New Entry

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
ναι γι αυτον μιλαμε.. χαίρομαι πάντως που υιοθετήθηκε ! :)

καλή επιτυχία και πάλι για το σκυλάκο!

reeder

Member
9 Φεβρουαρίου 2010
15
0
Θεσσαλονίκη
Να σου πω την αλήθεια...όχι. Τα πράγματα είναι ακόμα κάπως συγκεκχυμένα στο μυαλό μου και αυτό έχει να κάνει με τις αντιδράσεις της οικογένειας για ένα μεγάλύτερο σκύλο. Η ιδέα του κοκονιού:) οφείλω να πω ότι τους ενθουσίασε(για το λόγο που εξήγησα παραπάνω), όμως αυτό που με ξενίζει στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ''δέλεαρ'' του να σώσω κάποιο αδέσποτο. Ίδωμεν...

Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σας.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Να σου πω την αλήθεια...όχι. Τα πράγματα είναι ακόμα κάπως συγκεκχυμένα στο μυαλό μου και αυτό έχει να κάνει με τις αντιδράσεις της οικογένειας για ένα μεγάλύτερο σκύλο. Η ιδέα του κοκονιού:) οφείλω να πω ότι τους ενθουσίασε(για το λόγο που εξήγησα παραπάνω), όμως αυτό που με ξενίζει στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ''δέλεαρ'' του να σώσω κάποιο αδέσποτο. Ίδωμεν...

E, πάρε αδέσποτο κοκόνι! :D

Πέραν της πλάκας, η πιθανότητα να βρεις κοκόνι κοκόνι σε καταφύγιο δεν είναι μεγάλη, (αλλά δεν είναι κι ανύπαρκτη). Θα βρείς όμως πολλά ημίαιμα αυτού του μεγέθους.

Παράδειγμα:

Τα γκρεμλινάκια -

Ηταν έτσι:

Τώρα είναι έτσι! (7 μηνών περίπου):

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
όμως αυτό που με ξενίζει στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ''δέλεαρ'' του να σώσω κάποιο αδέσποτο. Ίδωμεν...
Οντως δελεαστική σκέψη, στην οποία θα μας βρεις όλους υπέρμαχους. Οι επιλογές σου άπειρες. Μπες στα διάφορα φιλοζωικά site (αν δεν ξέρεις, ευχαρίστως να σου πούμε) και διάλεξε. Τι σε προβληματίζει; Στην βράση κολλάει το σίδερο :)

reeder

Member
9 Φεβρουαρίου 2010
15
0
Θεσσαλονίκη
Το βασικότερο θεμα είναι ότι επειδή δεν έχω το δικό μου χώρο είμαι υποχρεωμένος να συμβαδίσω με τα ''θέλω'' των γονιών μου τα οποία δεν ταυτίζονται με τα δικά μου.

Τα περισσότερα αδεσποτάκια που βρίσκω είναι (ή εξελλίσονται) στο μεγεθος αυτών που παρέθεσε ο kopritis παραπάνω.

Από τη στιγμή που έδειξα το κοκόνι στους δικού μου έχουν ξετρελαθεί με την ιδέα. Εμένα αυτό δε με βρίσκει αντίθετο, αλλά α)όπως είπα θα προτιμούσα να σώσω ένα αδεσποτάκι και β) το κοκόνι δε θα ήταν η πρώτη μου επιλογή αν αυτή αφηνόταν σε μένα. (όχι ότι έχω πρόβλημα,μην παρεξηγηθώ).

Συν τοις άλλοις μετά από μία βολτα στο φόρουμ μου έχει δημιουργηθεί και ένας άλλος προβληματισμός: ο ''φόβος'' του να δεθώ πολύ και μετά να τσακιστώ ψυχολογικά με το χαμό του σκύλου. Ξέρω ότι το πάω μακρυά, αλλά είναι κάπως εύλογος ο προβληματισμός αυτός...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Συν τοις άλλοις μετά από μία βολτα στο φόρουμ μου έχει δημιουργηθεί και ένας άλλος προβληματισμός: ο ''φόβος'' του να δεθώ πολύ και μετά να τσακιστώ ψυχολογικά με το χαμό του σκύλου. Ξέρω ότι το πάω μακρυά, αλλά είναι κάπως εύλογος ο προβληματισμός αυτός...
Eμ έτσι είναι η ζωή..... οποιος ξέρει ν'αγαπά, ξέρει και να χωρίζει....;)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Δυστυχώς όντως τα πράγματα είναι όπως τα λέει η Πηγή. Σου έδωσα όμως και ένα λινκ με αδέσποτο κοκόνι, το είδες αυτό?

