μπα οχι και γω δεν ειμαι σιγουρος βεβεαΠοιο κουμπαρά θα κρατάς - με τι χέρια - την αφηνιασμένη δεν θα την έχεις μαζί?
Για ποιον χτυπάει η καμπάνα?Αυτό που δεν επιτρέπεται αν δεν συμμετέχει, το θυμόμαστε έτσι;
πάντως όχι για φυλές σε αναγνώριση-που όμως ο ΟΚΑ δεν κάνει-άρα δεν χτυπάει για εμένα :lol:Για ποιον χτυπάει η καμπάνα?
Και ειδικα στη Diana ειναι ταλαιπωρία...Αυτό που δεν επιτρέπεται αν δεν συμμετέχει, το θυμόμαστε έτσι;
δηλαδη ποσο ειναι το εισητηριο? γιατι στο προγραμμα δεν βρηκα κατι γ αυτους που απλα θελουν να παρακολουθησουν!οι εκθέσεις μορφολογίας συνήθως δεν έχουν εισητήριο
αυτή όμως είναι μιά εμπορική έκθεση που φιλοξενεί έκθεση σκύλων
και έχει και εισητήριο
πλάκα μου κάνεις ε? ομολόγησέ το................δηλαδη ποσο ειναι το εισητηριο? γιατι στο προγραμμα δεν βρηκα κατι γ αυτους που απλα θελουν να παρακολουθησουν!
και κατι ακομα, τι ειναι τα κοκονι που τα βλεπω παντου??
Τι του λες τώρα τέτοια ώρα; Δεν ξέρεις τι είναι τα κοκονι; Παναγία μου και τον έχουμε και μακριά να τον μπουκώσουμε με υπογλώσσιο...δηλαδη ποσο ειναι το εισητηριο? γιατι στο προγραμμα δεν βρηκα κατι γ αυτους που απλα θελουν να παρακολουθησουν!
και κατι ακομα, τι ειναι τα κοκονι που τα βλεπω παντου??
οπα ρε παιδια τοσο εγκληματικο ειναι? κατι εχω στο νου μου αλλα θελω να το σιγουρεψω!Τι του λες τώρα τέτοια ώρα; Δεν ξέρεις τι είναι τα κοκονι; Παναγία μου και τον έχουμε και μακριά να τον μπουκώσουμε με υπογλώσσιο...
κλαιω απο τα γελια.....να σαι καλα μαρεκο και ημουν πεσμενη σημεραΤι του λες τώρα τέτοια ώρα; Δεν ξέρεις τι είναι τα κοκονι; Παναγία μου και τον έχουμε και μακριά να τον μπουκώσουμε με υπογλώσσιο...
Ολγα, πάρε ταξί και τρέχα...προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις...βασικα ξερω οτι ειναι μικρα σκυλακια αλλα ποια ρατσα ειναι αυτη?? ή ετσι λενε αυτη τη ρατσα που χει στο avatar η κοκονι???
το βρηκα δεν χρειαζομαι τη βοηθεια σας !
καλαααα mareco. μονο μην ερθει η μερα που θα ρωτησεις κατι και απ οοολο το φορουμ θα το ξερω μονο εγω!!!!Ολγα, πάρε ταξί και τρέχα...προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις...