pitbull

mitsos rot

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
127
0
Χανιά
εγω το μονο που σου λεω ειναι ριξε πρωτα μια ματια στο φορουμ.και μετα ρωτα οτι θελεις

θα δεις οτι θα παρεις απαντησεις για ολλα τα παραπάνω

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
παραθετουν λινκ οι μοντ και τελοςςςςςς
Τι ακριβώς προτείνεις; Να το κλείσουμε το φόρουμ; Να σταματήσουμε να συζητάμε; Τι σε ενοχλεί αν κάποιοι έχουν ακόμη την διάθεση να ενημερώνουν τους καινούργιους; Το φόρουμ έχει πλέον μια τεράστια και πολύ αξιόλογη βάση δεδομένων. Τι θα ήθελες; Nα λειτουργεί μόνο ως βιβλιοθήκη; Ασφαλώς και τα νέα μέλη, έχουν "υποχρέωση" πριν αρχίσουν να συμμετέχουν, να έχουν διαβάσει τουλάχιστον τους κανονισμούς. Και το λογικό θα ήταν να έχουν πρώτα διαβάσει και τα θέματα που τους ενδιαφέρουν και βεβαίως να χρησιμοποιούν την αναζήτηση. Αλλά αφού δεν το κάνουν, να λες ευτυχώς που κάποιοι έχουν ακόμη το κέφι να τους κατατοπίζουν.

mitsos rot

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
127
0
Χανιά
εισαι υπερβολικη και αδικη δεν ειπα κατι τετοιο,

τα νέα μέλη, έχουν "υποχρέωση" πριν αρχίσουν να συμμετέχουν, να έχουν διαβάσει τουλάχιστον τους κανονισμούς.

menios

Member
19 Οκτωβρίου 2010
11
0
εγω το μονο που σου λεω ειναι ριξε πρωτα μια ματια στο φορουμ.και μετα ρωτα οτι θελεις
στο φορουμ εννοειται οτι θα ριξω ματιες και οχι ματια μονο! απο κει κ περα το να κρινεις επειδη εκανα το λαθος να ξεκινησω το πρωτο μου μηνυμα με γκρικλις η' επειδη ανεφερα τη λεξη κονσερβα,η τη σαμπρελα ως παιχνιδι(εγω αυτα τα λιγα ξερω μεχρι τωρα σαν μη ειδικος οπως εσυ) θεωρω οτι δε κολαει πουθενα! εκτος και εχεις δωσει τοσες απαντησεις στη ζωη σου και εχεις συναντησει χιλιαδες σαν εμενα και εχεις μπουχτησει! και παλι ομως ας μην απαντουσες αν σε κουραζουν τετοια μηνυματα

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Μένιο μην αρπάζεσαι. Για να καταλάβεις, αν όντως με αυτά που είδες άλλαξες γνώμη, και παραμείνεις στην παρέα μας, σε λίγο καιρό θα είσαι εσύ στην θέση μας να ενημερώνεις νέα μέλη για το τι παίζει. Εν ολίγης μακριά από πετ σοπς και πάπυ μιλς και ιδιωτικές γέννες (αν θες σου αναλύω με χαρά τους λόγους), αν θες καθαρόαιμο παίρνεις από σοβαρό εκτροφέα, αν δεν έχεις τα χρήματα υιοθετείς αδεσποτάκι :)
Είναι 3 πάνεμορφα και απίστευτα κουκλιά στα ΤΕΙ, που πεινάνε και είναι μες στην βροχή, ασε που θα τα φάει το κρύο και το χιόνι. Δεν πας να ρίξεις μια ματιά;; Είναι απίστευτα σκυλάκια :)
Απο ποιο πετ σοπ το παρήγγειλες;; Αν θέλεις πες μας

mitsos rot

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
127
0
Χανιά
αληθεια ετυχε να εισαι εσυ
δεν τα εβαλα προσωπικα μαζι σου
σταματαω εδω και ευχομαι να εγινα κατανοητος
φιλικα παντα

