Negro-American Bandog

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
:

Μερικές πολύ πρόσφατες φωτό του μικρού (18,5 μηνών τώρα):

Team work

Με τη Λίλλυ:

"Μην κάνετε κάνα αστείο κ φύγετε χωρίς εμάς ε;;"

Αγαπημένη!

Last edited:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αυτη που κοιτάνε και τα 2 από το παράθυρο ειναι φοβερή!

Να περνάτε πάντα όμορφες στιγμές παιδιά! :)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ένας-ένας εμείς οι fan του, περνάμε και υποβάλλουμε τον θαυμασμό μας για αυτόν τον κούκλο!!!:):)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
παιδαρος ομως??!?!?!
η τελευταια φωτο.. που τρεχει.. και εχει παρει την κουταβοφατσα.. αχ μωρε μωρε!! φατσα για ζουλοτραβηγματα... εσυ δλδ...
εμεις απο μακρυα..μπαχαχα!

θεε μου! κανε να μην γινουν της μοδας και τα μπαντογκ!
αμα σε ρωτανε τι ειναι, να μη λες!.. ακου και εμας τους σκυλοσυλλεκτες.. :p

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. ...η τελευταια φωτο.. που τρεχει.. και εχει παρει την κουταβοφατσα.. αχ μωρε μωρε!! φατσα για ζουλοτραβηγματα... εσυ δλδ...
εμεις απο μακρυα
..μπαχαχα!

2. θεε μου! κανε να μην γινουν της μοδας και τα μπαντογκ!
αμα σε ρωτανε τι ειναι, να μη λες!.. ακου και εμας τους σκυλοσυλλεκτες.. :p
1. Μπορώ (υπεύθυνα!) να σε διαβεβαιώσω πως, αν σε γνωρίσει και (κατά πάσα πιθανότητα) σε συμπαθήσει, μέχρι που θα σε κυνηγάει για να τον "ζουμπουρλέψεις"!!!:D

2. Αυτό προσεύχομαι κι εγώ, για μερικές φυλές (και για τον Negro)!!!
Ηδη έχω βγάλει ημίαιμο τον κουταβάκο μου, πολλές φορές...:cool:

Υ.Γ. Αντε παιδιά, τώρα που θ' ανοίξει ο καιρός, να ξαναρχίσουμε καμμιά σκυλοβόλτα, γιατί "ξεχαστήκαμε"!!!:)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
1. Μπορώ (υπεύθυνα!) να σε διαβεβαιώσω πως, αν σε γνωρίσει και (κατά πάσα πιθανότητα) σε συμπαθήσει, μέχρι που θα σε κυνηγάει για να τον "ζουμπουρλέψεις"!!!:D

2. Αυτό προσεύχομαι κι εγώ, για μερικές φυλές (και για τον Negro)!!!
Ηδη έχω βγάλει ημίαιμο τον κουταβάκο μου, πολλές φορές...:cool:

:D :D

1. ακριβως... δεν με εχει γνωρισει ακομα.. αρα απο μακρυα μεχρι να γνωριστουμε.. τον Καπονε τον κερασα μια κουτα λουκανικα.. σε αυτον θα παμε για 2.. τα φιλια μου Νεγκροοοο!!

2.Μονο για μερικες? .. εγω προσευχομαι να ξεχασουν και αυτες που ξερουν.. οκ μπορει να υπερβαλλω.. αλλα λιγο.. :)
ομως..
περσυ δεν ξεραν τα μαλινουα.. (ε? τι ειναι το μαλινουα?) .. φετος.. ειμαστε ηδη στα 2-3 αδεσποτα..

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. ...τον Καπονε τον κερασα μια κουτα λουκανικα...

2.Μονο για μερικες? .. εγω προσευχομαι να ξεχασουν και αυτες που ξερουν.. οκ μπορει να υπερβαλλω.. αλλα λιγο.. :)
ομως..
περσυ δεν ξεραν τα μαλινουα.. (ε? τι ειναι το μαλινουα?) .. φετος.. ειμαστε ηδη στα 2-3 αδεσποτα..
1. Καλά, τώρα, με μιά κούτα λουκάνικα... είναι ικανός να πάθει τέτοια εξάρτηση μαζί σου, που να μην αναγνωρίζει ούτε το Βασίλη... και, όταν φύγεις, να θέλει να ακολουθήσει εσένα!!!

2. Πάνω σ' αυτό που λες και, δυστυχώς, συμφωνώ, λίγο off-topic, αλλά ξέρω πως του Eammon του αρέσουν κάτι τέτοια και δεν θα θεωρήσει ότι του χαλάμε το θέμα...

Καμμιά φορά σκέφτομαι (δεν ξέρω αν είναι δικαίως ή αδίκως) ότι οι "εξειδικευμένοι" σκυλάδες έχουν αυξηθεί ραγδαία, τα τελευταία χρόνια... και λόγω της ύπαρξης των φόρουμ σαν το δικό μας... ίσως και, απλά, λόγω της εξάπλωσης του internet...

