Pet taxi - κόστος?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Aν είσαι τυχερή...
:shock: Λόττο δεν έπαιξες? :D Ήσουν όντως ΠΟΛΥ τυχερή, αλλά δεν είναι και κανόνας περιπτώσεις σαν την παραπάνω.

Εγώ για να μην ρισκάρω και για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και μακριά από γκρίνιες, όσες φορές έχω χρειαστεί ταξί με σκύλο έχω πάρει ραδιο ταξί. Όλες τις φορές είχε επιπλέον χρέωση +5 ευρώ. Καλό είναι να ενημερώνεις αν πρόκειται για μεγάλο ή μικρό ζώο, εντός ή εκτός κλουβιού μεταφοράς. Με μικρό κουτί μετραφοράς (γάτας) έχω πάρει ταξί και από το δρόμο, αλλά αυτό δεν πολυπιάνεται γιατί το βάζεις και στα πόδια σου. Αν είναι μεγαλύτερο και το βάλεις στο κάθισμα καλό είναι να έχεις μαζί σου και κάποιο σεντόνι ή πανί ώστε να το ακουμπήσεις επάνω. Όσο πιο τυπικός/η είσαι, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να δέχονται όλο και ευκολότερα ζώα :)

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
δεν δεχομαστε ποτε "κλειστες" διαδρομες ,λεγοντας "κλειστες" εννοουμε το κλεισιμο της τιμης ,αυτο γινετε μονο οταν ειναι ταξιδι,
παιρνουμε παντα 2-3 ραδιο ταξι για προσφορα χρεωσεων ,δεχομαστε μονο τη χρεωση κλησης του ραδιο ταξι (συνηθως 3 ευρω) ή ραντεβου(συνηθως 5 ευρω) ,παιρνουμε παντα αποδειξη απο την ταμειακη μηχανη και ποτε χειρογραφη απο μπλοκ αποδειξεων **** ,οπως πολυ σωστα ειπε η Χοτικουλη αν βαλουμε το box στο καθισμα εχουμε παντα ενα σεντονι ή κατι αναλογο για να μην λερωσουμε ειναι κριμα γιατι ο καθε οδηγος ειναι υποχρεωμενος να παραδιδει στο τελος της βαρδειας το ταξι καθαρο ,τελος ευχαριστουμε και αν ειμαστε ευχαριστημενοι και γουσταρουμε αφηνουμε 20-30-50 λεπτα ή οτι θελουμε μπουρμπουαρ

****η χειρογραφη αποδειξη ισχυει κανονικα εγω σας το αναφερω για αλλους λογους που ομως δεν θα ηθελα να εξηγησω δημοσια ,την αποδειξη την αναφερουμε απο την αρχη μιλωντας παντα ευγενικα ,υπαρχουν πολλοι σωστοι επαγγελματιες που ουτως ή αλλιως θα το εκαναν και χωρις να το ζηταγαμε και δεν ειναι σωστο να τους προσβαλουμε,τους τη ζηταμε λοιπον απο την αρχη λεγοντας οτι"θα δικαιολογησουμε το εξοδο στην εταιρεια μας και μονο απο ταμειακη το δεχετε"

επισης αν εχουμε μεγαλο χαρτονομισμα (50ευρω) το αναφερουμε απο την αρχη (,αν δεν εχει ο οδηγος να μας το χαλασει οταν πληρωθει για τη διαδρομη ,),να σταματησει σε καποια στιγμη που θα μπορει να κατεβουμε να το χαλασουμε εμεις ,οι οδηγοι ταξι δεν ειναι τραπεζες,4 πελατες να μπουν με 50ρικα τη βαψανε

αυτα ,για οτιδηποτε οδικη απορια εχετε ,τωρα η vom krina μπορει να σας τη λυσει :D:D:D

5 Ιανουαρίου 2018
5
17
39
Καλησπέρα σας...
Θέλω να μεταφέρω ένα αδέσποτο μωρό ασυνόδευτο(!) από Βόλο Αθήνα...έχετε κάτι στα υποψιν πιο...βόρεια; Ή θεωρείτε ότι πρέπει να συμβουλευτώ pet taxi της Αθήνας;

