Pedigree

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Παράδειγμα ένα ζώο εχει το τίτλο του ... ch μπορει να τον πάρει με συναγωνισμο στην έκθεση του .. και στην έκθεση του ... και μπορει να πάει και εκει μόνος του και να είναι πρώτος, να οι φωτογραφίες να τα bob ,να τα κύπελα, οκ τα χαρτάκια που λεγανε παλαιότερα τα έχει, ε δεν είναι το ίδιο

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δηλαδη εσυ αν ησουν εκτροφεας κ ειχε τν δυνατοτητα να προμηθευτεις κουταβια κ να τα πουλας εως καθαροαιμα δεν θα το εκανες?
Πες μου γιατί να το έκανα?Ποιος ο λόγος!Για να βγάλω λεφτά?Καλύτερα να πάω να βρω άλλη ασχολία!

Και ας υποθέσουμε ότι έκανα ταχα εκτροφή με Pet Shopάδικους σκύλους για να βγάλω λεφτά!!!
Και μουν έβγαιναν όλα τα κουτάβια στραβοκάνικα ή με μη σωστό χαρακτήρα ή με αδύναμα νεύρα ή ήταν φοβικά ή με δυσπλασίες αγκώνα ή ισχύων ή αποκλείονταν σε εκθέσεις ή δεν ξέρω και γω τι άλλο και τα πωλούσα σε ιδιοκτήτες και δεν έμεναν ευχαριστημένοι και έβγαιναν αυτοί οι ιδιοκτήτες στα internet και έλεγαν να μη προτιμάτε εκείνο το εκτροφείο διότι δεν έχει καλά σκυλιά ή το έλεγαν από γνωστό σε γνωστό, ξέρεις τι, αυτός εκεί δεν έχεις καλά σκυλιά γιατί είναι έτσι και είναι αλλιώς και και και νομίζεις θα κρατούσε για πολύ ένα τέτοιο μαγαζάκι?

Εν τέλει, φαίνεται ο εκτροφικός σκύλος από τον Pet Shop σκύλο!Καραμπαμ κάνει!

Υ.Γ.: Ο σκάρτος φαίνεται...επαγγελματίας εννοώ!

Last edited:

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Αν το θέμα είναι να βγάλουμε λεφτα πουλόντας σκύλους καλύτερα να ανοίξουμε μαγαζί, αλλα ξέρω τότε πρέπει να έχουμε και ΤΕΒΕ και εφορία και χώρο, ας το καλύτερα, αγγελείες στη χρυσή ευκαιρία η αλλου, και θα βρεθει αυτός που θα μας τα δώσει για να πάρει το κελεπούρι. Κάποτε μπορει και να καταλάβουμε το ότι η κυνοφυλία είναι μια ενασχόληση ανιδιοτελής και όχι επάγγελμα ατόμου μη ικανου πρός οπιαδήποτε άλλη εργασία, αρα μάλον είναι αργά το τράινο σφύριξε.

Tolhs87

Banned
Banned
23 Φεβρουαρίου 2011
84
0
Λαρισα
Οκαy μαγκες μην βαρατε..... ειμαι απειρος με αυτα τα θεματα και βλεπω οτι μαλλον εχετε δικιο.... Ισως να μην κτλβα καλα αυτα που μου ειπε ο κτηνιατρος...... Παντως οπως ειπα δεν αναφερομουνα στους σοβαρους εκτροφεις αλλα σε styl pet shop και τετοια..... ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ :D

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Κατ αρχας δεν είμαστε μαγκες, αν καποιους ενοχλει ο πληθυντικος μπορεί να το κανει ενικο, παμε παρα κατω, ο κτηνίατρος τι είπε ξαναπέστο να παμε να πιουμε ένα καφε σαν άνθρωποι?

Tolhs87

Banned
Banned
23 Φεβρουαρίου 2011
84
0
Λαρισα
Δεν το ειπα ειρωνικα... στραβα το πηρες . Απλα μ ειπε οτι πριν κανα 2 χρονια στην αθηνα ειχαν πουληθει απο εκτροφεια μη καθαροαιμα σκυλια ως καθαροαιμα.... με πλαστα pedigree.... μεχρι εδω μπορω να μεταφερω την συζητηση γιατι τα αλλα ισως δεν καταλαβα κ θα αρχισουν να με πετροβολανε παλι :p

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Ετσι γιατί ο μπατζανάκης είπε κατι, για να το ξαναπει και να δούμε αν έχει γλωσσα, ετσι γιατι αν κάτι λέει συμπεριλαμβανει όλους, πες το λοιπόν!!! ποιος και τι!!!!!!!!!!!!!!

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Οχι δεν κατάλαβες δεν θα σε πετροβολήσουνε αυτό δεν είναι σύνομο, την ip σου θα παρουνε επίσημα και θα σε οδηγήσουν στα Ελληνικα Δικαστήρια, και αυτά θα αποφασίσουν

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ας ηρεμήσουμε για να βγαίνουν και σωστά συμπεράσματα!

Πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται από όλους και από όλα!

Το θέμα είναι ότι ο καθένας θα πρέπει να ενημερώνεται και να ψάχνει σωστά και υπεύθυνα!
Αν τα κάνει αυτά δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα!Αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς,όχι μόνο στον σκύλο!

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Οκ συμφονω απόλυτα, αλλα όχι πλαστογράφοι, τα στοιχεια πρέπει να κατατεθουν να δούμε τι θα γίνει, ας εγκριθει η εξεταση dna και να δούμε τελικα τίνος είναι τα παιδια, κοντος ψαλμος.....

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Η μαμα πρέπει να είναι τσιπαρισμένη, πάω να κάνω πχ εγω έλεγχο γέννας βλεπω μια σκυλίτσα με 4 κουταβια οκ, ε ποια σκυλιτσα είναι η κίτσα η η μίτσι πχ, εστω η μιτσι οκ ο μπαμπας ποιος είναι, ο συζυγος η ο κουμπαρος, συγνώμη για την έκφραση, έ αυτου που υπέγραψε ειναι η ευθύνη, ε με τον λελεγχο dna δεν θα υπαρχει αυτό, και τουλάχιστον δεν θα τολμανε να κάνουν αυτό

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Και τουλάχιστον να μην συμπεριλαμβάνονται και τα ηθικά άτομα σε πιθανον μη ηθικά, ε τουλάχιστον εγώ δεν το δέχομαι, ελπίζω και αν όχι το σύνολο ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς που είμαστε εδώ

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
Νίκο θυμάσαι αν ψηφίστηκε η επιβαση από 2 επιβήτορες?
νομίζω πως ναι.