εγώ στην θέση σου θα το έφερνα στην έκθεση για το όλο "θέμα" κι αν τον δάγκωνε ...θα ήλπιζα να τον δάγκωνε λιγουλάκι :lol:Μιας και η βοσκη προβατων πεθανε
το μαλινουα πρεπει να εχει κοινωνικη επιθετικοτητα , κηνηγετικο ενστικτο , γερα νευρα , καθαρο μυαλο , μαχητικοτητα , αντοχη κλπ , τι απο αυτα μπορει να κρινει ο ασχετος που θα πεταξει εξω το σκυλο που θα παει να τον δαγκωσει οταν παει να του δει τα δοντια ;
Αν ηθελα να κανω εκθεσεις ή να φανταζομαι οτι εχω Βελγικο τσοπανοσκυλο θα επαιρνα γκρενενταλ που εκτρεφεται " βασει προτυπου " αν και με το σκατωμενο νευρικο συστημα μαλλον τα προβατα θα το βοσκαν αλλα τελος παντων
τι εννοεις κοινωνικη επιθετικοτητα?Μιας και η βοσκη προβατων πεθανε
το μαλινουα πρεπει να εχει κοινωνικη επιθετικοτητα , κηνηγετικο ενστικτο , γερα νευρα , καθαρο μυαλο , μαχητικοτητα , αντοχη κλπ , τι απο αυτα μπορει να κρινει ο ασχετος που θα πεταξει εξω το σκυλο που θα παει να τον δαγκωσει οταν παει να του δει τα δοντια ;
Αν ηθελα να κανω εκθεσεις ή να φανταζομαι οτι εχω Βελγικο τσοπανοσκυλο θα επαιρνα γκρενενταλ που εκτρεφεται " βασει προτυπου " αν και με το σκατωμενο νευρικο συστημα μαλλον τα προβατα θα το βοσκαν αλλα τελος παντων
και για να προχωρήσω την σκέψη σου λίγο παραπέρα..εγώ στην θέση σου θα το έφερνα στην έκθεση για το όλο "θέμα" κι αν τον δάγκωνε ...θα ήλπιζα να τον δάγκωνε λιγουλάκι :lol:
κι ας μας απέκλειε........δεν έγινε και τίποτα
εγω το χα δει το εργο και το κανα στο κολλητο μου.εκει που τον εγλυφε στη μουρη του λεω φυσα τη να δεις τι κανει...φυσηξα εγω τον δικο μου και ειδα το λαρυγγι του
μακάρι τα γκρένενταλ , τα μάλι κλπ. να εκτρέφονταν ''βάσει προτύπου''.....σίγουρα τότε δεν θα είχαν σκατωμένα νεύρα.....Αν ηθελα να κανω εκθεσεις ή να φανταζομαι οτι εχω Βελγικο τσοπανοσκυλο θα επαιρνα γκρενενταλ που εκτρεφεται " βασει προτυπου " αν και με το σκατωμενο νευρικο συστημα μαλλον τα προβατα θα το βοσκαν αλλα τελος παντων