despina, ΔΕΝ υπάρχει pet shop που να συνεργάζεται με σοβαρό και ηθικό εκτροφεα. Με κουταβοπαραγωγους BYB και puppy mills ΝΑΙ. Με εκτροφείς ΟΧΙ.μην τρελενεσαι ειναι γεγονος,γιατι σου κανει εντυπωση?
μα να μην βοηθησουν τον ανθρωπο! αφου απο εκει αγοραζουν και ειναι ευχαρηστημενοι!! γιατι εισαι πονηρος και κακεντρεχεις εεε?Το αγαπητό μέλος ζήτησε ONLINE κατάλογο - ζήτησε ONLINE PET-SHOP.
ΔΕν ζήτησε το pet-shop της γειτονιάς μας ή του φίλου μας που κάνει αποστολές και στο εξωτερικό καμιά φορά και μπορούν να συννενοηθούν από το τηλέφωνο ... :maria: aja1: έλεος ...
ελα ρε denis μην γινεσαι κακοςΤο αγαπητό μέλος ζήτησε ONLINE κατάλογο - ζήτησε ONLINE PET-SHOP.
ΔΕν ζήτησε το pet-shop της γειτονιάς μας ή του φίλου μας που κάνει αποστολές και στο εξωτερικό καμιά φορά και μπορούν να συννενοηθούν από το τηλέφωνο ... :maria: aja1: έλεος ...
Ούτε τον ξέρω τον Κωστόπουλο, ούτε με ενδιαφέρει να τον γνωρίσω, ούτε να πάρω κουτάβι του, ούτε είμαι των εκθέσεων. Αλλά αυτή η πληροφορία κάπως μου έκανε...παρεπιπτοντως γνωριζω οτι εκτροφεας κ κριτης γ.κωστοπουλος ειχε δωσει κουταβια ουιπετ στο πετσιτυ!
Αν είναι έτσι - ακόμα και βγάζοντας κέρδος - είναι πολύ σωστό είναι ο πιο σωστός τρόπος λειτουργίας ενός pet-shop στο θέμα διάθεσης σκύλων και γάτας ... συμπεριλαμβανομένων των αδέσποτων ... και πελατεία κερδίζεις, και γκρίνια γλυτώνεις και δουλεύεις όπως πρέπει, μπορεί και με μεγαλύτερο κέρδος ( βγάζοντας τις "αλλαγές" και το κόστος συντήρησης και εξοπλισμού αλλά και λόγω πιο "ποιοτικής" πελατείας ) ... και ακολουθείς και το ρεύμα της εποχής κάνοντας πράξη την αγάπη για τα ζώα ( λίγοι είναι αυτοί που διατηρούν τέτοιο κατάστημα ενώ τα μισούν ελπίζω )dennis,rottie κλπ.εννοω φυσικα οτι στελνει πελατες σε εκτροφεις κ οχι οτι εκτροφεις δινουν τα κουταβια τους εκει!αν προσεξατε σε προηγουμενο μνμ ανεφερα οτι στελνει κ αρκετους σε φιλοζωικες!τι εννοουσα οτι βαζει τα ημιαιμα στη γυαλα.....ημαρτον!
παρεπιπτοντως γνωριζω οτι εκτροφεας κ κριτης γ.κωστοπουλος ειχε δωσει κουταβια ουιπετ στο πετσιτυ!
Δεν έχει σημασία ... είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να γίνει όσο και αν αναπτυχθεί το θέμα "κυνοφιλία" ...Ποιά εκτροφεία προτείνει το κατάστημα ειδών μικρών ζώων?
Δηλαδή μετά την λίστα του Schindler , την λίστα του ΚΟΕ , ας μας δώσει κάποιος και την λίστα του pet-shop!