Pit-Bull Quiz II

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
για να υπερθεματισω θα γραψω καποιες ρατσες που θα μπορουσε να ειναι το καθε σκυλακι

ντογκο,

αμσταφ

old time southern bulldog

olde english bulldog

alapaha blue blood buldog

bandog

amstaf

american bullies

american bulldog

bandog me pit και τοσα

stafie
bandog me pit - pressa canario

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Σήμερα είναι η ημέρα...Να το πάρει το ποτάμι!! :D

Να βάλετε και τα link παιδιά.

JSK

Member
15 Μαϊου 2009
15
0
5 out of 6, και αυτο γτ το σταφφι στη φωτο φαινεται να εχει κομμενα αυτια και το νουμερο 4 στην ουσια ειναι αμερικαν μπουλι...

Πλακα ειχε!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δηλαδή οι σωστές απαντήσεις είναι οι 11-5-3-4-8?
Κυρίες και κύριοι, είναι γεγονός! Είμαι η μονη (νομιζω) που έδωσα τις σωστές απαντήσεις! \\:D/\\:D/\\:D/

Έχει δεν έχει βραβείο νικητή το Quiz, ανακυρησσομαι «ειδική πιτμπουλολόγος» του φόρουμ! :p:D:D:D:D

panosanto

Member
20 Ιουνίου 2009
8
0
kamari
Ειναι περιεργη υποθεση αυτη!!! ΠΟΛΥ δυσκολη υποθεση κιολας!!!!Τα ζωα αυτα εχουν ηδη αρκετα διαφορετικα 'αιματα' εξ αρχης.....τωρα παιζουν κ τα λοιπα 'παρακλαδια' της φυλης (bandog,red nose,dogo argentino,pressa canario,aligator κ.ο.κ) κ φυσικα με ολες αυτες τις φυλες παιζουν κ τα μεταξυ τους "μπερδεματα" .... εχω κανει ποστ ενα αλμπουμ με τον δικο μου!! εχει 3 αιματα......o μπαμπας ειναι ενα μεγαλοσωμο αμερικανικο που εχει 1/7 sto αιμα του dogo argentino, η μαμα καθαρο aligator ....κ ο μικρος.... ολα τα λεφτα! σε αυτα που ειδα εδω το 8 κ το 3 ειναι κατα την δικη μου αποψη....καθαροτερα...μετα τα 5 κ 1 μου θυμιζουν τον father του δικου μου.....κ λιγο τον αδουλινακο μου!!!! :D:D:D:D

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ΕΤα ζωα αυτα εχουν ηδη αρκετα διαφορετικα 'αιματα' εξ αρχης.....τωρα παιζουν κ τα λοιπα 'παρακλαδια' της φυλης (bandog,red nose,dogo argentino,pressa canario,aligator κ.ο.κ)
Να μην μπερδευουμε την βουρτσα (φυλες) με την λουτσα (γραμμες)

το ντογκο και το πρεσα ειναι φυλες
red nose aligator ειναι γραμμες
το bandog φυλη που ξεκινησε με με διασταυρωση πιτ με κατι (νεο,μπουλμαστιφ κλπ κλπ)

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
το bandog φυλη που ξεκινησε με με διασταυρωση πιτ με κατι (νεο,μπουλμαστιφ κλπ κλπ)
Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι το Bandog προερχετε απο διασταυρωση pitbull με Μαστινο Ναπολιταν