newbies!!!! (νέο κουτάβι maltese)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μηπως δινεις πολυ κοτοπουλο και λιγοτερο ρυζι; Το ρυζι υποτιθεται σφιγγει τα κακα. Εχει παρει χαπακι αποπαρασιτωσης; Κι η δικη μου τα εκανε αυτα αρχικα και με χρωματα κιολας, αλλα με τα χαπια καθαρισε και εστρωσε. Απο διαθεση καλα;

Σαρα, ειναι Ελληνιδα η κτηνιατρος του Μουφ;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Η φίλη μου δεν είναι κτηνίατρος του Μουφ διότι δεν κατοικεί στο Καλαμποκιστάν. Η κτηνίατρος του Μουφ, που επίσης θεωρεί το Μουφ καθαρόαιμο (η ίδια πάντα παίρνει ημίαιμα από καταφύγιο), έχει κάνει σπουδές στην εδώ κτηνιατρική που είναι από τις καλύτερες και μεταπτυχιακά στην κτηνιατρική της διπλανής πόλης που είναι ακόμα καλύτερη. Είναι δε Αμερικάνα-Κορεάτισσα. :)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ναι, Σάρα μου, κατάλαβα. Νομιζα οτι ηταν Ελληνιδα. Αν θελεις, στειλε μου το όνομά της να την παρακολουθώ. :)

Δεν ξέρει ο εκτροφέας που έχει μεγαλώσει 100 σκυλιά και ξέρει ο φαρμακοτρίφτης ????
Σε λιγο θα μας πεις να κλεισουν οι σχολες κιολας...

Last edited:

pepermaint

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2011
165
0
Η φίλη μου δεν είναι κτηνίατρος του Μουφ διότι δεν κατοικεί στο Καλαμποκιστάν. Η κτηνίατρος του Μουφ, που επίσης θεωρεί το Μουφ καθαρόαιμο (η ίδια πάντα παίρνει ημίαιμα από καταφύγιο), έχει κάνει σπουδές στην εδώ κτηνιατρική που είναι από τις καλύτερες και μεταπτυχιακά στην κτηνιατρική της διπλανής πόλης που είναι ακόμα καλύτερη. Είναι δε Αμερικάνα-Κορεάτισσα. :)
Ε πές το έτσι.... Έτσι είναι οι κιτρινιάριδες απο μικροί χωμένοι στο ρύζι....
Αλλά τα σκυλιά πρέπει να τρώνε ξυρά τροφή..
Σόρι που σε αμφισβητώ στα ύπόλοιπα που λες συμφωνω απολυτα

antonio-margie

Active Member
11 Ιανουαρίου 2011
29
0
Σπάρτη
Βασικά και ο εκτροφέας το ίδιο μου είπε.....του δίνω και ξηρά τροφή, και κοτόπουλο με ρύζι (ρύζι>κοτόπουλο)...απλά την ξηρα τροφή την εχει συνέχεια στο μπολάκι του...ενώ τον ρύζι του το δίνω μία φορά την ημέρα και πολύ λιγο..

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
Αλλά τα σκυλιά πρέπει να τρώνε ξυρά τροφή..
Σόρι που σε αμφισβητώ στα ύπόλοιπα που λες συμφωνω απολυτα
Περα απο ασχετος εισαι και ισχυρογνωμων...

Η ξηρα τροφη σε συνδυασμο με μαγειρευτο φαγητο ειναι καλη κατα τη γνωμη σου η σκετη ξηρα τροφη ειναι το τελειο;Για την κονσερβα τι πιστευεις;
Εσυ που αμφισβητεις την κτηνιατρικη επιστημη,τι εχεις σπουδασει πανω στον τομεα αυτο;;
Για τη διατροφη BARF εχεις ακουσει ποτε;

pepermaint

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2011
165
0
Περα απο ασχετος εισαι και ισχυρογνωμων...

Η ξηρα τροφη σε συνδυασμο με μαγειρευτο φαγητο ειναι καλη κατα τη γνωμη σου η σκετη ξηρα τροφη ειναι το τελειο;Για την κονσερβα τι πιστευεις;
Εσυ που αμφισβητεις την κτηνιατρικη επιστημη,τι εχεις σπουδασει πανω στον τομεα αυτο;;
Για τη διατροφη BARF εχεις ακουσει ποτε;
Ποποοοο... Αν τα παιρνεις ολα τοσο σοβαρα στη ζωη σου θα πεθανεις γρηγορα... (χτυπα ξυλο)

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
Ποποοοο... Αν τα παιρνεις ολα τοσο σοβαρα στη ζωη σου θα πεθανεις γρηγορα... (χτυπα ξυλο)
Οταν μεγαλωσεις κανα-δυο χρονια ακομα θα καταλαβεις οτι τα λογια, ακομα και γραμμενα σε ενα forum ταξιδευουν...απλα οταν ξαναδεις μετα απο καιρο τι γραφεις,δεν θελω να νιωσεις ανοητος...

Φιλικα παντα,
William.