menios

Member
19 Οκτωβρίου 2010
11
0
τωρα ειναι αργα! το εχω πληρωσει ηδη(τα μισα για την ακριβεια) και ηδη εχει ξεκινησει η διαδικασια για να ερθει. διαβασα ηδη 'sofouli' το συνδεσμο που εβαλες και συμφωνω οτι εκανα λαθος η δε το εψαξα καλα. εγω θεωρουσα οτι τα πετσοπ αντιθετα εχουν πιο ποιοτικα και καλα σκυλια σε σχεση απο αγγελιες απο ιδιωτες!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
menio καλώς ήρθες στο φόρουμ. Προτίμησε να επικεντρωθείς στα ερωτήματα που πρέπει να έχεις και όχι στην αντιπαράθεση με άλλα μέλη.
Εχεις πάρα πολλά κενά, όσον αφορά το θέμα "απόκτηση και ανατροφή σκύλου". Εχεις ήδη κάνει πολύ λάθος αρχή και έχεις πάρα πολλά πράγματα να μάθεις. Δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε το κακό της παραγγελίας του σκύλου. Θα ήταν ευχής έργον αν κατάφερνες να την ακυρώσεις. Και να ξαναβάλεις την επιθυμία σου σε σωστή βάση. Αν είσαι αποφασισμένος να συνεχίσεις την αγορά του πιτμπουλ, τουλάχιστον googlαρε για puppy mills, όπως σου προείπαν, για να δεις με τα μάτια σου, από που θα σου έρθει. Και να μην έχεις καμμία αμφιβολία γι' αυτό. Για θέματα διατροφής, υγιεινής και εκπαίδευσης, κάνε πρώτα αναζητήσεις και ότι απορίες έχεις, μπορείς πάντα να ρωτήσεις.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Ούτε οι αγγελίες από ιδιώτες, είναι επιθυμητός τρόπος απόκτησης σκύλου.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
τωρα ειναι αργα! το εχω πληρωσει ηδη(τα μισα για την ακριβεια) και ηδη εχει ξεκινησει η διαδικασια για να ερθει. διαβασα ηδη 'sofouli' το συνδεσμο που εβαλες και συμφωνω οτι εκανα λαθος η δε το εψαξα καλα. εγω θεωρουσα οτι τα πετσοπ αντιθετα εχουν πιο ποιοτικα και καλα σκυλια σε σχεση απο αγγελιες απο ιδιωτες!
Ακύρωσε την παραγγελία και σου δώσει τα λεφτά έχει καλώς αν αρνηθεί να στα δώσει πίσω τότε πες του να πάρεις πράγματα για τον σκύλο!Αντί να πάρεις σκύλο να πάρεις πράγματα για τον σκύλο!Έτσι θα μπορέσεις να πληροφορηθείς παραπάνω...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Μένιο, απλά ενημερωτικά το κουτάβι που πήρες ο πετ σοπάς το πήρε βαριά 30 ευρώ, και στο πουλάει σίγουρα πάνω από 400 έτσι;;
Αν θες απάντησε μου με ένα ναι ή ένα όχι. Το πετ σοπ είναι στην Π.Μελά;;
Ελπίζω να διαβάσεις πολλά πράγματα, και εάν είναι αναπόφεφκτο να ακυρώσεις, τουλάχιστον θα ξέρεις τι ναπεριμένεις πως να συμπεριφερθείς και πως να γίνεις ενας σωστός και υπεύθυνος σκυλοιδιοκτήτης :)
Διάβασε και αυτά μόλις έχεις χρόνο
http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?4953-Εμπειρίες-από-pet-shops-bybs
http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?38-PET-SHOPS-PUPPY-MILLS

menios

Member
19 Οκτωβρίου 2010
11
0
ενταξει παιδια ευχαριστω για τις πρωτες συμβουλες σας ηταν ηδη πολυτιμες και ιδιαιτερα κατατοπιστικες και πραγματικα για αλλες αποριες μπηκα και αλλα πραματα βγηκαν στην επιφανεια και βλεπω οτι θελει ακομη περισσοτερο ψαξιμο! ευτυχως που μπηκα με αφορμη 2-3 αποριες γιατι βλεπω οτι θα απαντηθουν πολυ περισσοτερες! φιλε μιτσο σορυ αν παρεξηγηθηκα αλλα μου φανηκε λιγο ειρωνικο κ απαξιωτικο το υφος σου στην αρχη και για πραγματα που πιστευω οτι εχεις ξανακουσει και δεν ειναι εξωγηινα!το αν ειναι λαθος οκ!ισως στο τελος συμφωνησω κ μαζι σου διαβαζοντας περισσοτερο στο φορουμ! σας αφηνω να μπω να ψαχουλεψω λιγο κ τα αλλα θεματα!ευχαριστω κ παλι.τωρα οσο για το κουταβι λιγο δυσκολο να το ακυρωσω και απο την αλλη απο το να ερθει και να μεινει μεσα σε κανα κλουβι μου ποναει!! τουλαχιστον ας ερθει στη δικη μου αγκαλια που ισως και με τις περισσοτερες γνωσεις που θα αποκτησω διαβαζοντας τα θεματα εδω να περασει καλυτερα απο το να παει σε καναν αλλο

menios

Member
19 Οκτωβρίου 2010
11
0
380 ευρω θα μου παρει για το κουταβι. οχι δεν ειναι στη διευθυνση αυτη. ειναι στην αθηνα.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Να πας αύριο κιόλας και να πεις τον υπεύθυνο ότι θέλεις να ακυρώσεις την αγορά του κουταβιού και να πάρεις πράγματα!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
τωρα οσο για το κουταβι λιγο δυσκολο να το ακυρωσω και απο την αλλη απο το να ερθει και να μεινει μεσα σε κανα κλουβι μου ποναει!!
Μενιο, ετσι κι αλλιως και πριν σε κλουβι ηταν. Δεν θα αλλαξει τιποτα στην ζωη του.
Και αν το παρεις, καποιο αλλο κουταβι θα παρει την θεση του στο κλουβι και θα εισαι υπευθυνος γι αυτο.
Σκληρο, αλλά αυτο ειναι το παιχνιδι τους. Μια αλυσιδα, που ειναι ομως στο χερι σου να την σπασεις.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
380/2 = 190 μια χαρά πράγματα και τροφή θα πάρεις! Δεν θα μείνει στο κλουβί αν ακυρώσεις την παραγγελία απλά δεν θα έρθει! Μην το κάνεις θα κουραστείς πολύ περισσότερο στην συνέχεια άκου και αυτούς που έκαναν το λάθος....

