Παιδια εδωσα κι εγω yumega στα ακυλια μου γιατι ειδικα ο μικρος μαδουσε τρελα και επαθα πλακα. Το πηρε 15 μερες περιπου και δεν ειναι οτι σταματησε να μαδαει γιατι αυτο θα γινοταν ουτως η αλλως ειναι οτι το τριχωμα του ηταν σκληρο σαν βουρτσα και εγινε απαλο σαν μεταξι. Σιγουρα επαιξε ρολο οτι αλλαξε το κουταβισιο τριχωμα και εβγαλε το κανονικο αλλα τετοια αλλαγη στην ποιοτητα της τριχας δεν την περιμενα.
όλα τα προϊόντα της lintbells είναι πολύ καλά. εγώ δίνω το plus + το yumove για dysplasia και είμαι πολύ ευχαριστημένος και απ τα δυο.
επίσης υπάρχει και το salmopet το οποιο είναι καθαρό ψαρόλαδο. πολύ καλο κι αυτό αλλα βρωμάει ψαρίλα από μακρυά.
σχετικά με τα λάδια με τρόμπα, νου είπαν ότι η τρόμπα δημιουργεί πρόβλημα γιατί κάνει φυσαλίδες κάτω και οξειδώνει το λάδι.
μάλιστα μου είπαν ότι φαίνεται στο χρώμα, όταν πάει προς το τέλος αλλάζει το χρώμα του λαδιού.
επειδή είμαι πολύ περίεργος στο θέμα, θα κάνω ένα πείραμα. θα ανοίξω ένα κρόκη "εκτροφικο" με τρόμπα, θα βάλω λίγο σε ένα διάφανο μπουκαλάκι στην αρχή, και λίγο όταν φθάνει στο τέλος, να δω αν έχει πραγματικά διαφορα.
έχει κανεις εμπειρία στο θέμα???