1. ...τον Καπονε τον κερασα μια κουτα λουκανικα...
2.Μονο για μερικες? .. εγω προσευχομαι να ξεχασουν και αυτες που ξερουν.. οκ μπορει να υπερβαλλω.. αλλα λιγο..
ομως..
περσυ δεν ξεραν τα μαλινουα.. (ε? τι ειναι το μαλινουα?) .. φετος.. ειμαστε ηδη στα 2-3 αδεσποτα..
1. Καλά, τώρα, με μιά κούτα λουκάνικα... είναι ικανός να πάθει τέτοια εξάρτηση μαζί σου, που να μην αναγνωρίζει ούτε το Βασίλη... και, όταν φύγεις, να θέλει να ακολουθήσει εσένα!!!
2. Πάνω σ' αυτό που λες και, δυστυχώς, συμφωνώ, λίγο
off-topic, αλλά ξέρω πως του Eammon του αρέσουν κάτι τέτοια και δεν θα θεωρήσει ότι του χαλάμε το θέμα...
Καμμιά φορά σκέφτομαι (δεν ξέρω αν είναι δικαίως ή αδίκως) ότι οι "εξειδικευμένοι" σκυλάδες έχουν αυξηθεί ραγδαία, τα τελευταία χρόνια... και λόγω της ύπαρξης των φόρουμ σαν το δικό μας... ίσως και, απλά, λόγω της εξάπλωσης του internet...
Παράδειγμα: Τη Δευτέρα, πήγαμε με τη γυναίκα μου και τα σκυλάκια μας σε μιά παραλία, όπου τρέξαμε, παίξαμε... μάλιστα, κάποια στιγμή ξεκουραζόμουν και είχα τον Casper δεμένο σ' ένα δεντράκι, ενώ η γυναίκα μου με τη Μόκα έμπαιναν στη θάλασσα... κάποια στιγμή η Μόκα άρχισε να χοροπηδάει και ο Casper "ενθουσιάστηκε" και έσπασε (για πλάκα) το λουρί που ήταν δεμένος, για να συμμετάσχει στο γλέντι... πάλι καλά που δεν έριξε το δεντράκι...
Μετά, πήγαμε να φάμε σε μιά ψαροταβέρνα που μας ξέρουν και δέχονται τα σκυλιά μας (την ξέρει ο Eammon)...
Ενας (περίπου 18-19 χρονών) βοηθός σερβιτόρου, έρχεται και μας πιάνει την κουβέντα για τα σκυλιά
Βοηθός (Β): Τι ράτσα είναι αυτό?
Εμείς (Ε): Bullmastiff...
Β: Αααα, αυτά είναι σκυλιά! Θηρίο, έ?
Ε: .....
Β: Αρσενικό είναι?
Ε: Οχι, θηλυκό...
Β: Και το άλλο? τι ράτσα είναι? (
σημ: τον καρφώνει στα μάτια, εν τω μεταξύ!!!)
Ε: Ημίαιμο Bullmastiff...
Β: Γιατί με κοιτάει έτσι? δαγκώνει?
Ε: Οπως τον κοιτάς, μπορεί και να σε δαγκώσει... (
σημ: απομακρύνεται λίγο - συνεχίζει να καρφώνει!)
Β: Λέω κι εγώ να πάρω ένα, έτσι μεγαλόσωμο και δυνατό σκυλί... (
σημ: μπαίνει στο "ψητό")
Ε: Τι θέλεις να πάρεις? (
σημ: κάναμε το λάθος να ρωτήσουμε, βλέπεις)
Β: Ελεγα για Γερμανικό Ποιμενικό, αλλά είναι "πολυφορεμένα"... έχει και η κουτσή Μαρία!!! Θέλω κάτι "σε πιο" δυνατό! Για φύλακα!!!
Ε: Σαν τι, δηλαδή?
Β: Κανα "μεγάλο" Ντόμπερμαν, που είναι πιο άγρια! Αλλά, τώρα, βλέπω κι αυτά εδώ που είναι "τούμπανα" (!!!!!) Είναι άγριοι φύλακες? Τελικά, θέλω κάτι σαν κι αυτά!!!
Ε: Οχι, εμείς τα έχουμε στο σαλόνι και στους καναπέδες... αλλά, μ' αυτά που λες, λίγο θέλουν να σε δαγκώσουν...
Β: Γουστάρω (
σημ: γελάει)... Εντάξει, θα την ψάξω τη ράτσα στο internet... πώωωπω τούμπανα, τούμπανα...
Χωρίς κανένα παραιτέρω σχόλιο...