μπραβο σε ολους σας , που ενημερωσατε σωστα τον Μενιο. Μπραβο στο Μενιο που σας ακουσε . Θα μπορουσε να ειχε αγνοησει ολους και να ειχε κερδισει η προσμονη του για το κουταβι.. δυστηχως το το "σωσεις" απο το κλουβι δεν ειναι λυση, η μονη λυση ειναι να πεις οχι.. "σωζωντας" το ενα καταδικαζεις αλλα 100... εγω φρικαρα με το πετ σοπ που περιμενει την κυριακη 30 αμοιρα κουταβια!!!!!! μαλλον οχι φρικαρα, νευριασα!!!! ποιο πετ σοπ ειναι αυτο??? υπαρχουν και αλλα πετ σοπ που δεν εχουν σκυλια μεσα τα φερνουν καταπαραγγελια..εχετε το νου σας!!
εχω πετ σοπ και απελπιζομαι.. εδω στο φορουμ ειμαστε ποσα μελη??.... ξερετε οτι υπαρχουν οι δεκαπλασιοι εκτος φορουμ με αγνοια??? ξερετε ποσοι μπαινουν και με ρωτανε για σκυλια??? οτι και να λεω στο παραπανω στενο υπαρχει ενα πραγματικο σουπερ μαρκετ ζωων.. τι κανει ο ανθρωπος για το χρημα!! Δυστηχως την πληρωνουν οι υπολοιποι, που με την αγαπη τους για τα σκυλια ψαχνουν εναν φιλο.. ευτυχως ο μενιος ρωτησε εγκαιρα.
Μενιο ριξε μια ματια στο pitbullrescue που σου παραθεσαν το Link , υπαρχουν πραγματικα ετοιμα υπεροχα σκυλια καιπολυ καλα της ρατσας τους!! και ανθρωποι να σε βοηθησουν.. μην ξεχνας οτι το "θελω κουταβι για να με μαθει και να το μαθω" ειναι ενας μυθος. ολα μου τα σκυλια τα πηρα μεγαλα και δεν ακουνε κανενα αλλο εκτος απο εμενα, και δεν κανουν τπτ αλλο εκτος απο αυτο που θα πω εγω.
Οι υπευθυνοι του σωματειου θα σου μιλησουν για την ρατσα, τα χαρακτηριστικα της, τις αναγκες της και οποια αλλα πληροφορια χρειαστεις σε υγεια - εκπαιδευση.. Τα πιτ ειναι πολυ ανθρωποκεντρικα σκυλια οχι μονο απο κουταβια αλλα σε ολη τους τη ζωη!
οσο για το κοψιμο των αυτιων...ασε τι βλεπεις, τι συμβαινει πραγματικα ψαξε και θα καταλαβεις.. ευχομαι οτι καλυτερο!!!