Pedigree

Imakolata

Active Member
3 Ιουνίου 2008
42
0
42
ΠΑΤΡΑ
Πριν απο 1,5 χρονο αγορασα για τους γονεις μου ενα σκυλο απο πολυ γνωστο εκτροφεα στον χωρο. Θυμαμαι τοτε οτι δεν μου ειχε δωσει το pedigree αλλα ειχε υποσχεθει να το στειλει ταχυδρομικα. Γενικα δεν εχουν καποιο παραπονο για το σκυλο και ουτε για τον εκτροφεα αφου για μεγαλο χρονικο διαστημα επικοινωνουσε μαζι μας ρωτωντας για την πορεια του σκυλου και την προσαρμογη του στην οικογενεια μας. Προσφατα ομως επεσε στην αντιληψη μου οτι το pedigree δεν ηρθε ποτε. Τωρα σκεφτομαι να τον παρω τηλ να τον ρωτησω τι εγινε αλλα μηπως ειναι βλακεια μετα απο τοσο καιρο? οι γονεις μου γενικα δεν βλεπω να κατεβαινουν σε καμια εκθεση η τπτ τετοιο . Δεν ξερω τι να κανω και ψιλοντρεπομαι η αληθεια ειναι :p:p

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
να μην ντρεπεσαι καθολου,
να παρεις τηλεφωνο και να το ζητησεις...ετσι απλα:)
το οτι δεν θα πανε οι γονεις σου σε εκθεση δεν εχει σχεση με το χαρτι που ανηκει σε εσας και τον σκυλο...........

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Να πάρεις και να ρωτήσεις, δικό σου είναι το pedigree, ο εκτροφέας τι να ο κάνει...
Μη ντρέπεσαι καθόλου, είναι μια αφορμή να του πεις και νέα του σκύλου σας και να σου λύσει και καμιά απορία αν έχεις...
Εγώ τη δικιά μου την είχα ζαλίσει;)

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
Αν ειναι καποιος που πρεπει να ντρέπεται ειναι αυτος οχι εσυ.
Αλλα μπορει να μην φταιει αυτος, αλλα ολο το σύστημα του ΚΟΕ απο την τέλεια οργάνωση που εχει .

Imakolata

Active Member
3 Ιουνίου 2008
42
0
42
ΠΑΤΡΑ
ναι το ξερω οτι μπορει να μην φταιει, οτι ειναι λαθος του ΚΟΕ η το πιο πιθανο των ελληνικων ταχυρομειων :p θα δω τι θα κανω γιατι εχω να τον παρω τηλ και κανα 8μηνο και κολλαω λιγο

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
του maltese εκανε αν θυμαμαι καλα 16 μηνες να μου ερθει κι οταν πηρα να το αναζητησω στο "εκτροφειο" μου ειπε μολις ηρθαν (το πιστευω αυτο ) και ζητησε να καταθεσω 30€ για να μου το στειλει ταχυδρομικα........χαχαχαχα.........χωρις καμια ντροπη(του εκτροφεα)....

γιάυτο πρωτα επικοινωνησε-και αμεσα κιολας- και μετα ειδωμεν........
οτι αργει ο ΚΟΕ αργει ....αλλα ειναι ευγενικοι τουλαχιστον:)

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ο ΚΟΕ δεν αργει τοσο πολυ πλέον

pedigree εκδίδοντε στους 6 μήνες περίπου

anyway

φυσικα και πρεπει να παρεις τηλ και να το ζητησεις

Imakolata

Active Member
3 Ιουνίου 2008
42
0
42
ΠΑΤΡΑ
χαχα δηλ μπορει να πληρωσω extra κιολας:D ? νομιζω οτι συμπεριλαμβανοταν στην αρχικη τιμη. Τελοσπαντων δικιο εχετε θα τον παρω τηλ , συντομα μαλιστα. Ετσι κι αλλιως μιση ντροπη δικη μου μιση δικη του

