Θα μου το χαρισει ενας φιλος που ειχε γεννητουρια πριν 1 μηνα.
Θα το εχω σε εξωτερικο χωρο γιατι εχω απλετο. Φυσικα μου ειπε ο φιλος οτι αυτη η φυλη ζει ανετα σε εξωτερικο χωρο, ετσι εχει και αυτος τα σκυλια του. Γιατι να εχω ολα τα μειονεκτηματα που εχει ενας σκυλος οταν ζει σε εσωτερικο χωρο αφου εχω τοσο μερος εξω?
Η Φρόσω (17 μηνών) μέχρι 13 μηνών περίπου έμενε σπίτι μαζί μου. Τώρα είναι στο μαγαζί μου όλη μέρα και το βράδυ μόνη σε απόλυτα ελεγχόμενο και προστατευμένο χώρο.
Τώρα ήδη ψάχνω άλλο σπίτι να την πάρω μαζί μου γιατί... θα σου αναφέρω ένα μειονέκτημα που υπάρχει όταν ζει έξω, αλλά έχει να κάνει με μένα. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ.
Τα Χριστούγενα που πέρασαν έπαθα γαστροραγία και έπρεπε να πάω Αθήνα επειγόντως για αίμα και θεραπεία στο νοσοκομείο. Το έπαιξα ότι δεν τρέχει τίποτα και σχεδόν απείλησα τη γυναίκα μου για να μείνει σπίτι με το σκυλί. Υπερβολικό; Δεν ξέρω.
Πόσοι και πόσοι από μας δεν έχουν κάνει θυσίες και υπομονή για αυτά τα ζώα... Και στο φινάλε, ΕΣΥ το διαλέγεις και όχι αυτό.
Και ναι... άμα ρίχνει καρέκλες να πας βόλτα και ίσως νιώσεις καλύτερα βλέποντάς το να παίζει και να μυρίζει τα πάντα (!!!) μέσα στη βροχή. Άλλωστε έξω δεν βγαίνουμε μόνο για κατούρημα
Τεσπα... συγγνώμη για ύφος, αλλά τα έχεις δει λίγο στραβά. Πάρε Playstation καλύτερα.