pet shop

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Μάλιστα.
Εχεις πολύ ψάξιμο να κάνεις τότε. Φαντάζομαι όμως πως όταν έρθει με το καλό η ώρα, να προσεγγίσεις τους αντίστοιχους προμηθευτές, θα ξέρουν αν επιτρέπεται να σε προμηθεύσουν ή όχι. Οπότε μην αγχώνεσαι για το αν θα είσαι παράνομος.
Με το καλό να το ανοίξεις λοιπόν και όταν κάνεις τα εγκαίνια, να μας το πεις...:)
αυτό δεν ισχύει δυστυχώς πολλά petshop πουλανε και φαρμακα χωρίς άδεια

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
"α προσεγγίσεις τους αντίστοιχους προμηθευτές, θα ξέρουν αν επιτρέπεται να σε προμηθεύσουν ή όχι."

Επειδή δούλευα σε πολυεθνική φαρμακοβιομηχανία και όντως δεν πουλάγαμε σε petshop είχαμε πρόβλημα γιατί Ελληνικές πούλαγαν κανονικά

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.768
7.927
Ρώτησα πρόσφατα τι χρειάζεται για να βγάλεις την αντίστοιχη αδεια να πουλάς κτηνιατρικά φάρμακα, χρειάζεται λοιπόν να είσαι κτηνίατρος ή γεωπόνος ή να συνεργάζεσαι με κτηνίατρο ή γεωπόνο που στο όνομά του θα βγει η άδεια. Οι περισσότεροι που έχουν πετ σοπ πουλάνει στην ζούλα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
"α προσεγγίσεις τους αντίστοιχους προμηθευτές, θα ξέρουν αν επιτρέπεται να σε προμηθεύσουν ή όχι."

Επειδή δούλευα σε πολυεθνική φαρμακοβιομηχανία και όντως δεν πουλάγαμε σε petshop είχαμε πρόβλημα γιατί Ελληνικές πούλαγαν κανονικά
Μα αυτό εννοώ...ότι οι εταιρίες, ξέρουν τους νόμους πάνω στο αντικείμενό τους. Αν πάρω εγώ πχ να δώσω παραγγελία, θα με ρωτήσουν αν έχω άδεια, προφανώς θα ζητήσουν και να την δουν και αναλόγως θα πορευτούν. Πολυεθνική ή Ελληνική θέλω να πιστεώυ ότι δεν έχει διαφορά. Αλλά πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τους κανόνες, όπως και τα παραθυράκια στους Νόμους.

giorgosathens

Well-Known Member
18 Νοεμβρίου 2010
51
0
Οντως πουλανε στη ζουλα γιατι και μενα αν θελω με προμηθευουν αλλα ηθελα να σιγουρευτω αν ειναι νομιμο να το κανω.Αφου ειναι παρανομο δεν εχω σκοπο να το κανω.Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!