New dog on the block

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.937
Πήγαμε 8.30 το πρωί ανάμεσα στις δυο καντίνες κοντά στο καράβι, ετρωγε λίγη άμμο και λίγα βοτσαλακια.. Ευτυχώς τα βότσαλα τα εφτυνε, δεν κατάλαβα γιατί με γραπωνε συνέχεια όταν με έφτανε, φόβος η απλά αγκαλιτσα;

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Κ μενα το κανει αυτο...Μεχρι πριν λιγο καιρο το εκανε αρκετα εντονα, σχεδον σκαρφαλωσε στο κεφαλι μου http://www.dogforum.gr/v3/album.php?albumid=918&attachmentid=10198 τωρα οταν ερχεται της λεω "παμε , παμε" ολο χαρα κ αρχιζουμε κ κολυμπαμε μαζι...αλλα κατι γρατζουνιτσες απο κατι μπανια πριν μερες ακομα τις εχω :rolleyes:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Πήγαμε 8.30 το πρωί ανάμεσα στις δυο καντίνες κοντά στο καράβι, ετρωγε λίγη άμμο και λίγα βοτσαλακια.. Ευτυχώς τα βότσαλα τα εφτυνε, δεν κατάλαβα γιατί με γραπωνε συνέχεια όταν με έφτανε, φόβος η απλά αγκαλιτσα;
Λιγη αισθηση ανασφαλειας, ακομα...
Του χρονου θα τον φωναζετε κ δεν θα μαζευεται:p

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ειδες; Καλα δεν ηταν εκεινη την ωρα; Κοσμος ελαχιστος εως καθολου. Πηγατε μεχρι το ρυακι που σου ειπα για ξεπλυμα; λιγο παρακατω ειναι.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.937
Ασε τέλεια ήταν, είχε λίγο κόσμο αλλά τπτ το υπερβολικό, δεν πήγαμε στο ποταμακι ! Είχε μια θάλασσα ύπεροχη !!!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
αααα πατε κι εσεις? Απο Σεπτεμβρη να μαζευτουμε αν ειναι να κανουμε μια παποπαρκο - ομαδικη συναντηση!
2 φωρες ειχαμε παει στα ομαδικα μαθηματα με τον Τζερυ. απο κει και περα οι γωνεις μου δεν μπορουσαν να μας στιλουν παλι γιατι δουλευαν αλλα τωρα που εχουν αδεια θα μπορουμε :D

Οντος απο σεπτεμβρη να μαζευτουμε πολυ εκει να σας γνωρισουμε και απο κοντα να γνωριστουν και τα τετραποδα φιλαρακια μας. θα ειναι ωραια. :D :D

Last edited:

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Ναι ναι αντε ρε παιδιά και κανένας με μεγάλο σκύλο γιατί ο δικός μου παίζει άγαρμπα με τα μικροκούταβα!
τοτε να ειστε συγουρη πως ο Τζερυ θα το βαζει στη θεση του :p εχει την ταση να διορθωνει συχνα :p

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Προτιμώ η δουλειά να γίνει στον Κώστα που ξέρει καλύτερα πως θα το χειριστεί, ειδικά ο floyd που βρίσκεται και αυτός σε φάση κοινωνικοποίησης δεν πρέπει να τραμπουκίζεται ;) , αλλά μάλλον είναι θέμα αγαρμποσύνης.
κωστας λεγεται ο αλλος εκπαιδευτης που ειναι στο παρκο με τον κ. Αποκοτο?

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
καλα ο Ελβις γλυκας στο νερο (τη μηχανη εχεται? σκευτομαι και εγω να παρω μια καπια στιγμη με γρηγωρη ταχυτητα λυψης για να μπορουμε να τραβαμε και εμεις τον Τζερυ σε ωρες παιχνιδιου). οσο αφωρα το οτι γατζωνεται πανω σας οπως ειπε και η scarlett ειναι λογο ανασφαλειας αλλα θα του περασει. για αρχη να μην μπαινει σε πολυ βαθια νερα αλλα σιγα σιγα και με λιγη βοηθεια κρατωντας τον στην κοιλιτσα του ως ωτου να του φιγει η ανασφαλεια. ειχα διαβασει πως ειναι πως ειναι 3 σταδια φωβου που εχουν 1ο οταν ακουμπανε τα ποδια τους στο νερο 2ο οταν ακουμπαει η κοιλιτσα τους και 3ο οταν πλεων τα ποδια τους δεν πατανε κατω.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.937
κωστας λεγεται ο αλλος εκπαιδευτης που ειναι στο παρκο με τον κ. Αποκοτο?
Ίσως δεν θυμάμαι, άλλο Κώστα λέω :)

Με το κινητό έχω βγάλει τις φωτο για αυτό είναι τόσο σκοτεινές!

Εεπ τι ειπαμε; Το Scalibor το βγαζουμε! ;)

To ξέχασα
πάνε τα ψαράκια!

Να τον χαιρεσαι, οι προγονοι του αν τον εβλεπαν θα τον καμαρωναν :D
O:)O:):yes:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Έλα μωρέ...το πουλάκι μου! Δελφίνι πράγματι... ήθελε θάλασσα και όχι πισίνα! Είναι των πιο natural καταστάσεων ο μικρός και καλά κάνει!
Μπράβο Μυρτώ!! :)

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Koυκλος ο μαυρούλης σου!!! Να σου ζήσει!!

offtopic. αν ξεκινήσω τώρα από Αθήνα για σχοινιά είναι καλή ιδέα ή θα γίνεται χαμός?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.937
Παραείναι αργα για Κυριακή και ώσπου να φτάσεις θα βρεις πολύ κόσμο, βέβαια η παραλία είναι τεράστια και πάντα υπάρχουν σημεία με λιγότερο κόσμο!

Χρυσούλα μόλις μπήκα ήρθε αμέσως ο μαμακιας ασε που κολυμπουσε αγκομαχωντας σαν να είχε καπνίσει 2 πακέτα τσιγάρα το ποηγουμενο βράδυ!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Παραείναι αργα για Κυριακή και ώσπου να φτάσεις θα βρεις πολύ κόσμο, βέβαια η παραλία είναι τεράστια και πάντα υπάρχουν σημεία με λιγότερο κόσμο!

Χρυσούλα μόλις μπήκα ήρθε αμέσως ο μαμακιας ασε που κολυμπουσε αγκομαχωντας σαν να είχε καπνίσει 2 πακέτα τσιγάρα το ποηγουμενο βράδυ!

Χαχαχαχαχαχααα... είναι μικρός ακόμα μωρέ... θα δυναμώσει!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn