....Στην Ελλαδα. Οταν ομως το κουταβι πρεπει να παρει export pedigree για να γραφτει σε καποιο ξενο κυνολογικο ομιλο? Πρεπει να παιξει ο σκυλος εκει μια και καλη στην κατηγορια εφηβων?οσο για αυτους που θελουν να πανε σε εκθεση και το pedigree ακομα δεν εχει βγει δηλωνουν κανονικα και στο σημειο που λεει ΒΕΚ γραφουν υπο εκδοση κοε και ερχετε σε επαφη ο διοργανωτης εκθεσης με τον κοε και του δινουν το βεκ και το σκυλακι μπαινει στο στιβο
...στην καλυτερη των περιπτωσεων!!!Πρεπει να παιξει ο σκυλος εκει μια και καλη στην κατηγορια εφηβων?
Ας το αυτό γιατί...Δεν ενημερωνουν πριν τη γεννα για το αν υπαρχουν εκτροφεια, δεν ενημερωνουν μετα τη γεννα οτι υπαρχει γεννα...ποτε ενημερωνουν? Οταν εχουν διατεθει τα κουταβια?
βρε παιδια ανθρωποι ειναι και στο κοε δεν ειναι ρομποτ εχετε παει ποτε να δειτε πως εργαζονται ? πως χτυπανε συνεχεια τα τηλεφωνα ? δεν ειναι μονο τα pedigree ειναι χιλια δυο,καποιες φορες καθυστερουν τα pedigree λογικο ειναι αν εχουν πολλες γεννες και παλι κανουν οτι μπορουν
αλωστε οποιος περνει κουταβι μπορει να ζηταει απο τον εκτροφεα του μια φωτοτυπια δηλωσης γεννας με αριθμο πρωτοκολου του κοε μεχρι να εκδοθει το pedigree , οσο για αυτους που θελουν να πανε σε εκθεση και το pedigree ακομα δεν εχει βγει δηλωνουν κανονικα και στο σημειο που λεει ΒΕΚ γραφουν υπο εκδοση κοε και ερχετε σε επαφη ο διοργανωτης εκθεσης με τον κοε και του δινουν το βεκ και το σκυλακι μπαινει στο στιβο
θα συμφωνησω και με τους δυοKατι έχει αλλάξει προς το καλύτερο πάντως στο θέμα χρόνου έκδοσης των pedigree
εγω πχ παρελαβα το pedigree απο την Ιταλια,οταν η σκυλα μου ηταν 16 μηνων !!!! και ο ΚΟΕ σε μια βδομαδα μου το εστειλε πισω με αριθμο ΒΕΚοποιος δε , εχει προβλημα με τον ΚΟΕ και τον χρόνο που κανει να βγάλει τα pedigree καλύτερα να μην μπλέξει με τον Ιταλικό ή τον Βέλγικο Κυνολογικό όμιλο
βρε παιδια ανθρωποι ειναι και στο κοε δεν ειναι ρομποτ εχετε παει ποτε να δειτε πως εργαζονται ? πως χτυπανε συνεχεια τα τηλεφωνα ? δεν ειναι μονο τα pedigree ειναι χιλια δυο,καποιες φορες καθυστερουν τα pedigree λογικο ειναι αν εχουν πολλες γεννες και παλι κανουν οτι μπορουν
οταν κουταβι ελληνικης εκτροφης πουληθει στο εξωτερικο και ο νεος ιδιοκτητης θελει να το παει σε εκθεση τοτε ο ελληνας εκτροφεας ενημερωνει τον κοε και εκδιδονται τα pedigree πιο γρηγορα και export....Στην Ελλαδα. Οταν ομως το κουταβι πρεπει να παρει export pedigree για να γραφτει σε καποιο ξενο κυνολογικο ομιλο? Πρεπει να παιξει ο σκυλος εκει μια και καλη στην κατηγορια εφηβων?
να μην ρωτατε για γεννες αλλα να ρωτατε για εκτροφεις αλωστε τα εχουμε πει δεν λεμε σκυλο θελω τωρα τον εθελω , ερχεστε σε επαφη με τους εκτροφεις ρωτατε για τα ζευγαρωματα που θα γινουν και μπλα μπλα μπλα ειναι χιλιοειπωμεναΔεν ενημερωνουν πριν τη γεννα για το αν υπαρχουν εκτροφεια, δεν ενημερωνουν μετα τη γεννα οτι υπαρχει γεννα...ποτε ενημερωνουν? Οταν εχουν διατεθει τα κουταβια?
Προσωπικά ρωτάω πάντα για εκτροφείς (για τον λόγο που αναφέρεις, θέλω να γνωρίσω όλους τους εκτροφής της φυλής που με ενδιαφέρει κι όχι μόνο αυτούς που έχουν τώρα γέννα)όπως επίσης πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος που τηλεφωνεί στον ΚΟΕ δεν ρωτάει για γέννες αλλά για εκτροφείς κάποια φυλής...τουλάχιστον από γνωστούς μου που τελικά πήραν την λίστα όλοι εξεπλάγησαν που ήταν λίστα με δηλωμένες γέννες κι όχι με δηλωμένους εκτροφείς...να μην ρωτατε για γεννες αλλα να ρωτατε για εκτροφεις αλωστε τα εχουμε πει δεν λεμε σκυλο θελω τωρα τον εθελω , ερχεστε σε επαφη με τους εκτροφεις ρωτατε για τα ζευγαρωματα που θα γινουν και μπλα μπλα μπλα ειναι χιλιοειπωμενα
και να δινετε χρονο μερικες μερες μεχρι να σας σταλει η λιστα εκτροφεων με φαχ