NEWFOUNDLAND

sevita

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
97
0
Αυτο μας ειπε και αυτος. Πληρωσα τοσα ομως ειμαι σιγουρος οτι δε θα τρεχω στους γιατρους. Και μου ειπε περιπτωση για γνωστο του που πηρε απο πετ το πληρωσε πιο φτηνο και του βγηκε και ακομη βγαινει πιο ακριβο επειδη το τρεχει στους γιατρους.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Chris,οχι δεν αναφερομαι στα δικα σου γραπτα (τωρα τα διαβασα),μπορω να σου απαντησω ομως.

Ο εκτροφεας που εχει pet-shop,εκπαιδευτηριο,πανσιον κλπ ειναι η βασικη δουλεια του,αυτος που εκτρεφει μονο (τις περισσοτερες φορες) ειναι το ''χομπι'' του.

Λες οτι τα εξοδα του σκυλου,στην Αγγλια και εδω,ειναι τα ιδια,θα διαφονισω.Προσφατα εκανα μια αγορα crate απο Αγγλια με 30 λιρες και εδω το αντιστοιχο εχει πανω απο 150 γιουρο,μεγαλη διαφορα δεν νομιζεις?
Ενα τρειλερ πχ μεταχειρισμενο εχει 1500-2000 λιρες,εδω ΑΝ θα βρεις (ενα το χρονο) θα θελεις 3000-3.500 χιλιαρικα
και πολλα ακομα.
Το τζιπακι στην Ιταλια εχει 5-10 ευρο,εδω ομως εχει 40-50....

Αν λοιπον (θα πω για μενα) στην Ιταλια τα νορμαλ νιουφι ξεκινανε απο 1500,00 και εχει ''100αδες'' εκτροφεια,''επρεπε'' εγω βαση σπανιοτητας και εξοδων στην Ελλαδα πρεπει να τα πουλαω πανω απο 2500,00 σωστα?..... δεν ειναι ομως ετσι:)
Ευχαριστώ Σοφία :)