New Foundland x Labrador

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Αντιγράφω από το site του εκτροφείου....

"Το Newfoundland και το Labrador Retriever ειναι συγγενικες ρατσες, μαλιστα το λαμπραντορ δημιουργηθηκε απο το Newfoundland. Ζευγαρωσαμε αυτα τα δυο σκυλια για να συνδυάσουμε ενα υπεροχο αποτελεσμα διοτι συνδυάζει τον αψογο χαρακτηρα και των δυο φυλών,τα πανεμορφα χαρακτηριστικα και, την αψογη υγεια και δυναμη τους. Τα κουταβακια ειναι μαυρα και κοντοτριχα."

:confused::mad::bull:

Last edited by a moderator:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Αντιγράφω από το site του εκτροφείου....

"Το Newfoundland και το Labrador Retriever ειναι συγγενικες ρατσες, μαλιστα το λαμπραντορ δημιουργηθηκε απο το Newfoundland. Ζευγαρωσαμε αυτα τα δυο σκυλια για να συνδυάσουμε ενα υπεροχο αποτελεσμα διοτι συνδυάζει τον αψογο χαρακτηρα και των δυο φυλών,τα πανεμορφα χαρακτηριστικα και, την αψογη υγεια και δυναμη τους. Τα κουταβακια ειναι μαυρα και κοντοτριχα."

:confused::mad::bull:
Μήπως είναι Google translate? Δεν βλέπω να ζευγαρώνουν λαμπ και νιουφ.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
εκφραστειτε ελευθερα.
πειτε οτι εγω πηρα ενα κουταβι και γραφτηκα μολις στο φορουμ να σας πω την χαρα μου...

υγ.το αριστερο ειναι το δικο μου.
http://prntscr.com/2tmcns

Last edited:

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Παρακάμπτω το γιατί κάποιος θα προχωρήσει σε ένα τέτοιο ζευγάρωμα, χωρίς να σημαίνει πως το δικαιολογώ. Αλλά εντυπωσιάζομαι από το γεγονός πως ο αρσενικός είναι νιούφι και η θηλυκή λαμπραντόρ κι όχι το αντίστροφο που θα ήταν πιό ασφαλές, δεδομένης της διαφοράς μεγέθους.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Αφού αρσενικό νιούφι είχαν... τι να έκαναν; να αγόραζαν θηλυκό;

και τον περιέφερε και σε εκθέσεις η να μην εκφραστώ καλύτερα...

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
μπορει να μην το εφτανε το αρσενικο λαμπ και να ηθελε σκαμπουδακι και να μην ειχαν.
που να τα βρουν τα λεφτα οι χομπιστες αλλωστε.

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
υπαρχει και η πιθανότητα να εχει μπει καποιος στην σελιδα τους , λεω εγω τωρα ...... αλλιως αν τους βγαλουν και pd τρέχω να προλαβω πρωτη επιλογή :p

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
υπαρχει και η πιθανότητα να εχει μπει καποιος στην σελιδα τους , λεω εγω τωρα ...... αλλιως αν τους βγαλουν και pd τρέχω να προλαβω πρωτη επιλογή :p
το αριστερο δικο μου ειπαμε.

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Τάσο θα τα χαλασουμε ! πότε το ειπαμε αυτο ? πρωτη επιλογη δική μου :mad:

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Εκτός από την παράξενη διασταύρωση που μάλλον ατύχημα ήταν και πρόσθεσαν μια δικαιολογία, το είδε κανείς ότι η θηλυκιά έκλεισε 8 χρόνια ζωής? Ωραίους εκτροφείς έχει η Ελλάδα...