Aunt Mary Well-Known Member 16 Οκτωβρίου 2012 599 178 30 Νοεμβρίου 2012 #181 newfish said: Με τα προσωπικα σου κριτηρια ειναι λαθος. Με αντικειμενικα οχι. Click to expand... Αι καλα ανθρωπε μου δε την παλευεις καθολου.... Εκτος απο απαραδεκτος συντροφος για σκυλο εισαι απαραδεκτος και για συνανθρωπους σου.
newfish said: Με τα προσωπικα σου κριτηρια ειναι λαθος. Με αντικειμενικα οχι. Click to expand... Αι καλα ανθρωπε μου δε την παλευεις καθολου.... Εκτος απο απαραδεκτος συντροφος για σκυλο εισαι απαραδεκτος και για συνανθρωπους σου.
R Rottweil Well-Known Member 27 Ιουνίου 2012 141 0 30 Νοεμβρίου 2012 #182 newfish said: Συνειδηση λεγεται. Click to expand... Δεν βλεπω κατι τετοιο στην περιπτωση σου οποτε γιατι μιλας ως ανθρωπος;
newfish said: Συνειδηση λεγεται. Click to expand... Δεν βλεπω κατι τετοιο στην περιπτωση σου οποτε γιατι μιλας ως ανθρωπος;
mareco Well-Known Member 13 Ιουλίου 2009 30.806 20.129 30 Νοεμβρίου 2012 #183 Ο newfish πιστεύω ότι πήρε κάθε δυνατή απάντηση, που θα μπορούσε να δωθεί, σε όλα τα επίπεδα. Είναι πλέον δική του υπόθεση, το τι θα κάνει, σχετικά με την απόκτηση σκύλου. Νομίζω, κάθε περαιτέρω κουβέντα, είναι εντελώς περιττή.
Ο newfish πιστεύω ότι πήρε κάθε δυνατή απάντηση, που θα μπορούσε να δωθεί, σε όλα τα επίπεδα. Είναι πλέον δική του υπόθεση, το τι θα κάνει, σχετικά με την απόκτηση σκύλου. Νομίζω, κάθε περαιτέρω κουβέντα, είναι εντελώς περιττή.