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
οχι βεβαια ...ελπιζω δηλαδη να μην πληρωσεις........:confused:
εμενα ηταν ιδιαζουσα περιπτωση (δεν εχανε ουτε ευρω):D:D:D
αντε ,παρε τωρα και πες μας τι σου ειπε....ειμαστε online και σε στηριζουμε:p

μην μασας που ειναι μεσημερι.......οι εκτροφεις δεν κοιμουνται:D

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
ο ΚΟΕ δεν αργει τοσο πολυ πλέον

pedigree εκδίδοντε στους 6 μήνες περίπου

anyway

φυσικα και πρεπει να παρεις τηλ και να το ζητησεις
Εχω να παρω Pedigree απο την γεννα που ειχα κανει το Μαρτιο 2008 ......
Πληρωμενες γεννες και κτλ

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
στους νοτιους τα δινουν σε 6 μηνες...οχι στους βορειους,μην χαλιεσαι κι εσυ,
οι βορειοι πανε με το ετησιο:D

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Eγώ πάντως πριν λίγες μέρες παρέλαβα για πρώτη φορά pedigree μετά απο 4 μήνες και δεν πίστευα στα μάτια μου όταν το έφερε το κούριερ.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
o ναι, τα pedigree και τα κουτάβια 4 μηνών, καρφώνω τον ΚΟΕ τώρα ε?

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Μην το λετε...τζοκερ ειναι. Εχει τυχει σε φιλο μου να ερθουν τα πεντιγκρυ και να μην εχει διαθεσει ακομη ολα τα κουταβια της γεννας του που ηταν 3-4 μηνων....

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
βρε παιδια ανθρωποι ειναι και στο κοε δεν ειναι ρομποτ εχετε παει ποτε να δειτε πως εργαζονται ? πως χτυπανε συνεχεια τα τηλεφωνα ? δεν ειναι μονο τα pedigree ειναι χιλια δυο,καποιες φορες καθυστερουν τα pedigree λογικο ειναι αν εχουν πολλες γεννες και παλι κανουν οτι μπορουν
αλωστε οποιος περνει κουταβι μπορει να ζηταει απο τον εκτροφεα του μια φωτοτυπια δηλωσης γεννας με αριθμο πρωτοκολου του κοε μεχρι να εκδοθει το pedigree , οσο για αυτους που θελουν να πανε σε εκθεση και το pedigree ακομα δεν εχει βγει δηλωνουν κανονικα και στο σημειο που λεει ΒΕΚ γραφουν υπο εκδοση κοε και ερχετε σε επαφη ο διοργανωτης εκθεσης με τον κοε και του δινουν το βεκ και το σκυλακι μπαινει στο στιβο

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Σε αλλες χωρες δεν εχουν δουλεια οι ομιλοι δηλαδη?
Γιατι προλαβαινουνε και εχουν Pedigree ετοιμα 2 μηνων οταν ειναι να φυγουνε τα κουταβια?
Και αμα δεν προλαβαινουν να παρουν και αλλο προσωπικο..
Εγω γιατι να προπληρωνω μια γεννα για να παρω pedigree ενα χρονο μετα..?
Καταλαβαινω οτι εχουν δουλεια αλλα εμενα που προσπαθω ποιος με καταλαβαινει?

Γιατι καθε φορα εγω πρεπει να εξηγησω σε καποιον που ηρθε σε μενα οτι πρεπει να περιμενει για τα χαρτια του σκυλου...
Και απειρες φορες εχω ακουσει ως απαντηση..Οτι στο Petshop που πηγανε ηδη ειχαν τα χαρτια ετοιμα!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Και απειρες φορες εχω ακουσει ως απαντηση..Οτι στο Petshop που πηγανε ηδη ειχαν τα χαρτια ετοιμα!
Και τι απαντάς σε αυτό;;;:eek::eek::p:p:D:D