OKA Διπλή έκθεση 2-3 Απριλίου 2011

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.360
10.498
Athens
οταν καταλάβεις τι είναι μια εκθεση μορφολογίας τα ξαναλέμε, διαφορετικά πας για βόλτα στο πάρκο Τρίτση
Ρίχτου και πέντε σκαμπίλια τώρα επειδή δεν ξέρει τι είναι έκθεση μορφολογίας... κράνος γιατί δεν φοράει-άδεια-δίπλωμα-ασφάλεια?

Ως παλαίμαχος του χώρου και προωθών την κυνοφιλία στο Ελλαδιστάν θα 'πρεπε να ξέρεις ότι η ειρωνία είναι το χειρότερο μέσο για να ενημερώνει κανείς τους αύριο-μεθαύριο υποψήφιους κατατίθεντες τον οβολόν τους προς τον ΚΟΕ, ΟΚΑ κλπ. για να συμμετάσχουν σε έκθεση ως ιδιώτες (...που όλο και λιγοστεύουν και σε λίγο οι εκθέσεις θα γίνονται στο γειτονικό καφενείο...).

Θάνος
Δεν επιτρέπεται η είσοδος μη συμμετεχόντων σκύλων - θα μου πεις που να το ξέρεις κι εσύ... να μυρίσεις τα νύχια σου? Το γράφει πουθενά σε κανα site του διοργανωτή π.χ. σε καμια ενότητα "πληροφορίες για επισκέπτες"? Όχι βέβαια...

Επιπλέον, όπως πολύ σωστά είπε και η mareco, και να επιτρεπόταν η είσοδος "ξένων σκύλων", ο χώρος είναι κλειστός και τις ώρες αιχμής γίνεται της σαρδελοποίησης... τα σκυλιά αγαναχτούν και μόνο η καλύτερή τους δεν είναι...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
κ εγώ θα'μαι εκεί για κερκίδα στο μαύρο "ξαδέρφι" μας :)

Ανυπομονώ για την έκθεση του ΚΟΕ στο Μαραθώνα το Μάιο, όπου μπορείς να δεις με την ησυχία σου τις ράτσες κ να συμμετάσχεις υπό φυσιολογικές συνθήκες, αφού στην Diana ασφυκτιούμε, σκυλιά & άνθρωποι...

Καλά αποτελέσματα σε όλους!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά το γράφει ξεκάθαρα ότι δεν επιτρέπονται σκυλιά εκτός από αυτά που συμμετέχουν εδώ: http://www.oka.gr/oka/images/stories/2011DianaScheduleGR.pdf

 Σκύλοι μη εγγεγραμμένοι στον ΚΟΕ: απαραίτητο αντίγραφο του γενεαλογικού χάρτη (FCI).
 Το κόστος συμμετοχής καλύπτει την είσοδο σκύλου και ιδιοκτήτη.
 Όλοι οι εκθέτες πρέπει να έχουν μαζί τους τα βιβλιάρια υγείας των σκύλων τους.
 Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε σκύλους που δεν λαμβάνουν μέρος στην έκθεση.
 Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν το πρόγραμμα αν παραστεί ανάγκη.

απλά το αναφέρω. θα ήταν εντελώς παράλογο να μην το λένε.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Ρίχτου και πέντε σκαμπίλια τώρα επειδή δεν ξέρει τι είναι έκθεση μορφολογίας... κράνος γιατί δεν φοράει-άδεια-δίπλωμα-ασφάλεια?

Ως παλαίμαχος του χώρου και προωθών την κυνοφιλία στο Ελλαδιστάν θα 'πρεπε να ξέρεις ότι η ειρωνία είναι το χειρότερο μέσο για να ενημερώνει κανείς τους αύριο-μεθαύριο υποψήφιους κατατίθεντες τον οβολόν τους προς τον ΚΟΕ, ΟΚΑ κλπ. για να συμμετάσχουν σε έκθεση ως ιδιώτες (...που όλο και λιγοστεύουν και σε λίγο οι εκθέσεις θα γίνονται στο γειτονικό καφενείο...).

Θάνος
Δεν επιτρέπεται η είσοδος μη συμμετεχόντων σκύλων - θα μου πεις που να το ξέρεις κι εσύ... να μυρίσεις τα νύχια σου? Το γράφει πουθενά σε κανα site του διοργανωτή π.χ. σε καμια ενότητα "πληροφορίες για επισκέπτες"? Όχι βέβαια...