menios

Member
19 Οκτωβρίου 2010
11
0
καλημερα σας! μπηκα μονο και μονο για να γραψω αυτο που αναπαντεχα συνεβη το πρωι που πηγα στο πετσοπ για να κανω μια προσπαθεια μηπως και ακυρωθει η παραγγελια.φοβομουν οτι θα παρεξηγουμασταν γιατι τον ξερω 7 χρονια αυτον οσα ειμαι στην αθηνα,μιας και μενω διπλα στο πετσοπ και παντα λεγαμε μια καλημερα. πηγα λοιπον και σκευτομουν πως να του το φερω! μολις πλησιασα αυτος δεν ηξερε οτι παω στο μαγαζι νομιζε οτι περνουσα απλως απο εκει και με φωναζει! ελα να σου πω μου λεει! μαλλον την κυριακη που περιμενω καμια 30ρια σκυλια ειναι και το δικο σου μεσα! αλλα ξεχασα να σου πω οτι δεν ειχε σοκολατι χρωμα rednose που ηθελες και ετσι θα ερθει σε μαυρο χρωμα! ετσι βρηκα την ευκαιρεια και με αφορμη του οτι δε με ρωτησε και οτι εγω θελω αυτο που ζητησα και αυτο που προτιμω,του ειπα να το ακυρωσει!! μετα μου γυρισε ενα σωρο αλλες λυσεις,οπως: θα το φερουμε λιγο αργοτερα στη επομενη παραγγελια που θα μου ερθει και τελικα καταφεραμε να συμφωνησουμε στο να κρατησει την προκαταβολη για τροφες λουρια κ οτι αλλο παρω...δε του ειπα τιποτα περισσοτερο του ειπα οτι εχει γεννα και ενας φιλος μου και οτι θα παρω απο αυτον κουταβι.στραβωσε βεβαια και φανηκε αυτο,αλλα ειχα και την αφορμη οτι αλλο ζητησα και αλλο θα μου εφερνε.....τελος καλο ολα καλα λοιπον!! το θεμα ειναι οτι τωρα τι κανουμε!! να περιμενω μεχρι να βρω μια καλη γεννα απο καπου αλλου,εκτος πετσοπ? απο την αλλη υπαρχει εκτροφεας που θα το δωσει σε λογικη τιμη? θα ξαναμπω μεσα το βραδυ!μεχρι τοτε ελπιζω να εχουν ερθει μερικες κατατοπιστικες απαντησεις!! και η αληθεια ειναι οτι εκει που ημουν με τη χαρα και την προσμονη του σκυλιου,τωρα εχω ξενερωσει λιγο που ακυρωθηκε! ισως ομως ειναι για καλο και το σκυλι που θα παρω να ειναι καλυτερο

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
menio έχεις μπει καθόλου στο www.pitbull-rescue.gr, στις αγγελίες με πιτάκια που ψάχνουν σπίτι; ;)

Μπράβο σου για την ακύρωση της παραγγελίας :) Καμμιά 30αριά σκυλάκια έρχονται ε; Ημέρα Κυριακή ε;
Πόσο φιλόζωο και νόμιμο σου ακούγεται; :confused::( Σαν να είναι καρέκλες ένα πράγμα...:(:(:(

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τριάντα κουτάβια στριμωγμένα σε ένα κλουβί, λιγότερο από δύο μηνών Τα μισά πεθαίνουν στη διαδρομή, τα υπόλοιπα αν είναι τυχερά θα τη βγάλουν καθαρή σε γυάλινες βιτρίνες
Αγορασμένα για 4Ο ευρώ , περνάνε τα σύνορα παράνομα, και πουλιούνται εδώ μία περιουσία
Αν θες τη γνώμη μου εγω στη θέση σου δεν θα ξανά πάταγα σε αυτό το pet shop Αυτά τα μαγαζιά είναι ακριβώς αυτό που προσπαθούμε να σταματήσουμε ε΄δω και χρόνια
Τριάντα σκυλιά,όπως λέμε ένα κιλό πατάτες Τραγικό

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Ναι, πολύ σημαντικό. Εχει δίκιο η Κατερίνα. Μην ξαναπατήσεις ούτε στο συγκεκριμένο, ούτε σε άλλο pet shop, που πουλάει ζώα.