Η κολίτιδα μπορεί να είναι και πάθηση από μόνη της. Σύνδρομο ευερέσθιτου εντέρου κλπ κλπναι αλλα η κολιτιδα απο μονη της δεν ειναι παθηση,
Η κολίτιδα μπορεί να είναι και πάθηση από μόνη της. Σύνδρομο ευερέσθιτου εντέρου κλπ κλπναι αλλα η κολιτιδα απο μονη της δεν ειναι παθηση,
παντως κατι τετοιο δεν εχει ο ντελονΗ κολίτιδα μπορεί να είναι και πάθηση από μόνη της. Σύνδρομο ευερέσθιτου εντέρου κλπ κλπ
Μπορεί να έχεις δίκιο αν και συνήθως διάροιες κάνουν οι τροφές με υψηλή πρωτεΐνη και όχι το αντίθετο. Σε κάθε περίπτωση, και επειδή έχει διάφορα θέματα, πρέπει να αξιολογείς για ποιά από αυτά αξίζει να χαλάς φαιά ουσία, χρήματα αλλά και ταλαιπωρία κυρίως, και για ποιά πρέπει απλά να παρακαλουθείς χωρίς να παρεμβαίνεις με κτηνιάτρους κλπ αν δεν είναι ανησυχητικά.παντως κατι τετοιο δεν εχει ο ντελον
οι μονες φορες που ειχε διαρροιες με την κανονικη τροφη ηταν οταν ηταν αρρωστος με το καλαζαρ
απλα πιστευω δεν του καθεται καλα το σκουπιδι αυτο. πηγε απο μια τροφη πλουσια σε κρεας και οχι τοσο πλουσια σε υδατανθρακα, σε μια τροφη με 60%+ υδατανθρακα και καθολου κρεας.
προβιοτικα παιρνει καθημερινα εδω και εναν χρονο. σχετικα με την υγρη, κανονικα πρεπει να τρωει και λιγη υγρη ισα ισα να καλυπτει την ξηρα να μη του γδερνει το στομα που ναι μεν ειναι σχεδον τελειο, αλλα θελει ακομη προσοχη. αλλα μαντεψε, δεν υπαρχει υγρη βερσιον της ρογιαλ που τρωει τωρα. υπαρχει μονο urinary s/o (που δεν ειναι χαμηλη σε πουρινες), και οχι urinary u/c. και μυριζει σαν θανατος. επισης ενα απο τα συστατικα της ειναι βοδινο αιμα. ειλικρινα και μονο που θυμαμαι την οσμη με πιανει ανακατεμα. επισης η δερματολογος δεν ηταν και ιδιαιτερα φαν να την δινω, γιατι δεν ενδυκνειται για χαμηλες πουρινες. ειπε αντ'αυτου να βρεχω την τροφη να μαλακωνει. πραγμα που δεν θελω να κανω γιατι ολοι ξερουμε πως γινονται κοτρονες οταν βραχουν. δεν ρισκαρω και καμια συστροφη. του εβαλα χθες λιγο γιαουρτακι. το γιαουρτι τον βοηθαει παρα πολυ. παιρνω complet 2%.εγω θα δοκιμαζα, ακομα και ιδια συστατικα να λενε, δεν καθονται το ιδιο.
Επίσης κανα προβιοτικο? Η λιγη γαστρο υγρη συμπληρωματικα να βοηθησει το στομαχακι ισως?
τι να πω, να την βρεξω τοτεΗ τροφη κοτρωνα γινεται και στο στομαχι του οταν την τρωει αβρεχτη. Τον διευκολυνεις με το να την βρεξεις πριν μπορει να γινεται μεγαλυτερη σε μεγεθος αλλα ειναι πιο μαλακη και ευκολοχωνευτη..
ναι δε συμφερει για δοκιμη η αλλη, 12κιλο μονο ειδα εχει.
θα την κοιταξω την brit ναι. την εχω στο μυαλο μου ως μια καλυτερη λυση προς το παρον.γενικα θεωρω οτι ειναι λιγη υπερβολη να πρεπει να δινεις και υγρη Low purine, εγω υγρη δεν δινω ειδικη
Χαμηλες σε πουρινες ειναι και καποιες τροφες Renal ναα ξερεις πχ αυτη και η υγρη και η αντιστοιχη ξηρα εχουν χαμηλες πουρινες ΕΔΩ και της μπριτ το ιδιο ΕΔΩ. Και η αντιστοιχη ξηρα τις brit εχει χαμηλες πουρινες.