Pemphigus Vulgaris

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
949
1.067
28
Η κολίτιδα μπορεί να είναι και πάθηση από μόνη της. Σύνδρομο ευερέσθιτου εντέρου κλπ κλπ
παντως κατι τετοιο δεν εχει ο ντελον
οι μονες φορες που ειχε διαρροιες με την κανονικη τροφη ηταν οταν ηταν αρρωστος με το καλαζαρ
απλα πιστευω δεν του καθεται καλα το σκουπιδι αυτο. πηγε απο μια τροφη πλουσια σε κρεας και οχι τοσο πλουσια σε υδατανθρακα, σε μια τροφη με 60%+ υδατανθρακα και καθολου κρεας.

• Like
Reactions: l.Kyveli

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.748
7.898
παντως κατι τετοιο δεν εχει ο ντελον
οι μονες φορες που ειχε διαρροιες με την κανονικη τροφη ηταν οταν ηταν αρρωστος με το καλαζαρ
απλα πιστευω δεν του καθεται καλα το σκουπιδι αυτο. πηγε απο μια τροφη πλουσια σε κρεας και οχι τοσο πλουσια σε υδατανθρακα, σε μια τροφη με 60%+ υδατανθρακα και καθολου κρεας.
Μπορεί να έχεις δίκιο αν και συνήθως διάροιες κάνουν οι τροφές με υψηλή πρωτεΐνη και όχι το αντίθετο. Σε κάθε περίπτωση, και επειδή έχει διάφορα θέματα, πρέπει να αξιολογείς για ποιά από αυτά αξίζει να χαλάς φαιά ουσία, χρήματα αλλά και ταλαιπωρία κυρίως, και για ποιά πρέπει απλά να παρακαλουθείς χωρίς να παρεμβαίνεις με κτηνιάτρους κλπ αν δεν είναι ανησυχητικά.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
949
1.067
28
γτ δε περνεις μια κλινικη αναλογη αλλης εταιρειας?
δεν υπαρχουν και πολλες.
θελουν συγκεκριμενα low purine οι κτηνιατροι.
εχω βρει την advance low purine, αλλα ειναι ακριβως τα ιδια συστατικα.
image_2024-11-21_141127073.png

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.348
8.087
εγω θα δοκιμαζα, ακομα και ιδια συστατικα να λενε, δεν καθονται το ιδιο.
Επίσης κανα προβιοτικο? Η λιγη γαστρο υγρη συμπληρωματικα να βοηθησει το στομαχακι ισως?

• Like
Reactions: Estranged

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
949
1.067
28
εγω θα δοκιμαζα, ακομα και ιδια συστατικα να λενε, δεν καθονται το ιδιο.
Επίσης κανα προβιοτικο? Η λιγη γαστρο υγρη συμπληρωματικα να βοηθησει το στομαχακι ισως?
προβιοτικα παιρνει καθημερινα εδω και εναν χρονο. σχετικα με την υγρη, κανονικα πρεπει να τρωει και λιγη υγρη ισα ισα να καλυπτει την ξηρα να μη του γδερνει το στομα που ναι μεν ειναι σχεδον τελειο, αλλα θελει ακομη προσοχη. αλλα μαντεψε, δεν υπαρχει υγρη βερσιον της ρογιαλ που τρωει τωρα. υπαρχει μονο urinary s/o (που δεν ειναι χαμηλη σε πουρινες), και οχι urinary u/c. και μυριζει σαν θανατος. επισης ενα απο τα συστατικα της ειναι βοδινο αιμα. ειλικρινα και μονο που θυμαμαι την οσμη με πιανει ανακατεμα. επισης η δερματολογος δεν ηταν και ιδιαιτερα φαν να την δινω, γιατι δεν ενδυκνειται για χαμηλες πουρινες. ειπε αντ'αυτου να βρεχω την τροφη να μαλακωνει. πραγμα που δεν θελω να κανω γιατι ολοι ξερουμε πως γινονται κοτρονες οταν βραχουν. δεν ρισκαρω και καμια συστροφη. του εβαλα χθες λιγο γιαουρτακι. το γιαουρτι τον βοηθαει παρα πολυ. παιρνω complet 2%.

επισης απο οτι ειδα η αντβανς κυκλοφορει μονο σε 12κιλο?

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.348
8.087
Η τροφη κοτρωνα γινεται και στο στομαχι του οταν την τρωει αβρεχτη. Τον διευκολυνεις με το να την βρεξεις πριν μπορει να γινεται μεγαλυτερη σε μεγεθος αλλα ειναι πιο μαλακη και ευκολοχωνευτη..

ναι δε συμφερει για δοκιμη η αλλη, 12κιλο μονο ειδα εχει.

• Like
Reactions: Estranged and Ans

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
949
1.067
28
Η τροφη κοτρωνα γινεται και στο στομαχι του οταν την τρωει αβρεχτη. Τον διευκολυνεις με το να την βρεξεις πριν μπορει να γινεται μεγαλυτερη σε μεγεθος αλλα ειναι πιο μαλακη και ευκολοχωνευτη..

ναι δε συμφερει για δοκιμη η αλλη, 12κιλο μονο ειδα εχει.
τι να πω, να την βρεξω τοτε
και ναι οντως δεν συμφερει καθολου να δωσω 100 ευρω για κατι που παιζει να μην κατσει κιολας, και να μου μεινει μετα. που θα το εδινα σε καταφυγιο, αλλα και παλι. για αυτο θελω να παω στην διατροφολογο, αλλα τα ραντεβου της ειναι κλεισμενα μεχρι μαρτιο, ισως και πιο περα, του 25. και να μη πω καλυτερα ποσο κακα λογια εχω ακουσει για εκεινη απο τους κτηνιατρους μου. (που μεταξυ μας δεν τα πιστευω αλλα εχω διχαστει.)

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.348
8.087
γενικα θεωρω οτι ειναι λιγη υπερβολη να πρεπει να δινεις και υγρη Low purine, εγω υγρη δεν δινω ειδικη
Χαμηλες σε πουρινες ειναι και καποιες τροφες Renal ναα ξερεις πχ αυτη και η υγρη και η αντιστοιχη ξηρα εχουν χαμηλες πουρινες ΕΔΩ και της μπριτ το ιδιο ΕΔΩ. Και η αντιστοιχη ξηρα τις brit εχει χαμηλες πουρινες.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
949
1.067
28
γενικα θεωρω οτι ειναι λιγη υπερβολη να πρεπει να δινεις και υγρη Low purine, εγω υγρη δεν δινω ειδικη
Χαμηλες σε πουρινες ειναι και καποιες τροφες Renal ναα ξερεις πχ αυτη και η υγρη και η αντιστοιχη ξηρα εχουν χαμηλες πουρινες ΕΔΩ και της μπριτ το ιδιο ΕΔΩ. Και η αντιστοιχη ξηρα τις brit εχει χαμηλες πουρινες.
θα την κοιταξω την brit ναι. την εχω στο μυαλο μου ως μια καλυτερη λυση προς το παρον.
τα κακα του μικρου το μεσημερι ηταν απαισια.... πολυ ασχημη μυρωδια, καθολου σχημα και εκανε με το που βγηκε απο την πορτα. εχω αρχισει και τρομαζω παλι. απο βδομαδα παμε για τις εξετασεις που πρεπει να γινουν. ευχηθειτε μας να βγουνε ολα ενταξει και να φτιαξει επιτελους αυτο το θεμα. δεν παει αλλο. την εβρεξα και την τροφη. πολυ θα ηθελα το βραδυ να ειναι καλυτερα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog