Βλεπε οτι ειπε ο Μιχάλης...
Εγω (μετα την ιστορια με την φολα) της πηρα ενα πλαστικο κ προσαρμοσα στην μεση της κεφαλης κ 3ο ιμαντα (πηρα ενα παλιο τσαντακι μέσης-την γνωστη μπανανα-που ειχε ηδη το κουμπωμα, το κοψα κ το εβαλα στο φίμωτρο,γιατι πραγματι το εβγαζε,ουτε ραφες ουτε τιποτα) για οποτε δε μπορω να την επιβλεπω συνεχως (πχ εχω καποια δουλεια στον κηπο,αλλα επειδη ο κηπος ειναι κ μιας καποιας εκτασης κ γω ειμαι κ μυωψ...)
View attachment 63159
View attachment 63160
Κ ειναι κ το εξτρα γιατι με το λαρτζ ξεχειλίζαν οι χειλαρες της,μιλαμε τσιτα...
Με αυτο κανονικα,βγαζει εξω την γλωσσα,ανασαινει απο παντου,μεχρι που την εχω ακουσει να γαυγιζει κιολας κ
δεν μπορει να το βγαλει οσο κ αν χτυπιεται.
Το αλλο το υφασματινο,το βαζει μια φιλη μου στον δικό της,εχει αγχος αποχωρισμου κ παροτι ειναι μια σταλια όποτε μενει μονος ξεσηκωνει ολη την γειτονια,του το φοραει λοιπον ακριβως για να μην μπορει να γαυγισει...
Μουχει τυχει να φυγουμε για το πολυ μισή ωρα ναταν,να τον αφησει με το φιμωτρο,με ανοιχτή τβ κ αιρκοντισιο,να γυρισουμε κ το σκυλι περαν οτι ηταν πανικοβλητο ηταν σαν ετοιμο να μεινει,τα προγουλια του μεστα σαλια απτο κλαμα,ναχει παρει φωτια,ολοκληρη η μουτσουνα εκει που εφαρμοζε το φιμωτρο λες κ τον ειχε βουτήξει στο νερο...του έβγαλα το φιμωτρο κ μου γλυφε τα χερια κανα τεταρτο!
Εγω αυτο το πραμα,μονο με εκεινη την εικονα,δε θα το βαζα για κανενα λογο!