Παράδειγμα: Τη Δευτέρα, πήγαμε με τη γυναίκα μου και τα σκυλάκια μας σε μιά παραλία, όπου τρέξαμε, παίξαμε... μάλιστα, κάποια στιγμή ξεκουραζόμουν και είχα τον Casper δεμένο σ' ένα δεντράκι, ενώ η γυναίκα μου με τη Μόκα έμπαιναν στη θάλασσα... κάποια στιγμή η Μόκα άρχισε να χοροπηδάει και ο Casper "ενθουσιάστηκε" και έσπασε (για πλάκα) το λουρί που ήταν δεμένος, για να συμμετάσχει στο γλέντι... πάλι καλά που δεν έριξε το δεντράκι...
Μετά, πήγαμε να φάμε σε μιά ψαροταβέρνα που μας ξέρουν και δέχονται τα σκυλιά μας (την ξέρει ο Eammon)...
Ενας (περίπου 18-19 χρονών) βοηθός σερβιτόρου, έρχεται και μας πιάνει την κουβέντα για τα σκυλιά
Βοηθός (Β): Τι ράτσα είναι αυτό?
Εμείς (Ε): Bullmastiff...
Β: Αααα, αυτά είναι σκυλιά! Θηρίο, έ?
Ε: .....
Β: Αρσενικό είναι?
Ε: Οχι, θηλυκό...
Β: Και το άλλο? τι ράτσα είναι? (σημ: τον καρφώνει στα μάτια, εν τω μεταξύ!!!)
Ε: Ημίαιμο Bullmastiff...
Β: Γιατί με κοιτάει έτσι? δαγκώνει?
Ε: Οπως τον κοιτάς, μπορεί και να σε δαγκώσει... (σημ: απομακρύνεται λίγο - συνεχίζει να καρφώνει!)
Β: Λέω κι εγώ να πάρω ένα, έτσι μεγαλόσωμο και δυνατό σκυλί... (σημ: μπαίνει στο "ψητό")
Ε: Τι θέλεις να πάρεις? (σημ: κάναμε το λάθος να ρωτήσουμε, βλέπεις)
Β: Ελεγα για Γερμανικό Ποιμενικό, αλλά είναι "πολυφορεμένα"... έχει και η κουτσή Μαρία!!! Θέλω κάτι "σε πιο" δυνατό! Για φύλακα!!!
Ε: Σαν τι, δηλαδή?
Β: Κανα "μεγάλο" Ντόμπερμαν, που είναι πιο άγρια! Αλλά, τώρα, βλέπω κι αυτά εδώ που είναι "τούμπανα" (!!!!!) Είναι άγριοι φύλακες? Τελικά, θέλω κάτι σαν κι αυτά!!!
Ε: Οχι, εμείς τα έχουμε στο σαλόνι και στους καναπέδες... αλλά, μ' αυτά που λες, λίγο θέλουν να σε δαγκώσουν...
Β: Γουστάρω (σημ: γελάει)... Εντάξει, θα την ψάξω τη ράτσα στο internet... πώωωπω τούμπανα, τούμπανα...

Χωρίς κανένα παραιτέρω σχόλιο...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
(σορυ eammon)

αααααχ! ξυνεις βαθια πληγη!
καλα κανεις και δεν λες.. μωρε πολυ καλα κανεις!! (θαραλεα η γυναικα σου!)
Τα ξερω.. που να μην τα 'ξερα..
αυτη η συγκριση της "νεας ρατσας" με τον κλασσικο Γ.Π. .. τσιχλα πλεον..
Ηταν ενας που μου ζηταγε, ρε! ναι και ντε! βρε καλε μου .. δεν πουλαμε λεμε! τιποτα αυτος..
Ελα που μου ανακαλυψε και τα "μπιρ μπουλ!" και τον εχω τωρα να με ζαλιζει με το ποιο ειναι περισσοτερο αγριο.. κανενα απο τα 2 χρυσε μου!!.. και τα 2 ειναι φλοκατες! βαλε συναγερμο!.. μα το θεο, εχω σκεφτει πολλες φορες ναανοιξω θεμα.. "ιστοριες σε ενα πετσοπ".. να μοιραζομαι τον πονο μου..

Αρε νεγκρο!! εδω σε εχω λοιπον!
ενα λουκανικο.. ενα φιλι.. ενα λουκανικο.. αλλο ενα φιλι!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αχ βρε John τι τραβάς κι εσύ με τα.."άγρια"!!!!!!!:paletas:

Καλά η ατάκα με τα πολυφορεμένα γερμανικά ποιμενικά μου άρεσε!
Δεν ήξερα ότι διαλέγουμε και σκύλο που να μην πολυκυκλοφορεί!!!](*,)
Τι άλλο θα ακούσουμε σαυτή τη ζωή!:shock: