tralala said:επειδη μενω συκιες και δουλευω κεντρο,δεν εχω μεσο μετακινουμε με αστικο,υπαρχει καποιος που με πμ να μου στειλει ειτε κοντα στις συκιες ειτε στο κεντρο καποιο μερος που να πουλανε την τροφη οριτζεν?ευχαριστω
deminio said:Καλησπέρα παιδία. Καλώς σας βρήκα.
Έχω ένα κουτάβι english setter (laverack). Δεν ήξερα ποιες τροφές είναι καλές και του πήρα proplan, απ’ ότι διαβάζω στο φόρουμ όμως δεν είναι και τόσο καλή.
Ο κτηνίατρος μου είπε για royal, eukanuba, ή hills.
Απ’ ότι διάβασα όμως εδώ στο φόρουμ, και από το dogfoodreview καλύτερη θεωρείται η Orijen. Λέτε να το γυρίσω σε orijen? Και επίσης θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να τη βρω (Θεσσαλονίκη, καβάλα)
Εμείς (σαν φόρουμ) προσπαθούμε να δίνουμε σωστές κατευθύνσεις ώστε ο υποψήφιος ιδιοκτήτης σκύλου να μπεί σε μια διαδικασία αναζήτησης και ψαξίματος γενικότερου, για όλα τα θέματα που αφορούν τον σκύλο, με σωστά κριτήρια.
Δεν θέλουμε να δίνουμε "μασημένη τροφή" και να έχουμε έναν παθητικό ιδιοκτήτη σκύλου που απλά θα υπακούει της υποδείξεις μας αλλά έναν ιδιοκτήτη με ανεπτυγμένο κριτικό ένστικτο, με όρεξη να ψάξει κάθε θέμα που τον αφορά.
pm είναι το προσωπικό μήνυμαπαιδια μολις ηρθα απο Ιταλια, κ στην Αθηνα που μενω εχω ψαξει ηδη και δεν τη βρισκω πουθενα!μενω στο χαιδαρι κ εχω ψαξει εδω γυρω. Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το πμ? κ αν γινεται να μου πειτε που μπορω να βρω τι τροφη αυτη?