online-petshop

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
@ Chloe

Aπό όσο καταλαβαίνω εννοούμε ότι πάει ο πελάτης και ζητά Poodle και ο καταστηματάρχης του δίνει μία λίστα με εκτροφείς και τηλέφωνα που εγκρίνει/συνεργάζετε για να επικοινωνήσει ο ίδιος (καλή εκδοχή , αλλά κέρδος για το κατάστημα δεν βλέπω).

Η άλλη εκδοχή είναι πως πάνε 2-3 πελάτες που θέλουν Poodle και ο καταστηματάρχης παίρνει τηλέφωνο τον εκτροφέα και του λέει "Έχω 3 παραγγελίες , έχεις να μου στείλεις?"...πράγμα όχι τόσο "ιδανικό".

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
@ Chloe

Aπό όσο καταλαβαίνω εννοούμε ότι πάει ο πελάτης και ζητά Poodle και ο καταστηματάρχης του δίνει μία λίστα με εκτροφείς και τηλέφωνα που εγκρίνει/συνεργάζετε για να επικοινωνήσει ο ίδιος (καλή εκδοχή , αλλά κέρδος για το κατάστημα δεν βλέπω).
Όντως ποιο το όφελος για την επιχείρηση? Πρέπει να υπάρχει μια διαμεσολάβηση... :(
Στην τελική αυτό κάνουν... Δεν μπορούν να στηρίζονται στο πότε έχει γέννα ο κάθε "ντόπιος". Στην Ουγγαρία υπάρχουν πάντα τα πάντα. Και δεν τους στοιχίζουν και τίποτα. Και στα τσακίδια η ποιότητα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
dennis,rottie κλπ.εννοω φυσικα οτι στελνει πελατες σε εκτροφεις κ οχι οτι εκτροφεις δινουν τα κουταβια τους εκει!αν προσεξατε σε προηγουμενο μνμ ανεφερα οτι στελνει κ αρκετους σε φιλοζωικες!τι εννοουσα οτι βαζει τα ημιαιμα στη γυαλα.....ημαρτον!
παρεπιπτοντως γνωριζω οτι εκτροφεας κ κριτης γ.κωστοπουλος ειχε δωσει κουταβια ουιπετ στο πετσιτυ!
Να ξέρουμε τι λεμε τότε. Αναφέρθηκες σε «συνεργασία». Αυτό που περιγράφεις δεν είναι «συνεργασία», είναι εξυπηρέτηση των πελατών του (και κάτι μου λέει, όχι με το αζημίωτο).

Σχετικά με τα υπόλοιπα: Εάν περιμένουμε να αναπτυχθεί η κυνοφιλια από τις λίστες των πετσοπαδων, θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ, οπότε καλυτέρα να πιάσουμε κανα στασίδι γιατί εμένα τουλάχιστον η ορθοστασία με πειράζει στη μέση. :paja1:

Και κάτι άλλο αγαπητοί φίλοι: Δεν είναι επιχείρημα υπέρ της πώλησης ζώων από τα pet shops το γεγονός ότι κάποιος εμπλεκόμενος με τον ΚΟΕ έκανε σκυλεμποριο μέσω γνωστού pet shop. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, όχι μονό δεν είναι θεμιτό, όχι μόνο δεν είναι για μίμηση, αλλά είναι για ΚΡΑΞΙΜΟ και μάλιστα ανηλεές.

Αγριόγατα Genet που μπορώ να βρω? Θα πηγαίνει κούκλα με το καινούργιο μου ριχταρι. Α! Δεν θέλω κανα ψωριάρικο! Παραπέμψτε με παρακαλώ σε ηθικό πετσοπα! :maria:

chiara

Well-Known Member
12 Ιουνίου 2008
274
0
Nea Smirni
Καλά και top εκτροφεία να είναι δεν παύουν αυτομάτως να είναι top αν εμπιστεύονται στον κάθε πελάτη του pet shop τα κουτάβια τους?
Δεν υποτίθεται ότι ο εκτροφέας επιλέγει κατάλληλους ιδιοκτήτες για τα σκυλιά του και βρίσκεται σε συνεχή επαφή και επικοινωνία μαζί τους, γνωρίζοντας την πορεία τους και συμβουλεύοντας όταν χρειάζεται τον ιδιοκτήτη?
Αμ δε! Αυτό που γράφεις θα ήταν το ιδανικό.

Christoforos

Member
24 Ιανουαρίου 2009
23
0
Καταρχήν φίλε Christoforos οι υπόλοιποι Κύπριοι με σκύλο τι κάνουν τόσα χρόνια?...Από που ψωνίζουν?...Τόσο "τραγικά" τα πράγματα στη Μεγαλόνησσο? :eek: :p :)

Κατά δεύτερον...ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ EBAY!! :D
όπως δήλωσα και πριν υπαρχουν 2 μεγαλα καταστηματα στο νησι. το skykennel που ενδιαφερομαι κανει περιπου 270 ευρω, το crate σχεδον αλλα τοσα 230 περιπου. απο αγγλία τα βρισκω 65 το πρωτο και 55 ευρω το δευτερο, ε δεν νομιζω οσα μεταφορικα και αν βαλουν να βγει περισσοτερο :D

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Και γιατί αν στείλει το pet-shop κάποιον ΣΠΙΤΙ του εκτροφέα έχει διαφορά από το να τον στείλει ένας φίλος του ή άλλος πελάτης ή γνωστός ή να δεί μία αγγελία ?????

