pet shop

giorgosathens

Well-Known Member
18 Νοεμβρίου 2010
51
0
Γεια σας,θα ηθελα να ρωτησω εαν επιτρεπεται ενα pet shop να πουλαει scalibor και frontline.Θελει κτηνιατρικη αδεια η αυτο ισχυει για τα χαπια κτλ?

giorgosathens

Well-Known Member
18 Νοεμβρίου 2010
51
0
Κτηινιατρικη αδεια θελει μονο για milbemax βιταμινες και ολα τα υπολοιπα αυτου του ειδους?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Ούτε γι' αυτά νομίζω να χρειάζεται κτηνιατρική άδεια, αλλά δεν το λέω και με σιγουριά.
Και όταν λες "κτηνιατρική άδεια", εννοείς να υπάρχει πτυχίο κτηνιατρικής;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Δεν το ξέρω να σου πω την αλήθεια.
Ενδιαφέρεσαι να ανοίξεις pet shop;

giorgosathens

Well-Known Member
18 Νοεμβρίου 2010
51
0
Ναι και απλως ρωταω επειδη θελω να ειμαι νομιμος σε ολα.Και χωρις κουταβια βεβαια.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
μάλλον εννοείς άδεια κτηνιατρικού φαρμακείου την οποία όντως έχουν λίγα πετ-σοπ και γι΄αυτό δεν πουλάνε όλοι κτηνιατρικά φάρμακα....
γεγονός είναι οτι τα milbemax, frotline, scalibor και τα συμπληρώματα διατροφής τα βρίσκεις παντού...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Μάλιστα.
Εχεις πολύ ψάξιμο να κάνεις τότε. Φαντάζομαι όμως πως όταν έρθει με το καλό η ώρα, να προσεγγίσεις τους αντίστοιχους προμηθευτές, θα ξέρουν αν επιτρέπεται να σε προμηθεύσουν ή όχι. Οπότε μην αγχώνεσαι για το αν θα είσαι παράνομος.
Με το καλό να το ανοίξεις λοιπόν και όταν κάνεις τα εγκαίνια, να μας το πεις...:)

giorgosathens

Well-Known Member
18 Νοεμβρίου 2010
51
0
Με μια φαρμακοβιομηχανια που ρωτησα μου ειπαν οτι δν επιτρεπεται αλλα βλεπω πως ολα εχουν και ηθελα να παρω μια δευτερη γνωμη.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
μάλλον πρέπει να απευθυνθείς στην διεύθυνση Κτηνιατρικής της νομαρχίας όπου σκέφτεσαι να ανοίξεις το κατάστημα....

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Πραγματικά είσαι μέσα στο μυαλό μου!!
μόλις τώρα πηγα να ανοίξω καινούργιο θέμα...
λοιπόν
σκέφτομαι να ανοίξω πετ σοπ σαν αυτα που υπάρχουν στην Αμερική δλδ που δεν είναι μια τρύπα αλλα τεράστιο και βρίσκεις τα πάντα μέσα!!
δεν έχω κάνει έρευνα οποτε ξεκινάω απο εδω όποιος ξέρει το οτιδήποτε παρακαλώ ας το γράψει
για παράδειγμα ξέρετε τι άδειες χρειάζονται?
και που μπορώ να ρωτήσω για να πάρω σίγουρες απαντήσεις ?

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ορισμένα είδη φαρμάκων μπορούν να πωλούνται αν κάποιος έχει πτυχίο ζωοτεχνίας.
Επίσης μπορείς να συνεργαστείς με κάποιο κτηνίατρο αν σ' ενδιαφέρει να πουλάς και φαρμακευτικά σκευάσματα, ώστε να συμμετέχει κι αυτός στην έναρξη επαγγέλματος και στη σύσταση εταιρείας.

giorgosathens

Well-Known Member
18 Νοεμβρίου 2010
51
0
Αν πας σε εναν λογιστη θα σου πει οτι χρειαζεται.Το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να βρεις χωρο και στην συνεχεια εναρξη επαγγελματος.