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Καλησπέρα σας...
Θέλω να μεταφέρω ένα αδέσποτο μωρό ασυνόδευτο(!) από Βόλο Αθήνα...έχετε κάτι στα υποψιν πιο...βόρεια; Ή θεωρείτε ότι πρέπει να συμβουλευτώ pet taxi της Αθήνας;
Δε δοκιμαζεις αρχικα μηπως βαλεις αγγελια σε σελιδες σχετικες στο Fb , σελιδες με υιοθεσιες , μηπως βρεις καποιον που ταξιδευει με κτελ ή τρενο ή και αμαξι ετσι και αλλιως και το συνοδευσει...??? Ολοκληρη πολη καποιος θα βρεθει. Και στο πανεπιστημιο θα δοκιμαζα τη τυχη μου στο Βολο, οι φοιτητες πηγαιοερχονται συχνα.Pet taxi δεν εχω παρει, αλλα με τις τιμες που εχω δει θα θες μια περουσια

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Εχω την εντυπωση πως υπαρχει αναλογη ομαδα στο fb!
Που απευθυνεται δλδ σε ταξιδιώτες (εσωτερικού κ εξωτερικου) που μπορουν να συνοδευσουν κιολας!
Δε κανεις μια αναζητηση?

5 Ιανουαρίου 2018
5
17
39
Χμ...
Ακόμη μέσω fb δεν έχω βρει κάτι...(οκ εχω και λίγο άγχος για το αν θα ειναι ψυχικά υγιής με τόσα που ακούω αυτός που θα προσφερθεί/ίσως είμαι υπερβολική το ξέρω)
Θα το ψάξω εκτενέστερα!
Thanks <3

Νονόςςςςςς

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2018
74
18
Εγω ξερω εναν κυριο που κανει δρομολογια εντος Αθηνας ΑΛΛΑ και σε πολλές άλλες πόλεις με στάνταρ τιμές και όχι οτι γραφει το κλασικο ταξι.Π,χ, εγω μπορω να ερχομαι με τα 4 απο Θεσσαλονικη οπου θελω και με βαλιτσες και η τιμη μια χωρις αυξησεις και προσθετα.Και μεσα μπορουν να μπουν οσο σκυλια θες,Δε παει η τιμη ανα σκυλο.Επισης εχεις την ευκολια να ταξιδευεις χωρις αγχη για τα μεσα ,για το νερο για ολα.Καθως συνταξιδευεις διπλα του

• Like
Reactions: Eroe

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Εγω ξερω εναν κυριο που κανει δρομολογια εντος Αθηνας ΑΛΛΑ και σε πολλές άλλες πόλεις με στάνταρ τιμές και όχι οτι γραφει το κλασικο ταξι.Π,χ, εγω μπορω να ερχομαι με τα 4 απο Θεσσαλονικη οπου θελω και με βαλιτσες και η τιμη μια χωρις αυξησεις και προσθετα.Και μεσα μπορουν να μπουν οσο σκυλια θες,Δε παει η τιμη ανα σκυλο.Επισης εχεις την ευκολια να ταξιδευεις χωρις αγχη για τα μεσα ,για το νερο για ολα.Καθως συνταξιδευεις διπλα του
Ενδιαφέρομαι! Ανεβαίνει ο ίδιος Θεσ/νικη ή εχει συνεργάτη εδω;

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Σαλονικώτικο pet taxi, δεν ξέρω όμως αν αναλαμβάνει εώς Αθήνα. Μια Χαλκιδική πάει σίγουρα και αναλαμβάνει και ασυνόδευτα. Νομίζω στάνταρ τιμές, αλλά δε θυμάμαι σίγουρα.

Φοβερός άνθρωπος, σηκώθηκε από το πρωτοχρονιάτικο οικογενειακό τραπέζι να με μεταφέρει με ετοιμοθάνατο σκυλί σε κλινική. Του το χρωστάω ακόμα, δεν έβρισκα κανέναν άλλο.

https://www.facebook.com/pg/petservices.petstaxi/about/?ref=page_internal

• Like

Νονόςςςςςς

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2018
74
18
Ενδιαφέρομαι! Ανεβαίνει ο ίδιος Θεσ/νικη ή εχει συνεργάτη εδω;
έλα ρε συμπατριώτης?Αμπαλλαλάικα.(y)...Μόνος του ανεβαίνει.Το μόνο του πρόβλημα είναι με τους ανθρώπους που μπορει να μην τον πληρωσουν η να τον κακοπληρωσουν η να ειναι αγενεις.Κατα τ αλλα όλα καλά.

• Like

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν