Pit-Bull Quiz II

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Ναι καλέ πιτ είναι όλα! Άκου εκεί! Χμ, ψάχνουμαι τώρα..Βάλτα όλα σε ένα τσουβάλι που καθόμαστε που χολοσκάμε:D είναι δεν είναι...Τι σόι πράγματα είναι αυτά:p;
Λοιπόν τα 2 και 3 είναι αδιαφιλονίκητα φαβορί. Είναι κανείς σίγουρος για κανένα άλλο; Το 12 δεν το έβαλα στα δικά μου αλλά πολύ με μπερδεύει. Έχει δυνατότητες.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ρε παιδια, να κανω μια χαζη ερωτηση?
εφοσον οι γνωστες της φυλης, ξερουν τις σωστες απαντησεις κι εφοσον 6 ειναι σιγουρα, που ειναι το προβλημα στην εμφανιση?
δηλαδη (και συνεχιζω τις μ@λ@κιες , αλλα σοβαρα αναρωτηθηκα) , δεν θα μπορουσε να εχει εξωτερικες διαφοροποιησεις, οπως εχουν τα καυκασου πχ και καποια να ειναι καυκασου και καποια να μοιαζουν με καυκασου λογω μπασταρδεματος?:confused:
καταλαβατε τιποτα?:D

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Ναι αμέ εγώ καταλάβα οτι κάποια είναι pit αλλά μπασταρδεμένα, και αυτά που δεν είναι πιτ δεν είναι μπασταρδεμένα είναι απλώς άλλη ράτσα αλλά μοιάζουν με πιτ, που και αυτά μοιάζουν με τα μπασταρδεμένα, για αυτό σας λέω πες τα όλα πιτ να τελειώνουμε.
Αλήθεια πιτ για πιτ δεν κατάλαβα

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
:roll::roll::roll:
Τελικά εδώ μέσα μου το έχετε επιβεβαιώσει...έχω πρόβλημα αντιληψης...δεν κατάλαβα τίποτα...

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
Ναι καλέ πιτ είναι όλα! Άκου εκεί! Χμ, ψάχνουμαι τώρα..Βάλτα όλα σε ένα τσουβάλι που καθόμαστε που χολοσκάμε:D είναι δεν είναι...Τι σόι πράγματα είναι αυτά:p;
Λοιπόν τα 2 και 3 είναι αδιαφιλονίκητα φαβορί. Είναι κανείς σίγουρος για κανένα άλλο; Το 12 δεν το έβαλα στα δικά μου αλλά πολύ με μπερδεύει. Έχει δυνατότητες.
κοιτα εγω ειμαι και λιγο σιγουρη για το 5,απλα ειναι μικρουλι πιστευωωωωωω:D:D
κοιτα στο 12 κατι δεν μου αρεσει,δεν ξερω εχω ενα προβληματακι...ασε τρελο μπερδεμα

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εγώ ψηφίζω 2, 3, 7, 8, 9, και ίσως 6 ή 12 (πολλά έβαλα....:D )

(Τι λετε ρε οτι το 11 είναι πιτ...... σαν το Γκογκολάκι μου μοιαζει!!!)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Να κάνω άλλη μια χαζή ερώτηση;
Γιατί ψηφίζετε 3-4 σκυλιά όταν έχει πει ότι οι σωστές απαντήσεις είναι 6;:confused::confused::confused:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Να κάνω άλλη μια χαζή ερώτηση;
Γιατί ψηφίζετε 3-4 σκυλιά όταν έχει πει ότι οι σωστές απαντήσεις είναι 6;:confused::confused::confused:
ε να κανω και εγω μια ......

γιατι ψηφίζουν ολοι πλην εκείνου ο οποίος ηταν η αφορμή για να (ξανα)γίνει αυτό το κουίζ ???????

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19

γιατι ψηφίζουν ολοι πλην εκείνου ο οποίος ηταν η αφορμή για να (ξανα)γίνει αυτό το κουίζ ???????
Μπορεί να μην μας παίζει!!!:p:p:p

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki

γιατι εκεινος δεν ξερει ρε χαζε ενω οι αλλοι ξερουν.........:p

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Μακη μου αφορμη ησουν εσυ.. το λεει κ ο djdoctor:p
τζαμπα καιει η λάμπα .............

στο quiz θα μας απαντησεις ????? ( αν και αν κρινω απο το αλλο ποστ μαλλον όχι)

gevkarinian

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2006
208
2
Hrakleio Kritis
Ας προσπαθήσω και εγώ αν και είναι δύσκολο από φωτογραφίες σε διάφορες πόζες να καταλάβεις καλά.

2, 3, 7, 8, 9, 11

JSK

Member
15 Μαϊου 2009
15
0
Μην το συνεχιζεις εχεις ηδη εκτεθει...

Τωρα για να μην λετε κιολας ..πολλες ρατσες μπουλντογκ μοιαζουν μεταξυ τους και οι φωτο δεν εχουν το ιδιο καδρο, θα κανω μια εκτιμηση..

2-3-5-7-8-11