Το ίδιο ποσοστό έχει να είναι καλός ιδιοκτήτης με οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ... ακριβώς το ίδιο και ίσως περισσότερο, αφού έχει περάσει ήδη από μία διαδικασία και έχει ακούσει μία φορά "εμείς σκυλιά δεν φέρνουμε - πάρτε τους Χ εκτροφείς είναι καλοί έχουν καλά σκυλιά να δείτε και τους γονείς κλπ κλπ " ...

Επίσης

Δεν υποτίθεται ότι ο εκτροφέας επιλέγει κατάλληλους ιδιοκτήτες για τα σκυλιά του και βρίσκεται σε συνεχή επαφή και επικοινωνία μαζί τους, γνωρίζοντας την πορεία τους και συμβουλεύοντας όταν χρειάζεται τον ιδιοκτήτη?
Αν ο ιδιοκτήτης δεν επικοινωνήσει δηλαδή τί θα του κάνεις μήνυση ? Το 60% των σκύλων δεν ξέρεις κάν αν ζούνε κάν μετά από 3 χρόνια ... μπορείς να πάρεις 1-2 τηλέφωνα αλλά μέχρι εκεί - προσγειωθείτε στην Ελλάδα ζούμε όχι στην Σουηδία ...

Να ξέρουμε τι λεμε τότε. Αναφέρθηκες σε «συνεργασία». Αυτό που περιγράφεις δεν είναι «συνεργασία», είναι εξυπηρέτηση των πελατών του (και κάτι μου λέει, όχι με το αζημίωτο).
Εξήγησα πώς βγάζει κέρδος ένα pet-shop (έξυπνο) από αυτό ... λέγεται 'ευχαριστημένος πελάτης" και όχι "πελάτης που ετοιμάζεται για μήνυση στις μισές των περιπτώσεων' :)

Παρόλα αυτά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να δώσω κάποια χρήματα σε ένα σωστά φερόμενο pet-shop, νομίμως ή παρανόμως ;)

Σχετικά με τα υπόλοιπα: Εάν περιμένουμε να αναπτυχθεί η κυνοφιλια από τις λίστες των πετσοπαδων, θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ, οπότε καλυτέρα να πιάσουμε κανα στασίδι γιατί εμένα τουλάχιστον η ορθοστασία με πειράζει στη μέση. :paja1:
Δεν περιμένουμε να αναπτυχθεί η κυνοφιλία από αυτό αλλά στην ιδανική περίπτωση ανεπτυγμένης κυνοφιλίας αυτό θα έπρεπε να γίνεται, και μάλιστα κατά την γνώμη μου με νόμιμο και προσυμφωνημένο ποσοστό κέρδους από τα καταστήματα. Γιατί να απαξιώσουμε κάτι που ΙΣΩΣ δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί λέτε να προτείνονται και puppy mills ... μα ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ και από τον ΚΟΕ ... ο έλεγχος των υπηρεσιών των εκτροφείων δεν μπορεί να γίνεται από ιδιώτη έμπορο ούτε από μη κερδοσκοπικό σωματείο όπως είναι ο ΚΟΕ. Πρέπει να γίνεται από το κράτος Η από πολύ καλά οργανωμένους ομίλους φυλής που δεν θα λειτουργούν χομπίστικα και μή κερδοσκοπικά ... αφού αυτό απαγορεύεται από τον ΚΟΕ ( είναι κεκτημένο του) μένει μόνο το κράτος που θα έπρεπε να αναλάβει ΔΡΑΣΗ όχι αστεία με τη συμβολή και καθοδήγηση των επίσημων κυνολογικών οργάνων ... τα οποία φυσικά ίσως να μην εξυπηρετούνται από αυτήν την τάξη και κλείσιμο εκτροφείων ... ;)

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
πιστεψε με με κανενα αζιμιωτο...στο λεω γιατι ειναι παρα πολυ φιλη μου η ιδιοκτητρια κ ειναι πολυ εναντια στην νοωτροπια των πετσοπς.
οσο για την αναφορα μου στον κωστοπουλο ηθελα να πω οτι φυσικα κ δεν ειναι εγκλημα αυτο που εκανε κ φυσικα δεν θα κριθει ολη του η δουλεια κ η προσπαθεια του απο αυτο(αναφερωμενη στη λουκια).το λεω με την εννοια οτι καμια φορα υπο ορισμενες συνθηκες κ οι "μεγαλοι" εκτροφεις εχουν αναγκη τα πετσοπς.λαθος σωστο εγω δεν το κρινω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog