Το American Pit Bull Terrier ΔΕΝ είναι αναγνωρισμένο ΟΥΤΕ στην Αμερική.
Οι απαντήσεις για το αν και πώς έχουν αναγνωριστεί τα σκυλιά αυτά, βρίσκονται σε αυτό το τόπικ αλλά δεν έκανες τον κόπο να τις διαβάσεις, και λές ότι η FCI είναι ''ευρωπαική οργάνωση'' και ότι ''οι Αμερικάνοι δεν γράφουν τα σκυλιά τους στην FCI'' και άλλα τέτοια που είναι ανάξια συζήτησης.
Ελάχιστα σκυλιά και δή από rescue χρησιμοποιούνται στην αστυνομία, και οπουδήποτε αλλού. Και εγώ σου λέω ότι κάνει πολλά πράγματα, και εγώ γουστάρω ένα πίτ που έχει αυτόν τον χαρακτήρα ... αλλά την πόρωση και την ημιμάθειά του μέσου Ελληνα κυρίως , δεν την γουστάρω, και η συμπεριφορά σου σπιλώνει το σκυλί σου ... βγάλε όλα τα ''the best'' και τα ''ποιά άλλη ράτσα τα κάνει αυτά'' (αλήθεια είδες κανέναν άλλον να λέει τέτοια μέσα στο forum ?? Πώς πήρες ας πούμε το ''θάρρος'' να βγείς εδώ και να λές τέτοια?? ) και θα συζητησουμε άνετα για ότι άλλο θές, για μία κατηγορία σκύλων που κι εμένα και σε πολλούς εδώ μέσα αρέσει ... μπορείς ???? Η αυτος είναι ο σκοπός σου και το επίπεδό σου ??
Και τώρα μία ερώτηση από έναν άσχετο ...
Η εκτροφή είναι κατά βάση παράνομη και ανεξέλεγκτη, με ΑΚΟΜΑ πρώτο στόχο την κυνομαχία, και ΕΙΔΙΚΑ στην Αμερική.
Χρησιμοποιούνται στην Ελληνική εκτροφή τέτοιες γραμμές και αν ναι, σε βάθος χρόνου διατηρούν τα σκυλιά το gameness, αν σκοπός μας είναι να εξαλείψουμε την επιθετικότητα ??
Ποιά είναι η χρυσή τομή και πού πρέπει να σταματήσουμε ??
Αν εξαλείψουμε την επιθετικότητα θα ΕΧΟΥΜΕ πίτ - μπουλ ?? Η θα έχουμε κάτι άλλο ??
Πού πρέπει να στρέψουμε την ενέργεια αυτή του σκύλου και πώς θα γίνει αυτό οργανωμένα?
Θα έχει τα ίδια αποτελέσματα ??