Επιπλέον, όπως πολύ σωστά είπε και η mareco, και να επιτρεπόταν η είσοδος "ξένων σκύλων", ο χώρος είναι κλειστός και τις ώρες αιχμής γίνεται της σαρδελοποίησης... τα σκυλιά αγαναχτούν και μόνο η καλύτερή τους δεν είναι...
τα σκαμπίλια δικό σου θέμα, δικες σου απόψεις, χιλιοειπομένο θέμα, αλλο πράγμα εκθεση μορφολογίας και άλλο πράγμα βόλτα με σκύλους, τίς οποίες βέβαια και κάνω και εγω, οπως έχω ξαναπεί η έκδοση της διάπλασης των παίδων σταμάτησε και ο Γρηγόριος, εκδότηςτους απεβίωσε, τίποτα άλλο κυρία Βασιλική?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.360
10.498
Athens
τα σκαμπίλια δικό σου θέμα, δικες σου απόψεις, χιλιοειπομένο θέμα, αλλο πράγμα εκθεση μορφολογίας και άλλο πράγμα βόλτα με σκύλους, τίς οποίες βέβαια και κάνω και εγω, οπως έχω ξαναπεί η έκδοση της διάπλασης των παίδων σταμάτησε και ο Γρηγόριος, εκδότηςτους απεβίωσε, τίποτα άλλο κυρία Βασιλική?
vrmode... για σένα vrmode σκέτο μέχρι νεωτέρας...
Αν θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα μπορείς να μου στείλεις πμ και να ζητήσεις τα στοιχεία μου όπως ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΔΟΥ κοκ. Θα παρακαλούσα έως τότε να γίνεται χρήση του Nickname μου όπως προβλέπεται άλλωστε και από τους κανονισμούς. Το λέω και το τονίζω διότι γνωρίζω από προηγούμενα posts σου ότι αρέσκεσαι στη δημοσιοποίηση ονομάτων... εγώ όμως πάλι δεν αρέσκομαι καθόλου...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.360
10.498
Athens
Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά το γράφει ξεκάθαρα ότι δεν επιτρέπονται σκυλιά εκτός από αυτά που συμμετέχουν εδώ: http://www.oka.gr/oka/images/stories/2011DianaScheduleGR.pdf

 Σκύλοι μη εγγεγραμμένοι στον ΚΟΕ: απαραίτητο αντίγραφο του γενεαλογικού χάρτη (FCI).
 Το κόστος συμμετοχής καλύπτει την είσοδο σκύλου και ιδιοκτήτη.
 Όλοι οι εκθέτες πρέπει να έχουν μαζί τους τα βιβλιάρια υγείας των σκύλων τους.
 Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε σκύλους που δεν λαμβάνουν μέρος στην έκθεση.
 Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν το πρόγραμμα αν παραστεί ανάγκη.

απλά το αναφέρω. θα ήταν εντελώς παράλογο να μην το λένε.
Αυτό το Pdf τι είναι - το πρόγραμμα? Τι δουλειά έχω εγώ ο άσχετος επισκέπτης να ανακαλύψω ότι υπάρχει τέτοιος κανονισμός μέσα σε ένα Pdf κανονισμών? Είναι "πληροφορία για επισκέπτες"?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Βγήκε το πρόγραμμα και οι δηλώσεις συμμετοχής

επίσης δεχόμαστε διαφημίσεις για τον κατάλογο της έκθεσης - πολύ φθηνά!!!
το έχει βάλει ο GeorgeA στην πρώτη σελίδα! Το πρόγραμμα είναι ναι!

Δεν παίρνω το μέρος κάποιου, κι εγώ εντελώς άσχετη είμαι, εδώ το διάβασα!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.360
10.498
Athens
το έχει βάλει ο GeorgeA στην πρώτη σελίδα! Το πρόγραμμα είναι ναι!

Δεν παίρνω το μέρος κάποιου, κι εγώ εντελώς άσχετη είμαι, εδώ το διάβασα!
Βρε μαζί σου... αυτό ποθυ λέω είναι ότι ο άσχετος που θέλει να περάσει για καφέ που λέει λόγος, δεν το βρίσκει εύκολα και με την πρώτη... Κι εγώ παλιά νόμιζα ότι οι εκθέσεις ήταν σκυλοπαιδικές χαρές!

