online-petshop

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Ναι, θα συμφωνήσω και θα προσθέσω ότι δεν έχω γνωρίσει κανέναν εκτροφέα να δίνει κουτάβια σε pet shop:rolleyes:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
μην τρελενεσαι ειναι γεγονος,γιατι σου κανει εντυπωση?
despina, ΔΕΝ υπάρχει pet shop που να συνεργάζεται με σοβαρό και ηθικό εκτροφεα. Με κουταβοπαραγωγους BYB και puppy mills ΝΑΙ. Με εκτροφείς ΟΧΙ.
Εκτός του ότι είναι τελείως ασύμφορο για το pet shop να ψωνίζει κουτάβια από σοβαρούς εκτροφείς (για ευνοητους λόγους), ΠΟΤΕ ένας ηθικός εκτροφεας δεν θα έδινε τα κουτάβια του σε pet shop.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
"Σπάνια Ζώα

Αγριόγατες Genet, χαριτωμένα Coati που μοιάζουν με τα Ρακούν, εξωτικά πουλιά Turaco, μεγαλόσωμοι σκίουροι white-necked! Ζωάκια σπάνια και εξωτικά, όλα με τα χαρτιά τους, περιμένουν να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι και να... αλλάξουν τη ζωή των ιδιοκτητών τους!"

:?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Το αγαπητό μέλος ζήτησε ONLINE κατάλογο - ζήτησε ONLINE PET-SHOP.

ΔΕν ζήτησε το pet-shop της γειτονιάς μας ή του φίλου μας που κάνει αποστολές και στο εξωτερικό καμιά φορά και μπορούν να συννενοηθούν από το τηλέφωνο ... :maria: :paja1: έλεος ...

Επίσης ποιό είναι αυτό το pet-shop και με ποιούς εκτροφείς συνεργάζεται ? Και 'όταν λές συνεργάζεται εννοείς ότι ΦΕΡΝΕΙ τα κουτάβια στο μαγαζί και τα παραλαμβάνει ο πελάτης ή στέλνει τους ενδιαφερόμενους πελάτες σε υπεύθυνους εκτροφείς που τυγχάνει να γνωρίζει και ώς εκεί ?

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Το quiko όχι μόνο σκυλιά, και εμένα είναι ικανό να πουλήσει!

Αν θες αύριο θα σου πω κάποια λινκ για cage, δεν τα έχω αυτή τη στιγμή. Απλά να ξέρεις ότι τα μεταφορικά θα σου βγούνε ακριβά λόγω βάρους.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach

ΔΕν ζήτησε το pet-shop της γειτονιάς μας ή του φίλου μας που κάνει αποστολές και στο εξωτερικό καμιά φορά και μπορούν να συννενοηθούν από το τηλέφωνο ... :maria: :paja1: έλεος ...
μα να μην βοηθησουν τον ανθρωπο! αφου απο εκει αγοραζουν και ειναι ευχαρηστημενοι!! γιατι εισαι πονηρος και κακεντρεχεις εεε?

Christoforos

Member
24 Ιανουαρίου 2009
23
0

ελα ρε denis μην γινεσαι κακος :)

ευχαριστω ολους για την βοηθεια τους, θα ψαξω τις σελιδες που μου δωσατε για να δω αν βρω αυτα που θελω...

οσο για τα μεταφορικα οταν το skykennel στοιχιζει απο αγγλια 60-70 ΕΥΡΟ οσα μεταφορικα και να βαλουν δεν νομιζω να φτασουμε στα 250-260 που ζηταει το ενα και μοναδικο καταστημα που το εχει στην Κυπρο. και δεν χρειαζομαι μονο αυτο, χρειαζομαι και crate και μερικα accesories

ευχαριστω παντος
φιλικα

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
dennis,rottie κλπ.εννοω φυσικα οτι στελνει πελατες σε εκτροφεις κ οχι οτι εκτροφεις δινουν τα κουταβια τους εκει!αν προσεξατε σε προηγουμενο μνμ ανεφερα οτι στελνει κ αρκετους σε φιλοζωικες!τι εννοουσα οτι βαζει τα ημιαιμα στη γυαλα.....ημαρτον!
παρεπιπτοντως γνωριζω οτι εκτροφεας κ κριτης γ.κωστοπουλος ειχε δωσει κουταβια ουιπετ στο πετσιτυ!

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
και afghan εχει δωσει.και τι σημαινει αυτο?οτι πρεπει να τον επικροτησουμε? η οτι επειδη το εκανε εκεινος ειναι θεμιτο?ο καθενας κρινεται απο τις πραξεις του;)

