maria-akis;200192όλα είναι θέμα εκπαίδευσης..και λίγο ιδιοσυγκρασίας του σκύλου..[/quote said:όλα είναι θέμα εκπαίδευσης και ιδιοσυγκρασίας του σκύλου θα ελεγα καλυτερα
maria-akis;200192όλα είναι θέμα εκπαίδευσης..και λίγο ιδιοσυγκρασίας του σκύλου..[/quote said:όλα είναι θέμα εκπαίδευσης και ιδιοσυγκρασίας του σκύλου θα ελεγα καλυτερα
E, πάρε αδέσποτο κοκόνι!Να σου πω την αλήθεια...όχι. Τα πράγματα είναι ακόμα κάπως συγκεκχυμένα στο μυαλό μου και αυτό έχει να κάνει με τις αντιδράσεις της οικογένειας για ένα μεγάλύτερο σκύλο. Η ιδέα του κοκονιού οφείλω να πω ότι τους ενθουσίασε(για το λόγο που εξήγησα παραπάνω), όμως αυτό που με ξενίζει στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ''δέλεαρ'' του να σώσω κάποιο αδέσποτο. Ίδωμεν...
Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σας.
Οντως δελεαστική σκέψη, στην οποία θα μας βρεις όλους υπέρμαχους. Οι επιλογές σου άπειρες. Μπες στα διάφορα φιλοζωικά site (αν δεν ξέρεις, ευχαρίστως να σου πούμε) και διάλεξε. Τι σε προβληματίζει; Στην βράση κολλάει το σίδεροόμως αυτό που με ξενίζει στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ''δέλεαρ'' του να σώσω κάποιο αδέσποτο. Ίδωμεν...
Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σας.
Eμ έτσι είναι η ζωή..... οποιος ξέρει ν'αγαπά, ξέρει και να χωρίζει....Συν τοις άλλοις μετά από μία βολτα στο φόρουμ μου έχει δημιουργηθεί και ένας άλλος προβληματισμός: ο ''φόβος'' του να δεθώ πολύ και μετά να τσακιστώ ψυχολογικά με το χαμό του σκύλου. Ξέρω ότι το πάω μακρυά, αλλά είναι κάπως εύλογος ο προβληματισμός αυτός...
Το σκυλάκι το είδα, αλλά είναι από Αθήνα. Ήθελα να το ρωτήσω αυτό, γίνεται να μου δώσουν σκυλάκι που βρίσκεται σε μέρος μακριά από Θεσσαλονίκη?Δυστυχώς όντως τα πράγματα είναι όπως τα λέει η Πηγή. Σου έδωσα όμως και ένα λινκ με αδέσποτο κοκόνι, το είδες αυτό?