια και ειναι και σε συσκευασιες των 5. Αλλα και εγω νομιζω μικρη διαφορα θα εχει.H platinum ειναι πιο ακριβη τροφη απο την Acana...
Ναι για 30 κιλά σκέφτομαι ...Μονο ετσι με τα 30κιλα 60 κιλα σωζεται
Ναι τόσο παίρνω την acana .τι βαρος θα εχουν τα σκυλια σου ενηλικα να σου κανω ενα προχειρο υπολογισμο? Το Αρνι και ρυζι ττα 15κιλα εχουν 81ε το ιβηρικο 86ε η Acana αν θυμαμαι καλα εχει 71ε τα 11,4 κιλα , βαλε οτι platinum θα ταιζεις καθε ημερα περιπου 100-150γρ παραπανω (μιλαω και τα 2 σκυλια μαζι) απο την Acana
Σε ευχαριστώ παρα πολύ για τον υπολογισμό !!!Οπότε χονδρικα θες 630γρ platinum την ημέρα ενώ με την Acana 550γρ την ημερα , δηλαδη το μηνα:
- platinum 630gr x 30 days = ~19kg , 19kg x (81e / 15kg) = ~103e / month
- Acana 550gr x 30 days = 16.5kg , 16,5kg x (71e / 11,4kg) = ~103e / month
Οποτε περιπου στα ιδια σου βγαινει και αν παρεις μεγαλες ποσοτητες κερδιζεις κιωλλας
Kαι εγω θα εκοβα τα εξτρα στη θεση σου,μονο ξηρα να στρωσει. Ο γιγαντας μαλλον εχει ευαισθητο στομαχακι.Μπερδευτηκα εγω.. εμενα εγινε 12 μηνων 46 κιλα και θα γινει απ οτι πιστευω γυρω στα 60κατι.. ποσα platinum την ημερα θελω; (Σημερα στα κακα εκλαιγε και τα εκανε πουρε παλι φφ.. οχι λογω platinum.. λογω του οτι ότι αλλο κρεας να φαει σε καποια φαση ο οργανισμος δεν το θελει εχω κουραστει να προσπαθω και να σινω gastro.. για ενα διαστημα μολις φτιαξει εντελως θα μεινει μονο με platinum μεχρι να τα κανει καλα για μεγαλο χρονικο διαστημα, ουτε κοκκαλα ουτε τιποτα)