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
παρεπιπτοντως γνωριζω οτι εκτροφεας κ κριτης γ.κωστοπουλος ειχε δωσει κουταβια ουιπετ στο πετσιτυ!
Ούτε τον ξέρω τον Κωστόπουλο, ούτε με ενδιαφέρει να τον γνωρίσω, ούτε να πάρω κουτάβι του, ούτε είμαι των εκθέσεων. Αλλά αυτή η πληροφορία κάπως μου έκανε...
Αν μόνο σε εμένα ακούστηκε άσχημα αυτή η "παρεπιπτόντως πληροφορία" πείτε το να το ξανασκεφτώ. Ξέρω κι εγώ πολλά για πολλούς (ποιός; εγώ. Φαντάζομαι τί ξέρουν κάποιοι άλλοι) να αρχίσω να τα λέω αν είναι. Αν είναι πείτε το να οργανωθώ, να φτιάξω καφέ και να φέρω το φτυαράκι μου.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
dennis,rottie κλπ.εννοω φυσικα οτι στελνει πελατες σε εκτροφεις κ οχι οτι εκτροφεις δινουν τα κουταβια τους εκει!αν προσεξατε σε προηγουμενο μνμ ανεφερα οτι στελνει κ αρκετους σε φιλοζωικες!τι εννοουσα οτι βαζει τα ημιαιμα στη γυαλα.....ημαρτον!
Αν είναι έτσι - ακόμα και βγάζοντας κέρδος - είναι πολύ σωστό είναι ο πιο σωστός τρόπος λειτουργίας ενός pet-shop στο θέμα διάθεσης σκύλων και γάτας ... συμπεριλαμβανομένων των αδέσποτων ... και πελατεία κερδίζεις, και γκρίνια γλυτώνεις και δουλεύεις όπως πρέπει, μπορεί και με μεγαλύτερο κέρδος ( βγάζοντας τις "αλλαγές" και το κόστος συντήρησης και εξοπλισμού αλλά και λόγω πιο "ποιοτικής" πελατείας ) ... και ακολουθείς και το ρεύμα της εποχής κάνοντας πράξη την αγάπη για τα ζώα ( λίγοι είναι αυτοί που διατηρούν τέτοιο κατάστημα ενώ τα μισούν ελπίζω :) )

Οσο για το pet-city μην ξεχνάτε ότι πρίν από κάποια χρόνια ήταν ένα τεράστιο βήμα στην αγορά - μία αλυσίδα μικρή αλλά θαυματουργή που έβγαλε το pet-shop από την νοοτροπία του "κάρβουνα-ζωοτροφές-κουτάβια καυκάσου" που υπήρχε μέχρι τότε ή του συνοικιακού καλώς ή κακώς ανεπαρκέστατου μπακάλικου, και έβαλε στα ράφια του ΚΑΙ προιόντα που δεν πωλούνταν ΚΑΙ ακριβούς σκύλους ... τώρα αν στην πορεία "χάλασε" - κάποια άλλα συνοικιακά καταστήματα του ρίχνουν άνετα σε ποιότητα και τιμές - παραδιακίνησε ακατάλληλους σκύλους - ή ζήτησε και πήρε ανεπαρκές προσωπικό μπορεί να ευθύνεται η διεύθυνσή του, το κοινό (πάντα παίζει τον ρόλο του) ή συνδυασμός τους ...

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Καταρχήν φίλε Christoforos οι υπόλοιποι Κύπριοι με σκύλο τι κάνουν τόσα χρόνια?...Από που ψωνίζουν?...Τόσο "τραγικά" τα πράγματα στη Μεγαλόνησσο? :eek: :p :)

Κατά δεύτερον...ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ EBAY!! :D

Και να περάσουμε και στο πρωινό κους-κους ανοίγωντας την Esspreso του κυνόφιλου...

Ποιά εκτροφεία προτείνει το κατάστημα ειδών μικρών ζώων?
Δηλαδή μετά την λίστα του Schindler , την λίστα του ΚΟΕ , ας μας δώσει κάποιος και την λίστα του pet-shop! :D

Ο κ. Κωστόπουλος σε πιο Pet-city έδωσε τα κουτάβια του?
Του Γέρακα?...Του Χαϊδαρίου?...Της Κηφησιάς?...Πού?

Στο καινούργιο του Πειραιά θα έχουμε κάτι ανάλογα ποιοτικό?

Στο παζάρι του Σχιστού νομίζω είδα τον κ.Ιωαννίδη και την κα Καμμένου , αλλά δεν είμαι και σίγουρος... :rolleyes:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ποιά εκτροφεία προτείνει το κατάστημα ειδών μικρών ζώων?
Δηλαδή μετά την λίστα του Schindler , την λίστα του ΚΟΕ , ας μας δώσει κάποιος και την λίστα του pet-shop! :D
Δεν έχει σημασία ... είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να γίνει όσο και αν αναπτυχθεί το θέμα "κυνοφιλία" ...

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
@ denis

Και βέβαια είναι πολύ καλύτερο από τις γυάλες και τα puppy mills , αλλά να δούμε και ποιά είναι τα εκτροφεία...μπορεί να είναι "εκτροφεία"... :rolleyes:

Άλλο να προτείνεις το Von Burgthann και άλλο τον Σταμάτη στην Κερατέα που έχει και Ροντβάιλερ και Ντοπερμαν και Τσιουαουα και παπαγαλάκια...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ούτε ο ΚΟΕ δεν μπορεί να κάνει τον διαχωρισμό ;) - πρέπει κάποια στιγμή και ο καταναλωτής να μην είναι τελείως ανενημέρωτος στο θέμα ... δεν υπάρχει άλλος κλάδος στον κόσμο και σε όλο το εμπόριο που οι καταναλωτές να είναι σε τόσο χαμηλό επίπεδο γνώσεων και απαιτήσεων ... αυτό δεν λύνεται από τις πηγές διάθεσης - ποτέ δεν λύθηκε ...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλά και top εκτροφεία να είναι δεν παύουν αυτομάτως να είναι top αν εμπιστεύονται στον κάθε πελάτη του pet shop τα κουτάβια τους?
Δεν υποτίθεται ότι ο εκτροφέας επιλέγει κατάλληλους ιδιοκτήτες για τα σκυλιά του και βρίσκεται σε συνεχή επαφή και επικοινωνία μαζί τους, γνωρίζοντας την πορεία τους και συμβουλεύοντας όταν χρειάζεται τον ιδιοκτήτη?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog