Online pet shops?

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Υπάρχουν και πολύ μικρά κουτάβια στα καταφύγια...Σε κάδους...Σε δρόμους...Σε βουνά....κάτω από αυτοκίνητα κρυμμένα....
Και!σε σπίτια εθελοντών για φιλοξενία που έχουν πειρα και μπορούν να σου πουν κάποια πράγματα για το χαρακτήρα που δείχνει το μωρό...το έμπειρο μάτι από πολύ μικρή ηλικία ξεχωρίζει κάποια χαρακτήριστικά και η δική μας διαπαιδαγωγική τα εδραιώνει....
Σκέψου το...Κανε μερικές επισκέψεις...ψάξε λίγο μια κουτάβοφάτσα...κρίμα μωρό πράγμα να περάσει χειμώνα μόνο του αφού υπάρχει ένα καλό σπίτι που θέλει απλά μια παρέα με 4 πόδια και ουρά....

nikos77

Member
12 Ιανουαρίου 2016
13
10
30
Εγώ θα ήθελα μόνο να πω, πως, κατ'εμέ, η κουταβίσια περίοδος είναι μακρά πολύ υπερεκτιμημένη... Αν εξαιρέσεις δηλαδή ότι κοιμούνται σε αστείες στάσεις και έχουν μεγάλα πατούσια, δεν το θεωρώ εμπειρία ζωής. Δεν συγκρίνεται με τίποτα με το βλέμμα ενήλικου σκυλιού που, μέχρι πρόσφατα, κοιμόταν κάτω από κανα θάμνο... Και πόσο, συνήθως, "μαλακοί" χαρακτήρες είναι τέτοια σκυλιά, ικανά να συγχωρέσουν κάθε χαζομάρα νέου και άπειρου σκυλοϊδιοκτήτη...

Τώρα βέβαια, εάν αποφασίσεις πως πας για ρατσάτο κουτάβι, για το όνομα, μην σκέφτεσαι καν τα online pet shop, είναι απλά ένα pet shop χωρίς τη βιτρίνα, και οι διακεκριμένοι εκτροφείς που συνεργάζεται, τίποτα παραπάνω από αυτά που είναι, λίγο-πολύ γνωστά... Ψάξου βρες κανα δυο σοβαρά εκτροφεία φυλών που σε ενδιαφέρουν, κάνε μια επίσκεψη και ενημερώσου, ακόμα κι αν δεν έχεις τα απαιτούμενα χρήματα...
Και καλή τύχη.
Σε ευχαριστω πολυ.Κι εγω ειμαι αρνητικος στην αγορα σκυλου απο pet shop απλως μου εκανε εντυπωση το οτι ειδα θετικα σχολια για το συγκεκριμενο site και ειπα να ρωτησω μηπως και αξιζει.

nikos77

Member
12 Ιανουαρίου 2016
13
10
30
Υπάρχουν και πολύ μικρά κουτάβια στα καταφύγια...Σε κάδους...Σε δρόμους...Σε βουνά....κάτω από αυτοκίνητα κρυμμένα....
Και!σε σπίτια εθελοντών για φιλοξενία που έχουν πειρα και μπορούν να σου πουν κάποια πράγματα για το χαρακτήρα που δείχνει το μωρό...το έμπειρο μάτι από πολύ μικρή ηλικία ξεχωρίζει κάποια χαρακτήριστικά και η δική μας διαπαιδαγωγική τα εδραιώνει....
Σκέψου το...Κανε μερικές επισκέψεις...ψάξε λίγο μια κουτάβοφάτσα...κρίμα μωρό πράγμα να περάσει χειμώνα μόνο του αφού υπάρχει ένα καλό σπίτι που θέλει απλά μια παρέα με 4 πόδια και ουρά....
Η αληθεια ειναι οτι δεν το χω σκεφτει ουτε ψαξει πολυ το θεμα της υιοθεσιεας η του αδεσποτου θα το σκεφτω ομως!

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.569
5.992
Πειραιάς
...Δεν εχω επικοινωνησει με εκτροφειο μπουλ τερριε αλλα απο οσο ειδα στο ιντερνετ πρεπει να ειναι πιο προσιτα.
καλως ορισες νικο,
οταν αναφερεται τιμη απο τον εκτροφεα στο ιντερνετ δεν προκειται για εκτροφεα αλλα για εμπορο. στη συντριπτικη των περιπτωσεων. οποτε το καλυτερο ειναι να απεχεις.

• Like
Reactions: Yorkaddict

nikos77

Member
12 Ιανουαρίου 2016
13
10
30
καλως ορισες νικο,
οταν αναφερεται τιμη απο τον εκτροφεα στο ιντερνετ δεν προκειται για εκτροφεα αλλα για εμπορο. στη συντριπτικη των περιπτωσεων. οποτε το καλυτερο ειναι να απεχεις.
Ευχαριστω φιλε,συμφωνω μαζι σου ηθελα απλα να δω στο περιπου τις τιμες συγκριτικα στις δυο φυλες .

