online-petshop

Christoforos

Member
24 Ιανουαρίου 2009
23
0
Γεια σας και παλι απο την Κυπρο,

αν γνωριζει καποιος ελληνικο η ξενο pet-shop που κανει και αποστολες παντου (Κυπρος) ας με ενημερωσει... αν δεν επιτρεπε τοτε ας μου στειλει π.μ. αν παλι ουτε αυτο γινεται τοτε ας σβηστει το θεμα :)

απλα επειδη πσαχνω και δεν βρισκω εδω στην Κυπρο αυτα που θελω. βασικα το θελω για να παραγγειλω crate και cage μεταφορας.

ευχαριστω

φιλικα

Χριστοφορος

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Είναι ένα petshop στην Νέα Σμύρνη όπου έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε τροφές και γενικά ότι θελήσει ο καθένας.
Προφανώς η Δέσποινα σου έβαλε το e-mail για παραγγελιες.:)

Christoforos

Member
24 Ιανουαρίου 2009
23
0
εχεις δικαιο denis εχω προσπαθήσει να μπω στην σελιδα τους και μου βγαζει μια σημειωση αν ενδιαφερεστε για οποιονδηποτε προιον να επικοινωνησεις μαζι μας μεσω еmail...

Christoforos

Member
24 Ιανουαρίου 2009
23
0
Είναι ένα petshop στην Νέα Σμύρνη όπου έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε τροφές και γενικά ότι θελήσει ο καθένας.
Προφανώς η Δέσποινα σου έβαλε το e-mail για παραγγελιες.:)
δυστυχως ειμαι απο Κυπρο και οπως σας εχω πει στο τιτλο χρειαζομαι καποιον ονλινε καταστημα που να μπορει να κανει και αποστολες...

εχω βρει απο 1-2 εκτροφεις ενα Γερμανικο και ενα Τσεχικο αλλα δεν τα βγαζω, για αυτο προτιμοτερο αν ειναι στα Ελληνικα η Αγγλικα :p

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
αν θελεις στειλε μου με προσωπικο μνμ το τηλ.σου κ θα επικοινωνησουν μαζι σου.θα σου στειλουν με e-mail οτι ακριβως θες κ οι πληρωμη θα γινει μεσω τραπεζας.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
πως μπορω ομως να δω τι προιοντα εχει,να βρω τι θελω, να διαλεξω, να δω τιμες και να πληρωσω;
Δεν θυμάμαι να υπάρχει τροφή που να μην την έχουνε..

Εχει τα πάντα ,ότι μπορείς να φανταστείς.
Δεν είναι κακή ιδέα αυτό που λέει η Δέσποινα.
Δώσε το τηλέφωνο σου και να επικοινωνήσουν μαζί σου.
η και το αντίστροφο.
:):)

Christoforos

Member
24 Ιανουαρίου 2009
23
0
αν θελεις στειλε μου με προσωπικο μνμ το τηλ.σου κ θα επικοινωνησουν μαζι σου.θα σου στειλουν με e-mail οτι ακριβως θες κ οι πληρωμη θα γινει μεσω τραπεζας.
Δεσποινα ευχαριστω για την βοηθεια. βασικα ενδιαφερομαι για ενα crate και για ενα skykennel, τα υπολοιπα τα βρισκω και απο εδω (τροφες, παιχνιδια, λουρια). αν εχουν αυτα που ζηταω πολυ ευχαριστως να επικοινωνησω μαζι τους

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Δεσποινα ευχαριστω για την βοηθεια. βασικα ενδιαφερομαι για ενα crate και για ενα skykennel, τα υπολοιπα τα βρισκω και απο εδω (τροφες, παιχνιδια, λουρια). αν εχουν αυτα που ζηταω πολυ ευχαριστως να επικοινωνησω μαζι τους
οκ το τηλ ειναι 210-9317780 και κιν.6945758762

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Αν έχουν ζώα σε γυάλες οφείλεις να μας τους καταδώσεις και επ αυτού:);)
εννοειται πως δεν εχουν κ προκαλω να παει οποιος θελει για ελεγχο!
παρεπιπτοντως "συνεργαζονται" με εκτροφεια και στελνουν αρκετο κοσμο στις φιλοζωικες!!!!

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Κι εγώ ψωνίζω από ένα pet shop που δεν πουλάει, ούτε έχει πουλήσει ποτέ ζώα, ψάρια, πουλιά...;)
Μου ζήτησε μάλιστα ο υπεύθυνος και το βιβλιαράκι με τις συμμετοχές στις εκθέσεις προκειμένου να παραπέμπει σε εκτροφείς αυτούς που του ζητάνε σκυλάκια...
Αλλά ο ίδιος δεν συνεργάζεται καθώς δεν βγάζει τίποτα από την πώληση...
Απλά είναι εναντίον της πώλησης ζώων από pet shop...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Σε αυτές τις περιπτώσεις το petshop απλά μεσολαβεί.
Ο εκτροφέας δεν έχει να χάσει τίποτα από λιτός.
Μακάρι όλα τα petshop να είχαν αυτήν την τακτική.
Αλλο συνεργάζεται ένα petshop και φέρνει στην βιτρίνα του σκυλιά από εκτροφείς και άλλο δίνει το petshop το τηλέφωνο του εκτροφέα στους πελάτες αλλα το ίδιο δεν έχει ζώα..
Είναι τελείως διαφορετικό.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog