Orijen η' royal canin????

georgep

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2010
85
0
Δεν χρησιμοποιω δοσομετρητη αλλα την ζυγαρια ,παρεπιμτωντος σημερα τα κοπρανα ηταν μια χαρα ,τι να πω.
Ο δοσομετρητης που χρησιμοποιεις ειναι για την συγκεκριμενη τροφη που δινεις? γιατι οριτζεν και ακανα εχουν μεγαλη διαφορα στη ποσοτητα με τους απλους δοσομετρητες. πχ εγω χρησιμοποιω ακανα prairie harvest και ο δοσομετρητης ο απλος της acana που δεν περιλαμβανει την prairie δεν εχει καμια σχεση. Αν εχεις μια ζυγαρια ακριβειας θα το δεις καλυτερα. Απο την αλλη μπορει οντως να μην παει αυτη η τροφη στο σκυλι σου. Και οπως αναφερθηκε η καλυτερη ειναι αυτη που ταιριαζει στο σκυλι ανεξαρτητος αστερων απο το food analysis.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ακουσε κατι ακομα, πριν ενα χρονο ειχαμε προβλημα παλι με διαρροιες, ο σκυλος τοτε ετρωγε ξηρα και κονσερβες, και μια φορα ή δυο την εβδομαδα ειχε διαρροιες. Πηγαμε στον κτηνιατρο και μου ειπε να κοψω τις κονσερβες. Ετσι και εκανα και λυθηκε το προβλημα! Να πω επισης πως δεν ειχα σκεφτει πως ισως φταινε οι κονσερβες επειδη δεν ειχε διαρροια καθε φορα που ετρωγε κονσερβα! Ομως, οι κονσερβες προκαλουσαν τις διαρροιες...

georgep

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2010
85
0
Λογικο,εγω δινω μονο ξηρα.
Ακουσε κατι ακομα, πριν ενα χρονο ειχαμε προβλημα παλι με διαρροιες, ο σκυλος τοτε ετρωγε ξηρα και κονσερβες, και μια φορα ή δυο την εβδομαδα ειχε διαρροιες. Πηγαμε στον κτηνιατρο και μου ειπε να κοψω τις κονσερβες. Ετσι και εκανα και λυθηκε το προβλημα! Να πω επισης πως δεν ειχα σκεφτει πως ισως φταινε οι κονσερβες επειδη δεν ειχε διαρροια καθε φορα που ετρωγε κονσερβα! Ομως, οι κονσερβες προκαλουσαν τις διαρροιες...