• Like
Reactions: Kodagoshe and spyv

Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
Ευχαριστω φιλε,συμφωνω μαζι σου ηθελα απλα να δω στο περιπου τις τιμες συγκριτικα στις δυο φυλες .
Καλησπέρα Νίκο!
Συμφωνω και εγω απολυτα με τους προλαλησαντες οσο αφορα τα online pet shops....καλυτερα να απεχεις!
Αν ρωτησεις εμενα, προσωπικα ειμαι υπερ υιοθεσιας αδεσποτου, αλλα αν επιμενεις στην αγορα, καντο σωστα, απο καλο εκτροφεα.!

• Like
Reactions: Orilis and nikos77

nikos77

Member
12 Ιανουαρίου 2016
13
10
30
Καλησπέρα Νίκο!
Συμφωνω και εγω απολυτα με τους προλαλησαντες οσο αφορα τα online pet shops....καλυτερα να απεχεις!
Αν ρωτησεις εμενα, προσωπικα ειμαι υπερ υιοθεσιας αδεσποτου, αλλα αν επιμενεις στην αγορα, καντο σωστα, απο καλο εκτροφεα.!
Καλησπερα φιλε!Ναι νομιζω πειστικα κι εγω.Καλυτερα να δωσεις περισσοτερα λεφτα στην αγορα παρα να τα δωσεις μετα σε γιατρους.

• Like
Reactions: Kodagoshe

Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
Καλησπερα φιλε!Ναι νομιζω πειστικα κι εγω.Καλυτερα να δωσεις περισσοτερα λεφτα στην αγορα παρα να τα δωσεις μετα σε γιατρους.
φίλη, κοπέλα είμαι :D:p ολοι φιλο με λενε δεν εισαι ο πρωτος:ROFLMAO::LOL:
Πρεπει να το ψαξεις αν καταληξεις σε αγορα κ οχι σε υιοθεσια. Να γινει σωστα..

• Like
Reactions: nikos77

nikos77

Member
12 Ιανουαρίου 2016
13
10
30
φίλη, κοπέλα είμαι :D:p ολοι φιλο με λενε δεν εισαι ο πρωτος:ROFLMAO::LOL:
Πρεπει να το ψαξεις αν καταληξεις σε αγορα κ οχι σε υιοθεσια. Να γινει σωστα..
Χαχαχαχ σορυ!θα το ψαξω κι αλλο!

• Like
Reactions: Kodagoshe

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Σημαντικό! Ο σκύλος θα ζήσει 8-14 χρόνια και θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην ζωή σου (όχι μόνο τα τετραγωνικά του διαμερίσματος) σε αυτά τα χρόνια, όπως πολλά θα αλλάξει και στην ζωή σου η απόκτηση σκύλου (έτσι θα έπρεπε νομίζω τουλάχιστον).

Η κουταβίσια περίοδος κρατά πολύ λίγο και ακόμα και αυτή δεν είναι μόνο "μέλια"... Θα πρέπει να γουστάρεις πολλά παραπάνω από αυτό ή από το "ρωμαλέο" Bull Terrier, όπως η σφουγγαρίστρα, το μασημένο σου laptop, τα γεμάτα τρίχες ρούχα σου, το διαμέρισμα που μυρίζει σκυλίλα, την τούμπα που έφαγες επειδή γλύστρισες στα "τσίσα" του, τους εμετούς που μάζεψες όταν δεν πρόλαβε να τους ξαναφάει, τις κλανιές που θα αρωματίζουν το χώρο, τα λεφτά που θα ξοδέψεις σε κτηνιατρική περίθαλψη (ιδιαίτερα εάν δεν έχεις προσέξει, εκεί στην αρχή, με την απόκτηση), τον ανάπηρο σκύλο, κ.α.... θα μπορούσα να γράφω για μέρες, αλλά θα κλείσω με αυτό που πρέπει να "γουστάρεις" περισσότερο... Τον σκύλο που γέρασε και πλέον δε μπορεί να σε ακολουθήσει σε τίποτα, τον σκύλο που ίσως πρέπει να τον ταΐζεις με το χέρι, να του δίνεις νερό με κουτάλι ή παγάκι, να τον σηκώνεις για να στέκεται, να τον καθαρίζεις από τα ούρα και τα κόπρανα του, να είσαι αυτός που θα πρέπει να πάρει την τελευταία απόφαση για αυτόν...
Sticky. Αφισα. Φυλλαδια. Ακομα και μπλουζακι. :)