Ontario Adult Chicken

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Σκ..τά στα μούτρα μου!

Έδωσα στη Βέλγα μου το ένα τσουβάλι τηρώντας τις δοσολογίες που έλεγε από πίσω και πρώτη φορά στη ζωή της έχει γίνει σα βόδι.

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
γυμνάζεται το σκυλί? αν τρώει και κοιμάται λογικό είναι,εγώ την ταΐζω από τον καιρό που έχω το σκυλί και δεν έχει κανένα πρόβλημα,κάθε μέρα όμως έχει προπόνηση ο jar μέχρι να του πέσει η γλώσσα στο πάτωμα,ένα διάλυμα για ξεκούραση και μετά από 15 λεπτά πάλι τρέξιμο

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Μέχρι πριν 3 βδομάδες 2 βόλτες την ημέρα (συν ΣΚ παραπάνω) περίπου στα 5χλμ συνολικά με ελαφρύ τροχάδην όταν την έβγαζα μόνη της και με βηματισμό απλής περιήγησης όταν έβγαζα και τις δυο μαζί. Πριν τρεις βδομάδες εγχειρίστηκα και το μάξιμουμ που μπορώ να κάνω μέσα στην ημέρα για το κάθε σκυλί είναι στα 600 μέτρα δυστυχώς.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
έχω ακόμη ένα τσουβάλι και κατά τ' άλλα είμαι πολύ ικανοποιημένος απ' την τροφή και την τρώει με όρεξη, κακά καλοσχηματισμένα και σωστού χρώματος, χωρίς αέρια και ρεψίματα σε άσχετες ώρες. Επίσης μυρίζει σχεδόν όπως και την ημέρα που την άνοιξα. Θα μειώσω τις δόσεις. Σ' ευχαριστώ.

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
εγώ ταΐζω barf αλλα έχω και 2 μικρά τσουβαλάκια από την adult και του βάζο ενδιάμεσα κάποιες φορες και δεν έχω απόλυτος κανένα πρόβλημα..να είσαι καλά.τώρα που θα ανεβώ πάλι θα παο να πάρο και άλλο.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εγώ προτιμώ το μαγειρευτό αλλά αυτή τη στιγμή δεν κάνει να πλησιάζω εστίες και ούτε μπορώ να χρησιμοποιήσω καλά το ένα μου χέρι. Μπαρφ σπάνια δίνω.