συμπερασματικά λοιπόν είναι μια επισφαλέστερη φυλή
και
καλύτερα να τα έχουν μόνο έμπειροι και γνωστικοί
αυτο ακριβος λεμε και αυτο ισχυει απο την αρχη!!
οπως ομως για ολες τις ρατσες.. επεισεις καποιος ειπε πως αρχιζει να εξαφανιζετε το πιτ.. ολα εξαφανιζονται και ολα αλλαζουν
υπαρχουν ομως παρα πολυ ανθρωποι που εχουν τοσο καθαροαιμα πιτ που δεν θα το πιστεψουμε οταν δουμε ποσες γεννιες πισω κραταει...
δηλαδη δεν υπαρχει ροτ που το δινουν για καθαρο μοιαζει 95% με ροτ αλλα δεν ειναι?
το αφεντικο του ροτ θα σου πει ειναι (απο χαρακτηραομως δεν θα ειναι ιδιο)
και αν ειναι κακο πρεπει να παρουμε αυτο η αλλα 10 σαν βαση?
οχι βεβαια!!
ετσι ειναι και με τα πιτ..
οσο για τον χρηστη ντενις θα πω πως μαλλον προσπαθησες να δημιουργισεις εντυπωσεις..
και θα πω διαβασε καλητερα αυτα που εχω πει και πες μου που δεν απαντησα..
δεν το συνεχιζω αλλο γιατι δεν ειμαι εδω για να κρινω ανθρωπους.. αλλα να μηλισω για σκυλια..
νικο..μιλας για σκυλι απο κυνομαχο..σκυλι που επεζαν οι γονεις του οι παππουδες και πολλες γεννιες του πισω με αποτελεσμα να εχει τα ενστικτα αυτα σε πλεονασμα.. το οτι με τα γιορκι που ειναι τεριε τα παει καλα αυτο κατι λεει..
και κατι αλλο ρε παιδεια ας μην μας κανει εντυπωσει οταν ενα πιτ θελει να ορμιξει σε ενα σκυλο γιατι καθε μερα βλεπω 10αδες που θελουν να το κανουν και δεν ειναι πιτ αλλα ημιαιμα και αλλες καθαροαιμες ρατσες..
ημουν στο ΑΠΘ και ενα γ.ποιμενικο εφυγε και εποιασε ενα μποξερ και το εκανε 2 τρυπες και στο ποδι (περιτο να πω οτι αναστατοθηκε ολη η κτηνιατρικη σχολη)
δεν σημενει κατι για την ρατσα αλλα μαλλον για το πως μεγαλωσε ο σκυλος σημαινει..