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Μαθήματα μπορείς να κάνεις όπου θέλεις,και σε όποιον αρέσκεται να μαθει απο τον δάσκαλο που του αρέσει , και εγώ δάσκαλος δεν είμαι, είναι σαφέστατο ότι σε εκθεσεις μορφολογίας δεν επιτρέπονται σκύλοι εκτός απο τους συμμετέχοντες, καί πόσο μάλον σε χώρους σαν και αυτόν που γίνεται η συγκεκριμένη έκθεση όπου και θα ψάχνουμε να βρούμε το που θα ετοιμάσουμε τους σκύλους μας, αν σε ενόχλησε το βασιλική ψάξε να βρείς σε ποσα post σε αποκαλούν έτσι, οσο αφορά το πόσο ενδειαφέρομαι για την Ελληνική κυνοφιλία ας το κρίνει το σύνολο, σαφώς και μπορείς να έχεις διαφορετική άποψη, και να την εκφράζεις ελεύθερα
Και όπως και παραπάνω γνωρίστηκε, αναγράφεται το ότι δεν επιτρεπέται η είσοδος σε μη συμμετέχοντες σκύλους, και αυτοί είναι οι κανονισμοί ανα τον κόσμο, και με την βάση κανονισμών γίνονται αυτά , στα οποία ασφαλώς και μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και τίποτα δεν είναι στατικό.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Και όπως και παραπάνω γνωρίστηκε, αναγράφεται το ότι δεν επιτρεπέται η είσοδος σε μη συμμετέχοντες σκύλους, και αυτοί είναι οι κανονισμοί ανα τον κόσμο, και με την βάση κανονισμών γίνονται αυτά , στα οποία ασφαλώς και μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και τίποτα δεν είναι στατικό.
Στην Γερμανία επιτρέπονται

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Σαφώς και είπα ότι τίποτα δεν είναι στατικό, μπορουμε να το αλλάξουμε και να επιτρέπεται σε ένα χώρο όπου η νομαρχία έρχεται και κάνει έλενχο να έχουμε και όλους τους κατόχους σκύλών εκεί, αρκεί αυτό να μην εγκυμονει πρόβλημα για τους διοργανωτές, οποιος λοιπόν βάζει την υπογραφή του για υπέυθυνος έκθεσης να αναμένει και τα επακόλουθα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αρα μπορεί σαφώς όποιος διαφωνει σε αυτό να είναι να ονομασθεί υπευθυονος έκθεσης με όλα τα επακόλουθα, σε ότι αφορά την ισχύουσα νομοθεσία, ετσι απλά.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Το θέμα των επισκεπτών σε μια έκθεση εχει αναφερθεί και παλαότερα με αρνητικά σχόλεια όσο αφορά με τίς απόψεις μου.
Σαφώς και με τους ισχύοντες κανονισμούς δεν επιτρέπεται η είσοδος σε σκύλους που δεν αναγράφονται στον κατάλογο, και βασει αυτού ο ΟΚΑ δεν κανει αναγνωρίσεις. Ευχομαι σε διαφονουντες να αναλάβουν να είναι υπεθυνοι εκθέσεως και ποτέ να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα με επιθεωριση Νομαρχίας. Ευκολο να λές λόγια, στη πράξη τί γίνεται, και στην Ελληνική πραγματικότητα, πολλά μπορεί να φαίνονται εξωπραγματικά αλλά δεν είναι, αλλά είναι πιθανόν αλλοι να τα καταλαβαινουν διαφορετικά.
Αλήθεια ρώτησε κανείς αν εγω μπορώ να πάω ενα σκύλο που μπορεί να περάσει αναγνώριση, να τον πάω στη συγκεκριμενη έκθεση , και αν όχι γιατί?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Βρε μαζί σου... αυτό ποθυ λέω είναι ότι ο άσχετος που θέλει να περάσει για καφέ που λέει λόγος, δεν το βρίσκει εύκολα και με την πρώτη... Κι εγώ παλιά νόμιζα ότι οι εκθέσεις ήταν σκυλοπαιδικές χαρές!
Δεν έχω ιδέα πως πάνε απο οργάνωση οι εκθέσεις, μια φορά έχω πάει εντελώς τυχαία, νομίζω ήταν του ΚΟΕ και απλά πήγα "να δω σκυλάκια,που τόσο τα αγαπάω γουτσου γουτσου τραλαλα" :p δεν είχα ιδέα τι είναι έκθεση και τι μορφολογία.

