Αμαλια, ειναι σαν να λεμε εμμεσα οτι η φυλαξη και η σωματοφυλακη εκπαιδευονται μονο compulsive.Για τους Θετικους Εκπαιδευτες δεν υπαρχει φυλαξη ή σωματοφυλακη.
Κατσε να σε πιασει σε λιγο ο φιλος μου ο Κωστας!!
Αμαλια, ειναι σαν να λεμε εμμεσα οτι η φυλαξη και η σωματοφυλακη εκπαιδευονται μονο compulsive.Για τους Θετικους Εκπαιδευτες δεν υπαρχει φυλαξη ή σωματοφυλακη.
Συγνώμη, ρε Διονύση, αλλά αν αυτή ειναι η άποψη που έχεις για το φόρουμ και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί, τότε τι κάνεις εδώ? Εκφράζεσαι μόνο οταν συμφωνούν οι άλλοι μαζί σου?Μήπως να μην το συνεχίσουμε καλύτερα παιδιά. Δεν θέλω να με κράξετε γιατί δεν μου άρεσε η συγκεκριμένη σχολή. Ούτε θέλω να φάω και απο δω κανα μπαν επειδή είπα την γνώμη μου.
Μη φοβασαι! Εγω υπαρχω ακομα μεχρι κι εγω!!Ούτε θέλω να φάω και απο δω κανα μπαν επειδή είπα την γνώμη μου.
Τα παντα γινονται σημαρα. Πέρα απο εξομοιωτες πτησης και οδηγησης, υπαρχουν εξομοιωτες κυνηγιου και σκοποβολης και φυσικα σεξ!τώρα μπαίνω στην συζήτηση οπότε να πώ ότι δεν είναι άσχημο αυτό που κάνεις μεν
αλλά για σκέψου μαθήματα οδήγησης ον λάιν και να οδηγάς και αυτοί να σε βλέπουν απο το Msn ότι πάς καλά...
Και αυτο ειναι παντα κυριαρχικοτητα, και ποτε ανασφαλεια - φοβια ή κατι αλλο;; τι μαθαινει κανεις on-line....Ανεπιθύμητη συμπεριφορά είναι το δάγκωμα, γρύλισμα, τράβιγμα (που είναι και θέματα κυριαρχικότητας αν το κάνει στο αφεντικό του και στα μέλη της οικογένειας), να δαγκώνει έπιπλα και ρούχα, επιθετικό σκυλί σε ανθρώπους και άλλα σκυλιά, κλπ κλπ.
kopriti, έχεις ακουστά το "όταν έχεις καεί, φυσάς και τον χυλό" σε τέτοια φάση είμαι εγώ τώρα. Γιατί δεν είναι ωραίο να έχεις κανει μία παρέα ατόμων να τους θεωρείς φίλους/ες και μετά να σε πετάνε στα σκουπίδια για ψύλου πήδημα. Δεν είπα ότι έτσι δουλευει το φόρουμ αυτό απλά δεν θα θελα να χάσω και την δικιά σας παρέα.Συγνώμη, ρε Διονύση, αλλά αν αυτή ειναι η άποψη που έχεις για το φόρουμ και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί, τότε τι κάνεις εδώ? Εκφράζεσαι μόνο οταν συμφωνούν οι άλλοι μαζί σου?
Λυπάμαι που το βλέπεις έτσι. Ενα φόρουμ οπου όλοι θα συμφωνούσαν με όλους θα ήταν εξαιρετικά βαρετό!kopriti, έχεις ακουστά το "όταν έχεις καεί, φυσάς και τον χυλό" σε τέτοια φάση είμαι εγώ τώρα. Γιατί δεν είναι ωραίο να έχεις κανει μία παρέα ατόμων να τους θεωρείς φίλους/ες και μετά να σε πετάνε στα σκουπίδια για ψύλου πήδημα. Δεν είπα ότι έτσι δουλευει το φόρουμ αυτό απλά δεν θα θελα να χάσω και την δικιά σας παρέα.