reeder

Member
9 Φεβρουαρίου 2010
15
0
Θεσσαλονίκη
Δυστυχώς όντως τα πράγματα είναι όπως τα λέει η Πηγή. Σου έδωσα όμως και ένα λινκ με αδέσποτο κοκόνι, το είδες αυτό?
Το σκυλάκι το είδα, αλλά είναι από Αθήνα. Ήθελα να το ρωτήσω αυτό, γίνεται να μου δώσουν σκυλάκι που βρίσκεται σε μέρος μακριά από Θεσσαλονίκη?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Νομίζω ναι αν κάποιος έρχεται προς τα πάνω. Φαντάζομαι όμως θα πρέπει να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να κάνεις αίτηση ή κάτι τέτοιο.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλως Ηρθες!

Απο οτι βλεπω σε κατατοπιζουν απολυτα!

Εγω θα σου πω οτι οταν με το καλο αποκτησεις το μικρουλι σου σε περιμενουμε στις συναντησεις μας κατω στο σκυλοπαρκο στην παραλια!

Εισαι παντως σε καλο δρομο,φαινεσαι σωστος σε αυτα που θελεις!
Αν και οποτε αποκτησεις τον σκυλο σου θα καταλαβεις οτι μερικες αποριες ηταν πολυ χαζες!

:D;)

reeder

Member
9 Φεβρουαρίου 2010
15
0
Θεσσαλονίκη
@Sara δεν ξέρω, πάντως μου φαίνεται κάπως δύσκολο να εμπιστευτεί κάποιος ένα άτομο από τόσο μακριά. Βέβαια το λέω με κάθε επιφύλαξη.

Στέλιο να 'σαι καλά, όπως καταλαβαίνεις είμαι αρχάριος οπότε οφείλω να τα σκεφτώ όλα πριν προχωρήσω σε κάτι πρωτόγνωρο για μένα και μπορεί κάποιες σκέψεις μου να φαίνονται αφελείς αλλά έρχονται φυσιολογικά.:)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Δε βαριέσαι, άμα είσαι ξηγημένο άτομο και σε πάνε, μπορεί να σε εμπιστευτούν. Θα πρέπει να τους εξηγήσεις φυσικά πώς βρέθηκε με φόλα το άλλο σκυλί διότι θα ρωτήσουν.

Εμένα πάντως με εμπιστεύτηκαν κουτσομπόληδες Αμερικάνοι από το Μίσιγκαν ούσα ξένη από το Ιλλινόι και μου δώσανε το Μουφ!:D:D

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Γινεται να πάρεις σκύλο απο Αθήνα. Απλά θα έρθει κάποιος εθελοντης να σε "τσεκάρει" απο κοντά..... Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη υπάρχει και συμφορουμίτισα που έχει προσφερθεί να βοηθήσει ως προς αυτό. Τα μεταφορικά λύνονται.... είναι λίγο περίπλοκο αλλά λύνονται.

Η άλλη (καλύτερη/απλούστερη) λύση φυσικά είναι να πάρεις απο καταφύγιο της Θεσσαλονίκης. Οποτε θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το σκύλο πριν σου έρθει πακέτο.

Last edited:

reeder

Member
9 Φεβρουαρίου 2010
15
0
Θεσσαλονίκη
Γυρνώντας σήμερα από τριήμερο ταξίδι έκανα την καθιερωμένη-πλέον- επίσκεψη στο forum και το μάτι μου έπεσε κατευθείαν εδώ:http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=8924
Άντε πείσε τώρα τους δικούς μου να βάλουμε ροττβάιλερ στο διαμέρισμα...Γαμώτο...:-|

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πες τους ότι είναι ροτ μινιατούρα και ότι δεν μεγαλώνει...
Μέχρι να καταλάβουν την αλήθεια...θα το έχουν αγαπήσει!!!!!!:D:D:D