Μπορεί να έχεις απόλυτο δίκιο, και μάλλον έχεις, ότι πάσχουν απο οργάνωση.Δεν έχω ιδέα οπότε και δεν παίρνω θέση.
Απλά εγώ τόνισα πως στο συγκεκριμένο νήμα έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες πληροφορίες στα 2 πρώτα ποστ :) Οπότε ο τυχαίος/ άσχετος επισκεπτης-μελος του φόρουμ (σαν εμένα πχ) μπορεί να πάρει όλα την ενημέρωση που χρειάζεται για να επισκεφτεί αυτή την έκθεση :)

Last edited:

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Αρχικά οι εκθέσιες μορφολογίας δεν είναι γουτσου γουτσου.
Συνεχίζουμε, για να γίνει μια τέτοια εκδήλωση όσο και σε πολους μπορεί να φαίνεται παράξενο υπάρχουν διάφοροι κανονισμοί, και υποχρεώσεις και σαφώς και ο γενικός υπέυθυνος που μπορεί και να βρεθεί ,γιια να το καταλάβουμε όλοι στο γιεντι κουλε,στη λαική. αν και γενικά δεν είναι τρόπος έκφρασής μου, γιατί κάποιος δεν το καταλαβαινει και εφερε πχ ενα σκύλο που δεν είναι στον κατάλογο κτλπ. Ποτε δεν είπα οτι δεν θέλω επισκέπτες με σκύλους, ποτε δεν είπα οτι οι μη εκθεσιακοί σκύλοι να μείνουν σπίτια τους, υπάρχουν νομοθεσίες πάνω σε αυτά, και το πώς γίνονται, η μου αρέσουν η όχι, και δεν θέλω να είμαι συμφωνα με την νομοθεσία, και ειλικρινά οποιος θέλει μπορεί να ειναι υπευθυνος και να βάλει την υπογραφή του, εμένα τη κόρη μου δεν θα την ταίσει κανείς αν έχω πρόβλημα, ούτε τα σκυλιά μου, ούτε το σχολείο της κόρης μου θα το πληρώσει όποιος θέλει μπορει να υπογράψει και να είναι υπεύθυνος, ο δρόμος ανοικτός, και γιαυτό και πλέον είμαι εκτός των καταστάσεων. Αρκετά.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
την κυριακή είναι πολύ χειρότερο απο ότι το σάββατο
αν βάλεις μετρητή "αγροτικών" στο πάρκινγκ το σάββατο την παλευει....την κυριακή όμως βγαίνει εκτός λειτουργίας
και όποιος δεν κατάλαβε....θα καταλάβει όταν πάει

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
την κυριακή είναι πολύ χειρότερο απο ότι το σάββατο
αν βάλεις μετρητή "αγροτικών" στο πάρκινγκ το σάββατο την παλευει....την κυριακή όμως βγαίνει εκτός λειτουργίας
και όποιος δεν κατάλαβε....θα καταλάβει όταν πάει
... το Σάββατο είναι πολύ καλύτερα από την Κυριακή, μόνο που μέχρι τώρα ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι πέρσι ήταν μονή έκθεση και "μοιρασμένες" οι φυλές... Απο ότι έχω ακούσει δεν έχουν δηλώσει στην έκθεση πολλά σκυλιά απο την 7 που συνήθως γινόταν χαμός... άρα αν έχει πολλούς "αγρότες" επισκέπτες θα είναι για την diana σαν έκθεση κυνηγιού κτλ... Άκουσα ότι το ίδιο ή το επόμενο σ/κ από την έκθεση έχει στο Ελληνικό παρόμοια έκθεση με την diana (χωρίς έκθεση μορφολογίας) αν είναι αλήθειά δεν νομίζω ότι θα έχει πολύ κόσμο. (μακάρι!!)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Άκουσα ότι το ίδιο ή το επόμενο σ/κ από την έκθεση έχει στο Ελληνικό παρόμοια έκθεση με την diana (χωρίς έκθεση μορφολογίας) αν είναι αλήθειά δεν νομίζω ότι θα έχει πολύ κόσμο. (μακάρι!!)
Μακαρι- δεν λες τιποτα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.765
20.043
Γιατί το λέτε αυτό βρε κορίτσια;
Αφού δεν θα έχει έκθεση μορφολογίας, τι μας νοιάζει αν θα έχει ή δεν θα έχει κόσμο;

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
Γιατί το λέτε αυτό βρε κορίτσια;
Αφού δεν θα έχει έκθεση μορφολογίας, τι μας νοιάζει αν θα έχει ή δεν θα έχει κόσμο;
Γιατί στην diana όλος ο κόσμος πάει για την έκθεση μορφολογίας? ΟΧΙ πάει γιατί είναι και έκθεση κυνηγιού... και χαζεύει και τους σκύλους.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Μαλον ότι δεν θα έχει πολύ κόσμο στπ MEC εννοεί , γιατί εκεί συνήθως γίνεται το αδιαχώρητο, θυμάμαι εκεί όταν είχε γίνει τπ Mediteranean winer έκανα 45 λεπτά για να πάω απο τον τελευταίο στοίβο στη Γραμματεία.