PIT BULL RED NOSE

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Όταν το κάνει αυτό μη απομακρύνεσαι 5μ, ούτε 50μ, ειδικά 200μ. Στην ηλικία που είναι πρέπει να σε θεωρέι δεδομένο, ότι εσύ και αυτό πάτε μαζί πάντα και παντού. Κάνοντες τέτοιες "μπλόφες" του δινεις την ιδέα ότι είναι ΟΚ να απομακρύνεται ο ένας απο τον άλλον.

Πιθανόν ο σκύλος να είναι ανήσυχος με τα ερθίσματα γύρω του. Μη δίνεις σημασία και κάνε την βόλτα σας ένα χαρούμενο event. Γέμισε της τσέπες σου με φαγητο, πάρε μερικά παιχνίδια και κανα μπουκαλάκι νερό και πηγαίνετε κάπου μαζί, με λουρί.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Και μη βγαίνεις βόλτα με την ψυχολογία "Ωχ τι θα κάνω αν μουλαρώσει πάλι.." γιατί μπορεί να περνάει και σαν στρες στο σκύλο.

Χαλαρά. Βάλε και σπορτεξάκια και πάτε ψιλοτρέχοντας. Γενικότερα, δοκίμασε καινούρια πράγματα στη βόλτα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Δεν έχεις κανένα φίλο, με καμμία θυληκιά καλότροπη σκυλίτσα, να έρθει να βγείτει μαζί βόλτα;
Μπορεί να τον ξεκουνήσει λίγο τον δικό σου. Οχι βέβαια λυτό. Δεμένο μαζί σου και μάλιστα κοντά σου.

KATERINA24

Member
9 Σεπτεμβρίου 2012
13
0
οχι δεν εχω δυστυχως εδω που ειμαι... ειμαι λιγο αποκομενη απο τον ''πολιτισμο''... αν ειχα θα ηταν το πρωτο πραγμα που θα εκανα...

KATERINA24

Member
9 Σεπτεμβρίου 2012
13
0
πρωι... βραδυ δεν μπορουμε να παμε βολτα λογο ανεπαρκου φωτισμου... δεν ειναι μεγαλη διαδρομη στα 500 μετρα το κανει...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
μηπως εχει πολυ ζεστη?μηπως ποναει πουθενα?μηπως κουραζεται?το κανει παντα στην ιδια διαδρομη?κανε ενα τεστ κ αλλαξε την διαδρομη σου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97